Tik nesijuokite, esu girdejusi, kad gyvulio atliekos uzkasamos i zeme kaip trasa, ar teko siltnamyje uzkasineti gyvulio atliekas?
QUOTE(ledi_x @ 2013 01 26, 23:50)
Tik nesijuokite, esu girdejusi, kad gyvulio atliekos uzkasamos i zeme kaip trasa, ar teko siltnamyje uzkasineti gyvulio atliekas?
Kokio gyvulio?
QUOTE(ledi_x @ 2013 01 26, 22:50)
2011 m gruodyje pirkome kiaulę. Atsirado moteriškė, kuri norėjo dalį žarnų imti. Valėme tas žarnas šiltnamyje, nes ten šilčiau (įsijungėme šildytuvą). Tai va tas "atliekas" perkasiau. Kitokių atliekų nebuvo tos kiaulės nebuvo. Mat su jos pamokymais nuo kiaulės liko tik žviegimas

ale jau tempai cia pas jus, beje kaimynei 64 metu prasitariau, kad ruosius sejai pomidoru, tai ji sako kiba tau jau su
galvele negerai, kad taip anksti rupesti turi, o as sakau, kad man patinka gi, taciau ji liko nesupratus; ech maigau neta abiem sunam 39 tempa nebezinau jau ka bedaryt, bandau atsiribot cia nuo bedu...ech

Gal gripas[COLOR=yellow] tokia temp. pavojinga ar negalvojat apie ligonine
Venta9 buvom ligoninej snd, uzkista, nepriima, kazkoks kosmaras, tiek aplink Kauna, jei pamato, kad tevai truputi gaudosi medicinoj namo siuncia...Realiai ziniasklaida neviesina, bet virusiniu - infekciniu ligu beda didele, mes is Birstono, priklausom Kaunui, tad kolkas namiese, ech kaip nors dekui uz supratima; beje adzika su pomidorais paskutiniu metu valgeme saukstais, kad nesusirgti
Patarimas kuo daugiau pomidoru su cesnakais

QUOTE(georgiana @ 2013 01 27, 00:33)
Venta9 buvom ligoninej snd, uzkista, nepriima, kazkoks kosmaras, tiek aplink Kauna, jei pamato, kad tevai truputi gaudosi medicinoj namo siuncia...Realiai ziniasklaida neviesina, bet virusiniu - infekciniu ligu beda didele, mes is Birstono, priklausom Kaunui, tad kolkas namiese, ech kaip nors dekui uz supratima; beje adzika su pomidorais paskutiniu metu valgeme saukstais, kad nesusirgti
Patarimas kuo daugiau pomidoru su cesnakais

QUOTE(georgiana @ 2013 01 26, 23:33)
Čia tur būt iki to, kol neužlaužė. Dabar vargšiukai nieko nenori. Ne į pomid. temą, bet spanguolės gerai. Lyg gamtinis antibiotikas. Paskatyk internete.
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 01 27, 00:38)
Taip, ir kuo daugiau tu cesnaku valgyt, bet aisku nebutinai jie tuoj pades, na stiprybes jums kovojant su infekcijom
QUOTE(amba41 @ 2013 01 27, 00:39)
Čia tur būt iki to, kol neužlaužė. Dabar vargšiukai nieko nenori. Ne į pomid. temą, bet spanguolės gerai. Lyg gamtinis antibiotikas. Paskatyk internete.