Gal kuri next koduka 10 proc. padovanotu? Aciu
Sveikos 
QUOTE(kregzde @ 2013 01 23, 20:08)
Aš irgi turiu, jei kam reikia.
Nei viena senbuvė iš manęs neėmė jokio mokesčio už tarpininkavimą, bent jau šioje temoje, o jei kažkur kažką ir ima, tai ne čia
O tie mokesčiai, kuriuos renka kitos, tai tegu ir rašo, kad su mokesčiu, tada žmogus nors negaiš laiko ir nesirinks prekių. Ir, kaip jau rašė merginos, tada čia ne vieta, o mokamų temų skyrelyje
Nei viena senbuvė iš manęs neėmė jokio mokesčio už tarpininkavimą, bent jau šioje temoje, o jei kažkur kažką ir ima, tai ne čia
O tie mokesčiai, kuriuos renka kitos, tai tegu ir rašo, kad su mokesčiu, tada žmogus nors negaiš laiko ir nesirinks prekių. Ir, kaip jau rašė merginos, tada čia ne vieta, o mokamų temų skyrelyje
tai gal sutikrinam? jei vienodi kodukai, tai temoje paskelbsim
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 01 23, 19:37)
Buciau labai dekinga kas man nextdirect koduka padovanotu
Noriu maziui kai ka nupirkti.
Noriu maziui kai ka nupirkti.
Išsiunčiau
Papildyta:
QUOTE(raimundux @ 2013 01 23, 19:51)
Išsiunčiau
Papildyta:
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 23, 19:54)
Na, patikrink ar tokie patys? Aš jau savo padalinau
QUOTE(kregzde @ 2013 01 23, 21:02)
Išsiunčiau 
Papildyta:
Išsiunčiau
Papildyta:
Papildyta:
Išsiunčiau
Papildyta:
skirtingi
kadangi jau issiuntei, tai as dar viena turiu
Prašau atsiliepti merginą, kuri su manim pirko APOSPARER sausio men bet negavo is manes jokiu ziniu. Liko keletas prekiu, bet neberandu el. laisko, bijau, kad busiu pratrynus 
Iš vis, esu nusivylus šiuo užsakymu, nėra kokių 3 prekių. Tikiuos bus geranoriški ir grąžins pinigėlius
Iš vis, esu nusivylus šiuo užsakymu, nėra kokių 3 prekių. Tikiuos bus geranoriški ir grąžins pinigėlius
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 23, 18:32)
nepirkit is ten, ten antras Primarkas, jei nebaisiau
Turiu 5 svaru nuolaidu koduka perkant is asda direct, bet salyga - reik isleist 40 svaru - kam reik - galiu padovanot
(galioja tik sausi)
next koduku neturiu
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 23, 20:06)
mano dideliame uzsakyme truksta vienos prekes, bet uztat gavau viena, kurios neuzsakiau
gal kas noretu priglausti? kainuoja brangiau, bet man tik noretusi nuostoli susigrazinti - 13,22 lt.
elmex gelee dantu eduonies profilaktikai:
http://www.unserekle...lmex_gelee.html
info lietuviskai: http://www.dantupast...lmex-gelee.html
QUOTE(Flirt @ 2013 01 23, 20:12)
O
Vilniuje užsakinėsiu Laredoute