Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

uzsejau siandien dar jalapeno ir de cayenne, bei hungarian yellow wat hot. pamirkiau sodos tirpaliuke apie pusdieni. Ziuresim kas gausis, bet jau dabar matau,kad man vien ciliam reiks diiiidelio tuneliuko, o kur dar paprikos blink.gif Vyra jau nuteikineju is anksto tuneliuku statyboms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 28, 19:18)
Reik dar sugalvot, kaip iš čilių vyno pasidaryt  smile.gif  Nors turbūt tik užpiltinė gali gautis  cool.gif Dabar kaip priešgripinis vaistas būtų gerai.

na, iš čilių vynas gal ir neišeis, bet kiek pamenu mano tėvas čiliukus sudėdavo į stiklinį butelaitį ir degtine užpildavo. Laikydavo šaldytuve. Šaukštas tokio atominio gėrimėlio- vaistas nuo visų ligų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 28, 22:41)
na, iš čilių vynas gal ir neišeis, bet kiek pamenu mano tėvas čiliukus sudėdavo į stiklinį butelaitį ir degtine užpildavo. Laikydavo šaldytuve. Šaukštas tokio atominio gėrimėlio- vaistas nuo visų ligų...  biggrin.gif

Joo , kraujagysles isplecia
Atsakyti
Pasejau 59.gif Du pakeliai aštrių,du pakeliai saldžių- tai kaip ir šios bendrijos narys,bendrakeleivis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 01 28, 22:03)
Pasejau 59.gif  Du pakeliai aštrių,du pakeliai saldžių- tai kaip ir šios bendrijos narys,bendrakeleivis  ax.gif

drinks_cheers.gif

Pas mane paprikų pasėta 7 skirtingos veislės, bet po 2-4 sėklytes, o čilių 9 po 1-2 sėklytes ax.gif Įvairovės norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 01 28, 23:03)
Pasejau 59.gif  Du pakeliai aštrių,du pakeliai saldžių- tai kaip ir šios bendrijos narys,bendrakeleivis  ax.gif

Sveikinu 4u.gif Pradziai kaip ir turetu uztekt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 28, 23:11)
drinks_cheers.gif

Pas mane paprikų pasėta 7 skirtingos veislės, bet po 2-4 sėklytes, o čilių 9 po 1-2 sėklytes  ax.gif Įvairovės norisi  doh.gif

Jeigu tos seklytes visos isdygs rolleyes.gif Bet buna kad tik puse dygsta, na aisku nuo firmos priklauso, arba visai nedygsta kaip man pernai is ZS.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 01 28, 22:17)
Jeigu tos seklytes visos isdygs rolleyes.gif  Bet buna  kad tik puse dygsta, na aisku nuo firmos priklauso, arba visai nedygsta  kaip man pernai is ZS.

Niu laiko dar yra atsėsiu ką turiu. Jau kai kurių matosi kabliukai ax.gif Aš dėl senesnių negarantuota ir kur mano rinktos, bet naujai pirktos pas mane dygdavo gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 28 sausio 2013 - 22:22
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 28, 23:21)
Niu laiko dar yra atsėsiu ką turiu. Jau kai kurių matosi kabliukai  ax.gif Aš dėl senesnių negarantuota ir kur mano rinktos, bet naujai pirktos pas mane dygdavo gerai  smile.gif

As dar tik kaupiuos siam darbui, dabar menulis netinka , reikia palaukt, dylanciame menulyje neseju papriku ir pomidoru.
Atsakyti
Pas mane tik 1 dar neisdygo... Lyg ir Fire kazkoks
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 01 28, 22:25)
As dar tik kaupiuos siam darbui, dabar menulis netinka , reikia palaukt, dylanciame menulyje neseju papriku ir pomidoru.

Vakar tai mačiau dar pilnatis visame gražume buvo. Pernai sėjau per pilnatį pagrindinę sėją tai buvo geras derlius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 01 28, 22:26)
Pas mane tik 1 dar neisdygo... Lyg ir Fire kazkoks

Ring of Fire jei aš kur daviau tai ten paragavimui, gali ir nedygti gal nepaminėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 28, 22:41)
na, iš čilių vynas gal ir neišeis, bet kiek pamenu mano tėvas čiliukus sudėdavo į stiklinį butelaitį ir degtine užpildavo. Laikydavo šaldytuve. Šaukštas tokio atominio gėrimėlio- vaistas nuo visų ligų...  biggrin.gif

QUOTE(Venta9 @ 2013 01 28, 22:50)
Joo , kraujagysles isplecia

Tai kaži žalias užpilt ar džiovintas?Turiu dar visą krepšį džiovintų,o jau pradedu naujus sėt g.gif Ačiū iš anksto už paprotinimą smile.gif
Atsakyti
džiovintas greičiau pritrauks, tik stiprumas jau nuo rūšies priklauso. Senas geras vaistas biggrin.gif
Atsakyti