o Tautvidukui velykiniu dovanu?
QUOTE(liumcikas @ 2008 03 20, 16:19)
o Tautvidukui velykiniu dovanu?
Tautvydas jau didelis, be to nesenai gavo gimtadienio dovanas. Tikrai nesitiki nieko daugiau. Man svarbiau, akd jie abu vaistus gertų ir rūpintūsi savo sveikata

Aš suprantu, akd norisi ir jam dovanelę padovanoti, bet mūsų finansai riboti, pinigėliai sunkiai susirenka, todėl labai norisi juos panaudoti "naudingai"

sveikos,
tik dabar atsiminiau, kad zadejau butinai prisideti kuo nors geru vaikuciams pries Velykas
, nespeju jau skaityti temos, bet kaip su tais sokoladais? turiu galimybe pasirupinti sokoladais,nesupratau ar galima
ne kiausiniais, bet galiu gauti tikrai geru sokoladu, pvz karunos ar milkos... savo saskaita parupinciau, tik sakykit kiek reikia
ir ar ne per velu?
tik dabar atsiminiau, kad zadejau butinai prisideti kuo nors geru vaikuciams pries Velykas

Šį kartą jau dovanėles atidavėm. Ir man Gustukas įstrigo ir dar mažoji mergytė, kurią šiandien turi operuoti
Aišku pasigailėjau, kad mažąjam berniukui, kur su Gustu palatoj, kuris filmukus žiūrėjo ir niekaip neišdrįso balioną paimti, įdėjau tų šokoladinių saldainukų. Bet aišku labiausiai džiuugino vaikų akys, kurios nušvisdavo pamačius balionus

Man irgi žinok Gustukas. Toks mielas ir šiltas vaikutis
Spindinčiomis akytėmis. Niekada nepasakyčiau, kad jis nemato
Žinok, būtent taip visada angelus ir įsivaizduodavau...

Matai akcijos gausumas priklauso nuo finansų