zalanskaite, antra nuo trecios praktiskai nesiskiria. pas tave maziausias f, kaip suprantu 4? o siaip daiktai nedideli, todel ar f11 ar f25 jau jokio skirtumo, nes jau ir prie f11 viskas rysku, tai prie f25 ryskiau tikrai nesimatys. "senutes" klystu?
QUOTE(Ka @ 2013 01 22, 19:59)
Jatau, bet gi kokia atsakomybė.
Nesijaučiu tokia stipri kaip jūs. Bet vienam žmogui esu davusi pasiūlymą dalyvauti ir mokytis kartu per kokią nors fotosesiją/as. 
aš pati bijau. niekada nesu tuo užsiiminėjus ir stipri tai tik papezėt jaučiuos
o aš - kaip išeis..
tai ir Tu surizikuok. pačiai gi naudinga. ir žmogui gal gera padarysi.
kas ten dar norėjo? ich ir Suprem? davai, imk.
Teka, nevaryk, gali klaust bet kada. bet kad Tu šalia isoros esi, padraugauk su ja, o paskui gali varyt ir pas mane į klasę, pas mane klasė didelė, erdvi, šviesi
Lunameja, ačiū Tau už žaidimą
Sukeičiau vietomis, bet man nesižiūri visgi, tada kampuose šviesos nesusižaidžia kartu

Yvette, AČIŪ
Kai jau reikia ir trukdau Tave
Ir dar vienas AČIŪ, gavau jau šiandien paguodos prizą
Labiausiai MB liko sužavėtas baikeriais
Sukeičiau vietomis, bet man nesižiūri visgi, tada kampuose šviesos nesusižaidžia kartu

Yvette, AČIŪ
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 21:01)
zalanskaite, antra nuo trecios praktiskai nesiskiria. pas tave maziausias f, kaip suprantu 4? o siaip daiktai nedideli, todel ar f11 ar f25 jau jokio skirtumo, nes jau ir prie f11 viskas rysku, tai prie f25 ryskiau tikrai nesimatys. "senutes" klystu?
Is pradziu, kai bandziau fotografuoti leido F3.5, bet po kurio laiko maziausia leido rinktis F4.. Bet tada jau diziausias buvo F25 vietoj F22
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 19:17)
Tau nepriklauso, nebesi pradinukė
kaip ir mamagutei 
bet jei norit ir abi pažadat neužversti nerealiais kiekiais "darbo", galim padraugaut asmeniškai kartais. skaipu. kitur man per daug laiko užimtų.
bet jei norit ir abi pažadat neužversti nerealiais kiekiais "darbo", galim padraugaut asmeniškai kartais. skaipu. kitur man per daug laiko užimtų.
nu malonu
oi ne, trukdyt tikrai nesiruošiu, jei kartkartėmis susisiektumėm ir būtų puiku
Dabar galvoju, kaip čia turėtų viskas vykti? Aš kreipiuos kokiu klausimu? Duosi kokią užduotėlę?
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 20:02)
Teka, nevaryk, gali klaust bet kada. bet kad Tu šalia isoros esi, padraugauk su ja, o paskui gali varyt ir pas mane į klasę, pas mane klasė didelė, erdvi, šviesi
bus orai, atvarysit pas mane prie prisisiotų ežerukų
turėsit pozuot pusiau panėrę, nu 
nu gerai, sutariam
tai man į tą flickr galima a ne, jabytute?
QUOTE(mamagute @ 2013 01 22, 20:05)
nu malonu
Dabar galvoju, kaip čia turėtų viskas vykti? Aš kreipiuos kokiu klausimu? Duosi kokią užduotėlę?
Neįsivaizduoju 
as puse dienos trukdziau
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 20:05)
nu gerai, sutariam
bet aš ne vien pozuot noriu, aš noriu fotkint 
tai faktas. Tu ir turėsi fotkint. bet ne mane. o kai ilsėsies, aš fotkinsiu Tave. prisiusiotam ežereeeee.
dėl flickro aš tai nežinau, kas ten privilegijas dalina. kitos gal atsakys.
mamagute, parašyk AŽ su savo skaipu..
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 20:08)
tai faktas. Tu ir turėsi fotkint. bet ne mane. o kai ilsėsies, aš fotkinsiu Tave. prisiusiotam ežereeeee.
susitarsim, ką darom.
tu tipo į tą prisiusiotą ežerą nelipi, ne?
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 20:56)
aš gal visai ir su tavim padraugaučiau. Panašumų turim, tad manau pavyktų susikalbėti.
Parasysiu tau
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 22, 20:57)
Po 2 dienu ieskojimo, ka fotografuoti ir po 2 dienu bandymo gerai nufotografuoti keliu
As uzskaityciau, skirtuma matau, bet tarp 2 ir 3 jis nedidelis labai
QUOTE(Afrė @ 2013 01 22, 21:04)
Lunameja, ačiū Tau už žaidimą
Saunuoles abi, grazios nuotraukos
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 20:02)
aš pati bijau. niekada nesu tuo užsiiminėjus ir stipri tai tik papezėt jaučiuos
Yvette tai patyrus 
o aš - kaip išeis..
o aš - kaip išeis..
Suprem iš mano miesto, aš jai ir pasiūliau po paskutinio susitikimo kartu kažką veikti ir taip mokytis.