Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2013 01 22, 10:05)
Teka , galim padraugaut, bet iš manęs ne kaži ką išmoksi...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš turėjau mokytoją.. wub.gif Ačiū jai kartojau ir kartosiu, ačiū,kad parodė,koks džiaugsmas yra fotoaparatas... aciuks.gif Lenkiu savo galvą prieš SBM ... user posted image

nu tai jei turėjai mokytoją, tai gal gi jau moki ką nors biggrin.gif bent jau daugiau nei aš. kur gyveni? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 22, 03:35)
Manau, kad su macro...

Bet silpnas makro (koks vienas- du ziedai, jei apie ziedus kalbame biggrin.gif ) bet man nelabai tos foto su makro g.gif nors gal.. hmm... reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
as tai isvis tokiam sastingyje, nieko nefotografuoju sad.gif i lauka iseiti neimanoma, o namie.. nezinau.. nekyla jokiu minciu isvis ;/
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 10:07)
nu tai jei turėjai mokytoją, tai gal gi jau moki ką nors biggrin.gif bent jau daugiau nei aš. kur gyveni? biggrin.gif

Aš, skruzdėlyne.. biggrin.gif

RIR , pasiemiau tuos permažus stikliukus ir žaidžiu daba, nu traukia, blyn gerai visai traukia.... noriu tinkamų, kai gaila kad šitie ant 1,8 f.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 11:30)
Aš, skruzdėlyne..  biggrin.gif

RIR , pasiemiau tuos permažus stikliukus ir žaidžiu daba, nu traukia, blyn gerai visai traukia.... noriu tinkamų, kai gaila kad šitie ant 1,8 f..  verysad.gif

adapterio reikia wink.gif
Atsakyti
Sveikos
ana tema nereali, labai smagu buvo paziuret kaip zengiat i prieki biggrin.gif

Sayonara zuvis super biggrin.gif bet portretu ir pirmi blynai man atrodo visai neprisvile unsure.gif
labiausiai prajuokino Svajones paskutinis sedvras, tas zalias thumbup.gif lotuliukas.gif

labiausiai turbut skirtumas matosi Vuniscia, atsimenu jos pimasias nuotraukas, tada tyliai sekiau tema ir tikrai net neisivaizdavau, kad taip toli nueis, saunuole drinks_cheers.gif

Jurzole, visada perziuriu tavo kelioniu nuotraukas ir man labai patinka, gal vienos maziau uz kitas, bet is esmes visos zavi, tik komentuot as nemoku blush2.gif

Erika
, nuostabios spalvos smile.gif

fainu zaidimu prigalvojot
savaitgalio temoj nesudalyvavau, nes savo namuose nieko fotogeniskai nufotografuot nesugebejau verysad.gif

MissK pritariu visu 100 % Say, nei pavadinimas, nei pati nuotrauka man nesukele pasibaisejimo, bet manau dave labai gera pasiulyma, kaip galima sita minti padaryti geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 10:30)
Aš, skruzdėlyne..  biggrin.gif

čia tam s.nėries g? bigsmile.gif aš netoliese, ukmergės gale, kitoj pusėj orleno
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Keletą portrekų kritikai, ar labai 'my picture'? Svarbi nuomonė ir techniniu požiūriu - ar užtenka šviesumo, kontrasto?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 22, 10:44)
Sveikos wink.gif

Keletą portrekų kritikai, ar labai 'my picture'? Svarbi nuomonė ir techniniu požiūriu - ar užtenka šviesumo, kontrasto?

man užtenka ir šviesumo ir kontrasto, tik tas kapišonas biškį blaško
Atsakyti
Tynka-o objektyvas tas pats tu dvieju foto su vaikiuku? smile.gif

Atsakyti
Taip, merginos, ne silpnų nervų-

Foto

Apie autorių.

Neščios, jautrios-nežiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 22, 10:46)
Taip, merginos, ne silpnų nervų-

Foto