Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių parama

o Tautvidukui velykiniu dovanu?
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 03 20, 16:19)
o Tautvidukui velykiniu dovanu?

Tautvydas jau didelis, be to nesenai gavo gimtadienio dovanas. Tikrai nesitiki nieko daugiau. Man svarbiau, akd jie abu vaistus gertų ir rūpintūsi savo sveikata ax.gif
Atsakyti
na tai ta dovanele ir gali buti vaistukai vitaminai jam ir jai?
istirko jus labiau zinot ko jiesm ten reikia smile.gif
Atsakyti
Aš suprantu, akd norisi ir jam dovanelę padovanoti, bet mūsų finansai riboti, pinigėliai sunkiai susirenka, todėl labai norisi juos panaudoti "naudingai" blush2.gif
Atsakyti
Taip as sutinku thumbup.gif
tai iki greito 4u.gif
Atsakyti
labai gera ant duses ir mintim peno pries sventes. kad tik greiciau visi ligoniukai issveiktu ir nebegryztu. yapc mazajam kuo daugiau sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
tik dabar atsiminiau, kad zadejau butinai prisideti kuo nors geru vaikuciams pries Velykas blush2.gif , nespeju jau skaityti temos, bet kaip su tais sokoladais? turiu galimybe pasirupinti sokoladais,nesupratau ar galima 4u.gif ne kiausiniais, bet galiu gauti tikrai geru sokoladu, pvz karunos ar milkos... savo saskaita parupinciau, tik sakykit kiek reikia 4u.gif ir ar ne per velu? 4u.gif
Atsakyti
Šį kartą jau dovanėles atidavėm. Ir man Gustukas įstrigo ir dar mažoji mergytė, kurią šiandien turi operuoti unsure.gif Aišku pasigailėjau, kad mažąjam berniukui, kur su Gustu palatoj, kuris filmukus žiūrėjo ir niekaip neišdrįso balioną paimti, įdėjau tų šokoladinių saldainukų. Bet aišku labiausiai džiuugino vaikų akys, kurios nušvisdavo pamačius balionus biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi žinok Gustukas. Toks mielas ir šiltas vaikutis wub.gif wub.gif wub.gif Spindinčiomis akytėmis. Niekada nepasakyčiau, kad jis nemato verysad.gif Žinok, būtent taip visada angelus ir įsivaizduodavau...
Atsakyti
tai mazajai mergaitei sakes kaip negerai pries pat sventes doh.gif
as kaip ejau tikejausi tokiu maziuku nerasim.
aha balionais dzaugesi visi ir dideli ir mazi. daba darykim visada akcija su balionais . ir kaledom ir velykom neskim. tikrai jiem labiau nudziugina nei visos dovaneles 4u.gif
Atsakyti
Matai akcijos gausumas priklauso nuo finansų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 03 21, 14:21)
Matai akcijos gausumas priklauso nuo finansų ax.gif

thumb_yello.gif
Atsakyti