Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(kristinka:) @ 2013 03 16, 07:52)
spalviškai tinka,bet ar tinka burbuliukai su dryžiukais?  g.gif

Viskas čia labai puikiai tinka thumbup.gif Grožis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2013 03 16, 13:52)

Mano nuomone, puikiai tinka, bet akinuku, plauku papuosaliuko man jau per daug.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 03 16, 20:23)
Mano nuomone, puikiai tinka, bet akinuku, plauku papuosaliuko man jau per daug.

oi,akinukai dabar nenueina nuo veido,mat naujus gavom,tai dukrytei labai patinka smile.gif man tai visai jie tinka lyg g.gif o dėl segtuko,tai čia jau skonio reikalas aišku,tiesiog ant greičio tokį įsegiau,derinsim įvairius smile.gif
Atsakyti
Kristinka:) labai labai grazu wub.gif tik batu kitos spalvos noretusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 16, 22:50)
Kristinka:) labai labai grazu  wub.gif tik batu kitos spalvos noretusi  4u.gif

tamsiu? g.gif smile.gif
Atsakyti
kristinka:) - nuostabus mergaites derinukas thumbup.gif wub.gif Dryziukai su zirniukais labai gerai ziurisi. Batukai kaip tik gerai, kad tokios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
na aš tuos rožinius akcentus bandžiau su kapišonu striukės derint,nes maniau,kad jei viskas bus tamsios spalvos,bus labai nuobodu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2013 03 16, 14:52)

rubelia wub.gif wub.gif batukai labai grazus wub.gif wub.gif bet man noretusi tamsesniu tamsiu melynu ar juodu gal realei ir ne taip krenta i akis bet pirma pamaciau batukus paskui tik rubelius modeliuka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

parašau čia retai, bet skaitau ir žiūriu viską. Po tokių šedevrų nedrąsu ir savo "derinuką" dėti.

Mūsų vakarykštis.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2013 03 17, 14:13)

Mūsų vakarykštis.

na jei po namus,tai gerai smile.gif tik nepavadinčiau derinuku.va jei kokius dzinsiukus užmautumėt gal ir žiūrėtusi su tuo megstinuku bigsmile.gif nes visai gražus megstukas jūsų,ir lankelis thumbup.gif
Atsakyti
ačiū kam patiko mano berniukai smile.gif tik jie ne broliukai, vienas mano brolis kitas mano vaikutis wub.gif

kristinkos mergaitė wub.gif man tai batukai labai gražiai atrodo su akinukais dera, kapišonas su sagučiu, patinka kai būna spalvota o šiai mergytei tai ir puikiai tinka, tikrai atsisukčiau į tokią gražuole pasižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2013 03 17, 09:01)
na aš tuos rožinius akcentus bandžiau su kapišonu striukės derint,nes maniau,kad jei viskas bus tamsios spalvos,bus labai nuobodu g.gif  bigsmile.gif

Jaigu kapisonas striukes butu rozinis viduje,tuomet viskas butu tobulai,bet jis ne rozinis o koralu spalvytes,tai batai jau pjaunasi 4u.gif 4u.gif

Bet siaip labai dailu wub.gif tamsiai melyni batukai butu is vis super,bet puikiai suprantu,kad tu batu tiek daug nepripiksi drinks_cheers.gif
Atsakyti