Daivut>>> kaip Miglutė?
Vilvet>>> tikrai šaunuolė
gražiai atrodai
jei nepaslaptis, kuriais metais darytos dvi pirmosios foto? Gabrielių jau turėjai?
Daivut>>> kaip Miglutė?
Daivut>>> kaip Miglutė?
QUOTE(akacijaorama @ 2013 02 06, 13:48)
Vilvet>>> tikrai šaunuolė
gražiai atrodai
jei nepaslaptis, kuriais metais darytos dvi pirmosios foto? Gabrielių jau turėjai?
NEA
QUOTE(vilvet @ 2013 02 06, 15:10)
NEA
cia iki gimdymo buvau pavarius svorio, o per nestuma dar pridejau ir rezultate gimdyti isvaziavau sverdama 97 kg
dabar sveriu 65kg, bet noreciau 60 kg sverti kokius 
Aišku
QUOTE(akacijaorama @ 2013 02 06, 14:19)
Aišku
o mažiau sverti tikrai nereikia, užtenka ir tiek, perdžiūvusios irgi negražu
maniau, kad dabar sveri daugiausiai 55 kg 
55 sveriau kai mokykla baiginejau, bet buvau labai kudute,kojos kaip degtukai
O, Vilvet, na rimtai neblogai.. Kaip kg ištirpo?
Aš visa pavargus.. 40 min pirmyn atgal baseine plaukiojau.. Taip senai bebuvau baseine, kad jaučiuosi nusivariusi..
Aš visa pavargus.. 40 min pirmyn atgal baseine plaukiojau.. Taip senai bebuvau baseine, kad jaučiuosi nusivariusi..
QUOTE(Piktukė @ 2013 02 06, 21:40)
O, Vilvet, na rimtai neblogai.. Kaip kg ištirpo?
tiksliai net nepasakysiu kiek, kadangi as ta svoreli numeciau per pora metu paskutiniu, nemoku as badauti, ne man cia, as tik sumazinau porcijas biski ir nevalgau po sesiu, nieko neatsisakiau,saldainiu valgau kasdien, be ju negaliu
Oj ne, man tas po 6 valgymas netinka... Aš dažnai po 6 tik iš darbo grįžtu, tai numirčiau taip nieko nevalgydama.. Bandau pavalgyt iki 19h bent jau...
Aš norėčiau numesti bent jau 5kg iki balandžio galo, nes krikštysim vyro brolio mergytę ir norėčiau gražiai fotkėse atrodyti...
Aš norėčiau numesti bent jau 5kg iki balandžio galo, nes krikštysim vyro brolio mergytę ir norėčiau gražiai fotkėse atrodyti...
Labas rytas
na kiekvienas renkasi kaip geriau, man tinka po sesiu nevalgyt, gristu apie 17 val. tai speju pavalgyt
QUOTE(Piktukė @ 2013 02 07, 20:59)
Oj ne, man tas po 6 valgymas netinka... Aš dažnai po 6 tik iš darbo grįžtu, tai numirčiau taip nieko nevalgydama.. Bandau pavalgyt iki 19h bent jau...
na kiekvienas renkasi kaip geriau, man tinka po sesiu nevalgyt, gristu apie 17 val. tai speju pavalgyt
Doomsday, su gimtadieniu!!!
Sveikinu ir as
Sveikinimai
Sveikos,
Doomsday, laiminga būk ir mylima!
Vilvet, šaunuolė!!!
Man tai irgi norisi svorio nusimesti, bet nesugebu vakarais nevalgyti, jei nevalgau, tai tada kramsnoju kokių riebių ir žiauriai kaloringų nesąmonių
Piktute, o kur plaukiojai? Lankai kažką?
Man tai žiauriai patinka tie rytietiškai šokiai
po treniruotės jaučiuosi tokia moteriška ir pakylėta
dar norėčiau gal į kokią jogą...
Šiąnakt nuo mano mašinos galinį valytuvą nulupo, nesuprantu ar čia mane tie vagys persekioja ar tik sutapimas
Dar mano visi vaikučiai apsirgo, bet kažkaip kapanojamės.
Papildyta:
Taip, turbūt(tikiuosi), kad plokšteles. Jų dantys buvo labai sugedę nuo mažens ir anksti iškrito/išrovė ir tada kitiems buvo labai daug vietos ir jie ėmė augti kas kaip nori, dabar sakė net neturėtų už ko užkabinti, tai liepė dar pusmetį palaukti ir ateiti.
Doomsday, laiminga būk ir mylima!
Vilvet, šaunuolė!!!
Man tai irgi norisi svorio nusimesti, bet nesugebu vakarais nevalgyti, jei nevalgau, tai tada kramsnoju kokių riebių ir žiauriai kaloringų nesąmonių
Piktute, o kur plaukiojai? Lankai kažką?
Man tai žiauriai patinka tie rytietiškai šokiai
Šiąnakt nuo mano mašinos galinį valytuvą nulupo, nesuprantu ar čia mane tie vagys persekioja ar tik sutapimas
Papildyta:
QUOTE(vilvet @ 2013 01 30, 21:18)
O mergaitėms tavo gal plokštelės dar des? Breketus deda kai pvz aš esu per sena plokštelės
bet mačiau ir mergaitė viena su breketais, gal nuo atvejo priklauso
O tai kas su dantukais mergaičių? Ne tiesus?
O tai kas su dantukais mergaičių? Ne tiesus?
Taip, turbūt(tikiuosi), kad plokšteles. Jų dantys buvo labai sugedę nuo mažens ir anksti iškrito/išrovė ir tada kitiems buvo labai daug vietos ir jie ėmė augti kas kaip nori, dabar sakė net neturėtų už ko užkabinti, tai liepė dar pusmetį palaukti ir ateiti.