Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 21, 17:20)
Aš pabūsiu atvirkščia- man patiko kelnytės ir batukai, bet švarkelis tai nea... Gal todėl, kad tokius matau labai dažnai, Amerikoj populiaru... tipo, sportininko švarkelis. Jie čia kaip Lietuvoj Adidas'o treningai biggrin.gif Plius, kelnytės ir batukai tokie nu.. meniški..  biggrin.gif  o švarkelis sportinis, man nesiriša  ax.gif

drinks_cheers.gif , apacia grazi,bet svarkas viska gadina ax.gif
as tai tokiu is vis nemegstu blush2.gif , iskart amerikiecius primena biggrin.gif

Vat uzsidejus kazka tokio wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 03 21, 18:20)
o švarkelis sportinis, man nesiriša  ax.gif

Sutinku, man irgi uzkliuvo blush2.gif
Tas dzempiukas tai fainas man, bet su apacia nelabai dera 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 21, 22:34)
Vat uzsidejus kazka tokio  wub.gif

Va, toks tai tobulai man wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 03 20, 10:50)
pukepuke       man jūsų vasariniai patiko  thumbup.gif  mergytės smaguolis derinukas labai  wub.gif

4u.gif

QUOTE(JEma @ 2013 03 20, 10:58)
Vel kokie derinukai  wub.gif
Pukepuke labai fainos basutes dukriuko wink.gif Nezinau ar tos per pirsta patogios vaikams bet grooozis... Turim mes Gymboree bitutes per pirsta nes visa maudymosi komplekta turime su skrybliumi, bet dukryte grieztai atsisake autis tokias basutes sad.gif Iki asaru... jai matyt labai baisiai atrodo sad.gif

Aciu, nzn ir as ar cia nesios ji g.gif Bet nusprendziau pabandyti, labai jau patiko smile.gif
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 03 20, 11:55)
pukupuke vaikinuko labai fainuoliškas spalvų derinukas; mergytė tikrai vasarikška, o basutės kokios nuostabios smile.gif
Atnešam pernykštę vasarą ir rudenį.
Kaimuke:

Aciu smile.gif
Jusu derinukai neprasti atrodo, bet labai jau nuotraukos neaiskios 4u.gif
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 03 20, 17:37)

Papildyta:
Grazu wub.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 03 21, 18:26)
wub.gif  faina kokia gėlių mergaitė, ir aišku broliukas fainai, ypač skrybeliukai tie man patinka... berniukam jie kažkaip man stilingiau... g.gif
spalviškai ir net taškuotai idealiai suderinta... thumbup.gif

Aciuks, skrybeliukus tokius ir as isimylejus, jau nuo pernai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 kovo 2013 - 22:03
Kadantos pupulis wub.gif

pukepuke, jau arkliukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

user posted image
batu nenorejo detis doh.gif
user posted image
Atsakyti
angelelisane...II variantas labai mielas..Su batukais tikrai jau matau liuksiskai atrodys..
Atsakyti
ten pirmam derinuki ir lyg tunikyte apacia su guma ale nezinau kur ja pritaikyt pirkau per nuolaidas grazi gi lotuliukas.gif gal ideju turit g.gif
o antra as ir maniau bliuskyte , bet mum dabar 2 o dydis 2-3 tai gal del to taip ir atrodo kaip busim 3 tai bus bliuskyte nes db dar didoka smile.gif
Atsakyti
Man tai visai faini tie baltinukai tik reik surast tinkama varianta... Man norisi kazkokiu gal skiniuku tamsiu ir kokio dirzlio... bet jei ten apacioj gumute, tai dirzelis nepades. Siaip manau skiniukai tamsus arba tokio ruzavumo puikiai tiktu wink.gif Nors manau pagrindine problema kad tie dzinsiukai su gelyte...
Atsakyti
Aciu visoms uz pastabas ir pagyras. 4u.gif Man paciai tas svarkelis cia nelabai, nors atskirai tai man jis labai patinka. Gal su sportbatukais butu geriau, ar jei virsus kitoks butu kaip erikiuxxx parode, reikes pakoreguot biski derini biggrin.gif
Atsakyti

i 
Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.

! 
Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną.

i 
Žinutės, neatitinkančios taisyklių trinamos.
Atsakyti

i 
Reklama forume draudžiama.
Atsakyti
visi vaikiukai labai super. thumbup.gif
Ir mes pasirodom kaip atrodom.
su pilnais zandais sausainiu biggrin.gif
user posted image
kaip cia ta foto mano tokia maza... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Markulis @ 2013 03 24, 19:14)
visi vaikiukai labai super. thumbup.gif