Tik pratintis geriausiai nuo silpnų

nu jo aciu... dariau cia kazkada uncle bens su jalapenu lyg ir, likuti iskart su mesyte patroskinau... nu vyras sako neastru jam visai... o as nu suvalgiau is bedos (daugiau nebuvo ka valgyt
), tai po to zaksejau pusvalandi
.

QUOTE(tany @ 2013 01 29, 19:32)
nu jo aciu... dariau cia kazkada uncle bens su jalapenu lyg ir, likuti iskart su mesyte patroskinau... nu vyras sako neastru jam visai... o as nu suvalgiau is bedos (daugiau nebuvo ka valgyt
), tai po to zaksejau pusvalandi
.

Na, kodel tu zagsejai, gal kas tave minejo? O vyrams visada neastru, o tu sau atskirai isidek arbe ne, vyrui i lekste daugiau pridek o i puoda maziau.
Jalapenų toks grubus aštrumas ar kaip čia pavadint. Man jie patiekaluose net neskanu
tik marinuoti skanūs.

QUOTE(Venta9 @ 2013 01 29, 18:26)
Tany, juk zinai kad visi vaistai neskanus, naturalus jie ar ne, o prie ciliuku po truputi pratinkis ir priprasi, as irgi pries kelis metus nemegau o dabar tik ''padavai'' pripratau ir visur dedu tik i blynus ne.
Aš irgi pratinuos- šakdiklyje laikau. Maž priprasiu

QUOTE(rytorasa @ 2013 01 29, 17:15)
Šiiap tai kas į čiliukus neįkanda, o labai nori kokio tai poveikio, gali nusipirkti kapsulėse... 
Papildyta:
būtų įdomu pamatyti, kaip čiliukus nekramtytus ryja...

Papildyta:
būtų įdomu pamatyti, kaip čiliukus nekramtytus ryja...

QUOTE(adija5 @ 2013 01 29, 18:09)
nu jus be fantazijos, nerykit tu ilgu ir dideliu, as kalbu apie tokius maziukus kur ir ant palangiu groziui augina, praryciau nemirktelejus toki

Aš tai prisipratinau su marinuotais parduotuviniais jelapenais, man jie su sumuštinukais labai skanu būdavo
Pradžiai labai nedaug suvalgydavau, o po to jau ir kelios jalapeno riekelės ant sumuštinuko normaliai man būdavo. Bet iki šiol nesu diedelio aštrumo mėgėja, patinka kai vos vos pakutena gomurį tas aštrumas

QUOTE(kukuska007 @ 2013 01 29, 18:57)
nu jus be fantazijos, nerykit tu ilgu ir dideliu, as kalbu apie tokius maziukus kur ir ant palangiu groziui augina, praryciau nemirktelejus toki
kaip tablete

O ką jie duoda,jei praryji

QUOTE(Alekto @ 2013 01 29, 20:07)
? Man atrodė,kad čiliai dėl aštrumo vartojami,tai koks tikslas praryti 

Tai va kaikam kad nejaustu astrumo o nauda butu vistiek.
QUOTE(adija5 @ 2013 01 29, 18:09)
Dviguba nauda-čiliai nuo trydos,degtinė spaudimą pakels
Vis tik sėsiu daugiau,nei planavau...

tik su sėklom neryk, bo bus bėda su tryda

QUOTE(adija5 @ 2013 01 29, 19:09)
Mano irgi toks neaukštas
Ale pamislinus gerai,tai jei čilių dėt mažiau,o šnapso daugiau?Dviguba nauda-čiliai nuo trydos,degtinė spaudimą pakels
Vis tik sėsiu daugiau,nei planavau...

QUOTE(kukuska007 @ 2013 01 29, 19:57)
kaip tablete

nu.. nu...

QUOTE(Alekto @ 2013 01 29, 20:07)
? Man atrodė,kad čiliai dėl aštrumo vartojami,tai koks tikslas praryti 

paskaitykit puslapiu atgal, suprasit apie ką kalbam..

Dėl čilių rijimo nekramčius, tai priminė kažkada matytą reklamą tablečių kūdinimuisi
. Tipo aštrus maistas skatina medžiagų apykaitą, tai kapsulės pagamintos iš aštrių pipirų naudojamos kaip kūdinimosi priemonė
Ar bandėt iš čia siųstis
http://www.aštriai.lt/krautuvele/
Kaina 5 sėklyčių nemaža sakyčiau. Jei dar ne visos išdygtų

Ar bandėt iš čia siųstis

http://www.aštriai.lt/krautuvele/
Kaina 5 sėklyčių nemaža sakyčiau. Jei dar ne visos išdygtų