chebra, pagaliau siandi uzsisakiau virtuve

tikiuosi nesigailesiu del spalvu ir viso kitos, baldzius pasirode gan kietas ismanantis ka daro, dar daug kur mane papilde nors ir pati jau buvau pasikauscius, aciu jum, kad padejot tokia tapti

jis ta pastebejo

bet is kitos puses toks i savo puse, nes sake nepasizada
mano horizontalaus rasto derint

, nu sako pazesiu, kas tipo gausis bet tipo nepazadu, uz tokius pinigus nestovesiu salia kai pjaus ir dalis plokstes mest lauk

hmmm
va sunkiai bet issikaulinau visas spinteles vieno lygio nes norejo del gartraukio viena islygiuot, sakau darykit ka norit, nes nakti nemiegosiu noriu vienodu, tai pasiule kad kai nupirksiu gartrauki imontuojama i spintele jam privesciau jis ant jo des ta plokste ir bus spintele prailginta kaip ir visos vienodo aukscio, na tikiuos supratot apie ka as

( man taip graziau, nes mano ir taip maza virtuve ir jei dar trys spinteles ir tos visos nelygios tai jau ka zinau,gyvenimo kreive

geriau tada tokia virtuve kur ryta imetet foto , nei nauja ne pagal kaip norejau,,,)
tik kl ar visu pvz elica gartraukiu tas priekis sidabrinis nusiima, kad ta plokste prisukt, sake jis kad daugumos nusiima, bijau ne toki nupirkt HEEEELP