Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki ž

Sena tema

user posted image

Tema - Darbas Vokietijoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikste: 21 sausio 2013 - 20:23
QUOTE(Sikste @ 2013 01 21, 20:23)
Jei nuotraukose viskas matos, tai nereiks, mano atveju nuotraukos nieko nerode

Na net as ten viska too nuotraukoj supratau biggrin.gif Gal ir uzteks, nes nenoreciau mokieti tiek. wink.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2013 01 21, 18:39)
Sveikos!
Snd buvau pas dantista, tai dave siuntima pas chirurga, sake, sakniu uzdegimas, reikia operuoti.
Iskylo klausimas (dakteres net nepaklausiau) ar cia bus mokama, gal kas zino?

man dare irgi tokia operacija,nieko nemokejau 4u.gif
Atsakyti
Dauguma isnuomuojamu butu Vokietijoje yra su plytelemis ant grindu.Iskilo klausimas-kuo jas plauti g.gif Noreciau kad blizgetu,nes jos su blizgiu pavirsiumi,be to svarbu ,nes gali tekt keist gyvenama vieta,tai kad palikciau po saves svaru buta.Man nereikia pigiausio valiklio,man reikia efektyvaus. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 01 21, 01:36)
Uzsisakyk internetu gal ten kokia nuolaida yra ir gal kas is pazystamu gali parekomenduot ir abu gausit kokia 30 e ar 50 premijos ,buna daznai tokios akcijos  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Taip, mačiau duoda premijas, o kaip jas panaudoti galima?

Mergaitės, gal kuri neseniai darėtės E104 formą? Kokį draudimo laikotarpį reikia užsiprašyti? Už kelis paskutinius metus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biscotti @ 2013 01 22, 12:16)
Kokį draudimo laikotarpį reikia užsiprašyti? Už kelis paskutinius metus?  ax.gif

Uz visa laikotarpi,kur buvai drausta LT 4u.gif
Atsakyti
O kada vaikus priima i darzeli? Ar yra kazkos terminas? Nes atejo laiskas, kad kovo 1 jie spres ar galim lankyti darzeli. O as ispradziu supratau, kad jau 1 d. eisim, tai apsidziaugiau, o dabar galvoju, nebus taip kad teks laukti iki kokio rugsejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2013 01 22, 16:01)
O kada vaikus priima i darzeli? Ar yra kazkos terminas? Nes atejo laiskas, kad kovo 1 jie spres ar galim lankyti darzeli. O as ispradziu supratau, kad jau 1 d. eisim, tai apsidziaugiau, o dabar galvoju, nebus taip kad teks laukti iki kokio rugsejo  g.gif

hmm o kas cia toki laiska atsiunte??? mano sunus pradejo dabar darzeli lankyti 2metu ir 9 menesiu.bet jis gali tik tik 3 h ten praleisti iki 3 metu. siaip yra darzeliai ir mazesniems vaikams.bet siaip tai nuo 3 metu turi priimti.mano manymu Viskas priklauso nuo to ar darzelyje vietu yra.gal del to ir spres nuo kada g.gif
Atsakyti
turiu kl,gal kas susidure su uzuolaidu pirkimu..googlinu jau nezinia kiek laiko,parduotuvese man jos negrazios ..
Atsakyti
QUOTE(Indina @ 2013 01 23, 08:32)
hmm o kas cia toki laiska atsiunte??? mano sunus pradejo dabar darzeli lankyti 2metu ir 9 menesiu.bet jis gali tik tik 3 h ten praleisti iki 3 metu. siaip yra darzeliai ir mazesniems vaikams.bet siaip tai nuo 3 metu turi priimti.mano manymu Viskas priklauso nuo to ar darzelyje vietu yra.gal del to ir spres nuo kada g.gif

Darzelis, kur buvom pridave dokumentus.
Siaip ten vietu nebuvo kai norejom lankyti darzeli, tai vat ir galvoju, kaip gali atsirasti vieta? Cia turbut tik po atostogu, kai vaikai i kitas gruper pereina g.gif
Papildyta:
Man tai greit kursai prasides, o vaika nebus su kuo palikt, o cia dar darzelis tokius laiskus siuncia sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Indina @ 2013 01 23, 10:55)
turiu kl,gal kas susidure su uzuolaidu pirkimu..googlinu jau nezinia kiek laiko,parduotuvese man jos negrazios ..

Man tai ROLLER parduotuveje patinka labai, visokiu yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2013 01 23, 11:12)
Darzelis, kur buvom pridave dokumentus.
Siaip ten vietu nebuvo kai norejom lankyti darzeli, tai vat ir galvoju, kaip gali atsirasti vieta? Cia turbut tik po atostogu, kai vaikai i kitas gruper pereina  g.gif
Papildyta:
Man tai greit kursai prasides, o vaika nebus su kuo palikt, o cia dar darzelis tokius laiskus siuncia sad.gif
Papildyta:
Man tai ROLLER parduotuveje patinka labai, visokiu yra. smile.gif

tai turbut del to,kad nera vietu darzelije,dazniausiai jos atsiranda po to kai kas i mokykla iseina.O kursai Vhs?nezinau kokiam mieste tu,bet as kai ejau kursus mokykloje buvo siuloma vaiku prieziura,kol tevai kursuose.
Atsakyti

QUOTE(Indina @ 2013 01 23, 10:55)

http://www.bonprix.d...inen-vorhaenge/
as cia pirkau :)siaip rubu is sito puslapio neperku, bet uzuolaidos visai nebaisios atejo, tai nesiunciau atgal biggrin.gif
o paskui visokiu ten priedu, kad susegti uzuolaidas, pirkau ,, momma,, parduotuvej.
http://www.moemax.de/cms/frontpage

Del darzeliu, tai dar ir gavus vieta gali adaptacija uztrukti smile.gif Mano Rojus jau pradejo gruodzio 11, bet atostogos, paskui ligos, tai realiai lanke kokias 2 savaites iki siol ir kai tik reikia eiti i darzeli pradeda ,,koseti ir sirgti vel,, , nes zino, kad jei sirgs neis i darzeli. Siandien gryzo pilnas oziu. Viskas negerai, bandele, kad perlauziau negerai, kad ne ta maike uzmoviau rekia ir t.t. Kada baigsis ta adaptacija doh.gif
Atsakyti