QUOTE(puma @ 2013 02 26, 15:33)
O jus savo vaikam krikstynu proga ruosiat kokias nors dovaneles?
Na, mes krikstynu proga galvojom kryziuka pirkt, kad per cerimonija pasventintu, kadangi kartu ir gimtadienis, gal kazkoki zaisla dar simboliskai, negalvojau dar
QUOTE(KasYra @ 2013 02 26, 16:31)
Kas jau turit krikstynoms fotografus, kiek jie dabar tokiai progai kainuoja?
Mums pigiai gavosi, cerimonija ir fotosesija po jos 100lt. Siaip pas mus miestely fotografai 200-300 praso uz toki paslaugu paketa. Kiti fotografuojasi nuo pasiruosimo iki sventes, atitinkamai kaina didesne.
QUOTE(raastrute @ 2013 02 26, 18:25)
Tiesa norejau paklausti cia galima pavyzdi koki ikelt? jei galima tai kaip?
Gali pabandyt per
http://www.radikal.ru/ Spaudi "pasirinkt faila", pasirinkus, "загрузить" paspaudi. Nukopijuoji zalia antra nuoroda ir ikeli ja tiesiai i rasoma zinute. Kai atsakysi, tavo zinutej bus paveikslelis. Pries tai dar gali paspaust "perziureti zinute", pamatysi isejo ar ne
QUOTE(puma @ 2013 02 26, 18:34)
Nors musu fotografes(praktikuojancios) planai pasikeite, ir mes graziuosu issiskyrem, ji uz krikstynas tenorejo 200lt, tiek kiek ir skelbe savo tinklapyje, o dabar ant smugio krikstateviai rado puiku zmogu, apie kuri buvau primirsus(pazystamas) tai jis mum krikstynu fotosesija dovanoja...sake jam ranka nekyla is musu pinigus imt
Kaip gerai cia jums gavosi
QUOTE(puma @ 2013 02 27, 12:05)
na vienu zodziu bijau, kad veliau mane tas gali neigiamai paveikti
Vat as lygiai apie ta pati galvojau, juk nebus ramybes man, jei kas negerai su medeliu bus
Tai ir mes mastom apie vaismedi mamos sode, manau, labai praktiskas variantas