Mes ir dar is draudimo jokiu ziniu negavom
As jau liepiau vyrui skambinti, bet dar neskambino

Aciu visoms! Siandien jau buvau ofise, tai moketi pradesiu tik nuo 5 men. Pridaviau dar is lietuvos draudimo pazyma, tai dar - 30 euru bus

QUOTE(C`est_la_vie @ 2013 03 21, 18:04)
Aciu visoms! Siandien jau buvau ofise, tai moketi pradesiu tik nuo 5 men. Pridaviau dar is lietuvos draudimo pazyma, tai dar - 30 euru bus 

ka tai reiskai ?

Uz draudima 30 euru maziau reikes kas menesi moketi.
O as del savo masinos su lietuviskais numeriais norejau paklausti. Kaip is DEU isregistruoti masina? Ar uzteks sutikimo?
O as del savo masinos su lietuviskais numeriais norejau paklausti. Kaip is DEU isregistruoti masina? Ar uzteks sutikimo?
QUOTE(C`est_la_vie @ 2013 03 21, 21:24)
Uz draudima 30 euru maziau reikes kas menesi moketi.
man sake, kad nieko nereikia isregistruoti.Patys jie numerius issiuncia.
Esu registravusi masina islandiskais numeriais Lietuvoje, tai man nereikejo net numeriu issiusti tik nusiunciau naujos registracijos dokumentu kopija e- mailu.Tai galvoju, kad ir cia tas pats..Juk jei jau kitoj saly priregistruoji tai dviejose salyse nebus registruota.
Pas mane situacija biski kitokia. As nusipirkau nauja masina, o sena noriu isregistruoti. Tai ka butent sitoj situacijoj daryt?
Papildyta:
Va, pati radau
Gal kam pravers:
Šiuo metu gyvenu užsienyje, šios šalies piliečiui pardaviau Lietuvoje registruotą man priklausantį automobilį. Kaip, gyvendama užsienyje, galėčiau jį išregistruoti?
Jums arba Jūsų įgaliotam asmeniui reikia atvykti į bet kurį VĮ Regitra klientų aptarnavimo padalinį ir informuoti apie norimą išregistruoti į užsienį parduotą automobilį pateikiant nustatytos formos pranešimą deklaraciją bei pateikti savo asmens dokumentą.
Tuo atveju, kai kreipiasi Jūsų įgaliotas asmuo, jis turi pateikti ne tik savo asmens dokumentą, bet ir įgaliojimą patvirtinantį dokumentą. Įgaliojimas turėtų būti patvirtintas toje šalyje, kur gyvenate, esančiame Lietuvos konsulate. Į VĮ Regitra pristatyti transporto priemonę, jos valstybinio numerio ženklų ir registravimo dokumentų nereikia.
http://www.regitra.l...u_registravimu_
Papildyta:
Va, pati radau

Šiuo metu gyvenu užsienyje, šios šalies piliečiui pardaviau Lietuvoje registruotą man priklausantį automobilį. Kaip, gyvendama užsienyje, galėčiau jį išregistruoti?
Jums arba Jūsų įgaliotam asmeniui reikia atvykti į bet kurį VĮ Regitra klientų aptarnavimo padalinį ir informuoti apie norimą išregistruoti į užsienį parduotą automobilį pateikiant nustatytos formos pranešimą deklaraciją bei pateikti savo asmens dokumentą.
Tuo atveju, kai kreipiasi Jūsų įgaliotas asmuo, jis turi pateikti ne tik savo asmens dokumentą, bet ir įgaliojimą patvirtinantį dokumentą. Įgaliojimas turėtų būti patvirtintas toje šalyje, kur gyvenate, esančiame Lietuvos konsulate. Į VĮ Regitra pristatyti transporto priemonę, jos valstybinio numerio ženklų ir registravimo dokumentų nereikia.
http://www.regitra.l...u_registravimu_
Cia taips sudetingai raso, mano mama nuejo i regitra, pasake, kad musu masina atiduota i siukslyna ir nurase ja ir viskas. Nereikejo jokiu igaliojimu, nieko.
As dar turiu klausima, galvoju is anksto pasiklausiu. Kai vermieteriams pranesi, kad issikraustai, ar reikia kündigung pateikti rastu.
QUOTE(sandrii @ 2013 03 22, 07:42)
As dar turiu klausima, galvoju is anksto pasiklausiu. Kai vermieteriams pranesi, kad issikraustai, ar reikia kündigung pateikti rastu.
rastu
QUOTE(sandrii @ 2013 03 22, 08:24)
Cia taips sudetingai raso, mano mama nuejo i regitra, pasake, kad musu masina atiduota i siukslyna ir nurase ja ir viskas. Nereikejo jokiu igaliojimu, nieko.
O tai net numeriu nereikejo grazinti?
Ne, nereikejo
QUOTE(sandrii @ 2013 03 22, 11:31)
Ne, nereikejo
Sakiau nutylesiu,bet pasakysiu viena dalyka. Cia ant kokio zmogaus pataikysi. Tarkim,as kai pardaviau savo masina ir perrase ja regitros sk. Druskininkuose,tai net neisejo is uz pertvaros paziuret,ar ta pati masina kur dokumentai rodomi