Sveikos , as esu palausta ligos ir balso praradimu visisku , na vakar pratylejau siandien i vakra bandau tylei bet sneketi , nes man zauru tyluma namuose mazasisi pyskta ir verkia ir juokesi kad mama nesneka nu zodziu zauru.
jo as paprasiau kad jos susitratu kam kaip patogiau tai dovaneles is vilniaus turetu atkeliauti sekamdieni arba pirmadieny nes ta mergina savitagli bus vilnuje ir parvez paskui. na manau neprisimakliavom belia kiek

as vistiek vazuosiu paiimti angeliuku tai tuo paciu paiimsiu ir dovanelias visas

daba del tu MP3 as esu uz tikrai ,bet reikia pirkti is normalios pardes su normalia garnatija, jonelio kiemelis yra labai gerai , bet pas ji labai slidus dalykas su tehnika nes pagrinde ten juk brokuotos prekes, kad paskui nebutu paeis pora men ir baigsis. sita firma kur ideta foto yra visai gera, ir manau kaina nebloga aisku galima pasidarityti siek tiek mazesneio gal senesio modeliuko o siaip ir sitas jai lt uztenka tikrai tinka, ir dar del to lego jai mum uztenka lt tai kad ir koki nedidely gal galim nupirkti?