Sveikos,
Labai prasau Jusu pagalbos. Gal kurios nors mamos ketina užsisakyti krikstynu apeigas Rumsiskese siais metais? Temele aprimus, tai greičiausiai nelabai. Bet, jei yra tokiu, kurios ketina ar yra tose apeigose dalyvavusios, gal galetu man atsakyti i keleta kl, nes del Rumsiskiu turiu daug kl ir dvejoniu: Kaip ten su vedėja? Ar pasitaise jos charakteris

Gal kartais Ji pasikeite? Ar kunigas krikstija, ar ne? Skambinau duotu tel. del apeigu tai nelabai maloniai su manimi pašnekove kalbėjo. Kazkaip atmestinai. Sako sakykite konkrecia data, tada ir atsakinesiu i Jusu kl. O, kad datos dar tiksliai neesame suplanavę . Mazi dar mes

. Galvoju geguzes pabaigoje. Gal ten jau viskas užimta, kad taip saltai su potencialiu klientu bendrauja. Net nebezinau, ar dar ten tebenoriu?
Esame is Vilniaus, bet seneliai arciau Rumsiskiu, tai galvojame, kad mums sis variantas visai tiktu. Beje, gal, kas is buvusiuju pasakytu, kaip ten toje Rumsiskiu kavinei aplinka, maistas, ar skanu, kokybiška, kaip kainos? Norisi jaukaus varianto. Ar galima gauti atskira sale arba vieta lauke?
Svarstau dar ir del Žaleso respublikos. Isgasdinta Rumsiskiu bendravimo parasiau jiems laiškeli. Ziuresim, ka atsakys. Gal kas yra šventes ten, kaip nuomones? Zinau, kad yra atskira tema, tad nepykit, bet klausiu visur, nes man si info labai aktuali. Gal, kas yra dalyvaves ir Rumsiskese ir Zaleso respublikoje ir gali tas programas palyginti. Ar jos panasios? Kuri profesionalesne? Kur vedimas yra malonesnis ir kt. Na, vienu zodziu, kuri Jums labiau patiko?
Labai dėkoju uz bet kokia info ir nepykit, jei rasau ne visai i tema

Tiesiog, temeles nagrinejancios krikstynu apeigu klausima siuo metu apmirusios, tad drisau kreiptis pagalbos i visas mamas. Gal, kuri man ir kitoms siuo kl. besidomincioms mamoms, norincioms svesti pagal paprocius, pades apsispresti, kur tai daryti butu geriausia

.