QUOTE(JurgaA @ 2013 04 04, 07:13)
Laba.Man taip pat aktuali sita tema.Beveik 2 metai esam DE ir pirma karta ruosiames keisti buta,todel daug ko nezinom.Paskaiciau kaip rasyt kundigung,bet nesupratau kokia data man ten irasyti,ar tos dienos,kuria rasau,ar data po 3 menesiu,nes turesim dar gyvent 3 menesius.Nors esu girdejusi kazkur,jei yra pelesis,tai nereikia 3 men po kundigung gyventi.Gal kas zinot,gal esat susidurusios?
Oi kad ir koks tas pelesis didelis bebutu ,kad ir kreipsies i Mietes Bund ,kad ir kariausi gali pralaimet ir anksciau neiseit is to buto,nors niekas ir nelaiko iseisit uz abu butus mokesit

O Data rasyk siandienos ,ateis laiskas nuo kada bus kundigung ,jei rasai viduri menesio ar gale men pvz siandie vistiek teks iseit tik uz triju men geguze ,birzelis ,liepa ,nu tai rupjucio pirma ,nu gal dar liepos 15 isleistu ,reik kotrakta buto ziuret
O del pelesio reikia Gutachter kviestis gal tuom ka ir laimesi ,buvo atveju kai ateina pastato aparata kazkoki dregmes matavimui ,paskui gauni laiska kad tu kalta ,ir anksciau neisleis ,nors ir sienos kiaurai slapios kai lauke lyja

Apie pelesiu dydzius nekalbu