Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 21, 15:14)
pirko, dziaugesi juk kelios merginos  rolleyes.gif
bet gal jums nepagavo.
man nepagavo  unsure.gif

Jūs taip nestresuokit, gi čia tik pirma nuolaidos diena 4u.gif o laiškų tai manyčiau neįsivaizduojamas skaičius yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2013 01 21, 16:18)
Jūs taip nestresuokit, gi čia tik pirma nuolaidos diena  4u.gif o laiškų tai manyčiau neįsivaizduojamas skaičius yra  rolleyes.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Visuotinė panika dėl šmutkių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2013 01 21, 15:18)
Jūs taip nestresuokit, gi čia tik pirma nuolaidos diena  4u.gif o laiškų tai manyčiau neįsivaizduojamas skaičius yra  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Aš jau keturias valandas be jokios pertraukėlės vien tik jcrew perku.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2013 01 21, 15:23)
drinks_cheers.gif  Aš jau keturias valandas be jokios pertraukėlės vien tik jcrew perku.

Stiprybes Fabuk 4u.gif Saunuole tu pas mus thumbup.gif
Man tipiuko norimos spalvos irgi nepavyko pagaut, tai nors merginom pedkelniu uzpirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
as nestresuoju, bet smile.gif
kai tik viena daikta gaudai - tai tikiesi pagauti nusiuntus laiku ir tiek 4u.gif
tusciu nuorodu juk nesiuntinesiu is anksto biggrin.gif
na dar sia savaite bandysiu pagaudyt, jei ne - tai tada jau nebeateis i Lt laiku ko gero. ziuresim smile.gif
as juk LT retas svecias, tai ir planuojuosi pirkinukus, kad issivezciau pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 21, 15:30)
as nestresuoju, bet smile.gif
kai tik viena daikta gaudai - tai tikiesi pagauti nusiuntus laiku ir tiek 4u.gif

Prieš jus dar bent 5 merginos buvo lygiai tą patį atsiuntusios ir negavo. O ką daryti, jei yra tik 1 vnt, o norinčių 15? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 01 21, 16:27)
Stiprybes Fabuk 4u.gif Saunuole tu pas mus  thumbup.gif
Man tipiuko norimos spalvos irgi nepavyko pagaut, tai nors merginom pedkelniu uzpirkau lotuliukas.gif

Mano nuziuretu rankiniu nepapilde, tai knisaus knisaus, nezinojau ko benoret, tai gavosi taip, kad pedkelnes nusiunciau, nesvarbu, kad sijonu nenesioju rolleyes.gif

P.S. kazkas rase, kad ketvirtadieniais buna didziausias papildymas, tai dabar laukiam ketvirtadienio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2013 01 21, 16:33)
Mano nuziuretu rankiniu nepapilde, tai knisaus knisaus, nezinojau ko benoret, tai gavosi taip, kad pedkelnes nusiunciau, nesvarbu, kad sijonu nenesioju rolleyes.gif

Sakot imes kazka is dar nenukainuotu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2013 01 21, 15:32)
Prieš jus dar bent 5 merginos buvo lygiai tą patį atsiuntusios ir negavo. O ką daryti, jei yra tik 1 vnt, o norinčių 15?  unsure.gif

na aisku, nemaniau, kad M dydis toks populiarus smile.gif

bet jei vienas butu, gal nebutu jis 10 min nedinges is krepsio, na nesvarbu biggrin.gif
gal gausiu as ji kita karta. jei ne - tai ne smile.gif
Atsakyti
ar pirksit siandien timberland? nenoreciau, kad dingtu blush2.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 21, 16:41)
na aisku, nemaniau, kad M dydis toks populiarus smile.gif

bet jei vienas butu, gal nebutu jis 10 min nedinges is krepsio, na nesvarbu  biggrin.gif
gal gausiu as ji kita karta. jei ne - tai ne smile.gif

Ir as M noreciau biggrin.gif Man paciupo lotuliukas.gif

Juokauju, bet jei speciau M imciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bakopa @ 2013 01 21, 15:53)
ar pirksit siandien timberland? nenoreciau, kad dingtu blush2.gif
aciu 4u.gif

is sitos parduotuves gali pirkti Rudaplauke, kaip ir is kai kuriu kitu. Fabianai is LT pirkti neleidzia, todel jau bus kaip bus - gali ir nebelikti vakare.
Bet gal pasiseks 4u.gif
Atsakyti