Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki ž

QUOTE(pole @ 2013 04 21, 21:28)
Labas vakaras,
noreciau paklausti,gal zinote ar Vokietijos policija tiria smulkias vagystes?

Planuojate cia taip uzdarbiauti?
Tiria ir dar kuriam laikui itariamuosius uzdaro.
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2013 04 23, 20:07)

g.gif Negalima taip iskart .. Ji senai cia gyvena .. gal kas apvoge ar dar ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2013 04 23, 22:07)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 04 23, 22:11)
g.gif Negalima taip iskart .. Ji senai cia gyvena .. gal kas apvoge ar dar ka  doh.gif

Gali buti. Bet is kur man zinoti.
Seniai gyvenantis zmogus tokiu dalyku klausineja? g.gif
Atsakyti
Ar galite man pasakyti,per kiek laiko grazina agentura uzstata uz buta? Idomumo delei per kiek Jums grazino? Yra cia kokie terminai? Vyras jau du kartus buvo nuejes, sako perves persves, bet kazkaip nieko? Hm....
Atsakyti
QUOTE(dukri @ 2013 04 25, 14:05)
Ar galite man pasakyti,per kiek laiko grazina agentura uzstata uz buta? Idomumo delei per kiek Jums grazino? Yra cia kokie terminai? Vyras jau du kartus buvo nuejes, sako perves persves, bet kazkaip nieko? Hm....

lyg, 6 menesiai terminas yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2013 04 23, 21:07)

Zmogus tik pasiteiravo doh.gif O jau replika doh.gif
As tai pat ne viena diena cia gyvenu,o nezinau ar tiria smulkias vagystes schmoll.gif Tarkim,pavoge mazaverti daikta-is kur man zinot,ar kreiptis del to ar ne?(pvz verte 50 eur).Nemanau,kad cia klausineja zmones,kurie planuoja ka nors nugvelbti,tokie neklausia,o daro.
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2013 04 25, 15:39)
As tai pat ne viena diena cia gyvenu,o nezinau ar tiria smulkias vagystes schmoll.gif Tarkim,pavoge mazaverti daikta-is kur man zinot,ar kreiptis del to ar ne?(pvz verte 50 eur).Nemanau,kad cia klausineja zmones,kurie planuoja ka nors nugvelbti,tokie neklausia,o daro.

cia jau paciam turi buti aisku ar verta terliotis, vistik ir laiko reikia tureti, nes vistik reikia i policija ir viska nupasakoti, geriausia dar ir daikto nuotrauka pateikti. Ir aisku buna ir taip, kad randa. Ar tai kokiu zuliku buta pakelia, ar radiniu biure atsiranda, bet turbut aisku ir taip, kad dazniausiai kiseniniai daiktai dingsta nezinoma kryptim. Jeigu yra pavogiama pinigine su kortelemis, tai butina pranesti i policija bei kiekviena kortele uzblokuoti, tas liecia ir mobilu telefona, nes kitaip zuliku padaryta zala nebus kompensuojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blümchen: 25 balandžio 2013 - 19:30
QUOTE(vajetau @ 2013 04 25, 16:39)

Cia buvo ne replika, bet klausimas. Jo gale yra klausiamasis zenklas padetas.

Vagystes smulkuma ar stambuma gali nuspresti tik pati. Vienam 50 euru vertes daiktas - dideli pinigai, kitam - nieko, nusipirksiu nauja.
Zmones klausineja daug ko ir labai jau ivairiais tikslais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RRodamer: 25 balandžio 2013 - 21:41
QUOTE(Blümchen @ 2013 04 25, 19:29)
cia jau paciam turi buti aisku ar verta terliotis, vistik ir laiko reikia tureti, nes vistik reikia i policija ir viska nupasakoti, geriausia dar ir daikto nuotrauka pateikti. Ir aisku buna ir taip, kad randa. Ar tai kokiu zuliku buta pakelia, ar radiniu biure atsiranda, bet turbut aisku ir taip, kad dazniausiai kiseniniai daiktai dingsta nezinoma kryptim. Jeigu yra pavogiama pinigine su kortelemis, tai butina pranesti i policija bei kiekviena kortele uzblokuoti, tas liecia ir mobilu telefona, nes kitaip zuliku padaryta zala nebus kompensuojama.

Aciu uz issamu paaiskinima,nors ir ne man reikejo 4u.gif Labai nemalonu jaustis apvogtam schmoll.gif
Atsakyti
jei turim pasieme postbanke pinigeliu, ar galim dar pasididint limita ( pasiimt kazkiek papildomai prie esamos sumos) ,kad moket tapacia imoka,tik prasitest mokejimo laika?
Atsakyti
QUOTE(Mistikė @ 2013 04 26, 13:28)
jei turim pasieme postbanke pinigeliu, ar galim dar pasididint limita ( pasiimt kazkiek papildomai prie esamos sumos) ,kad moket tapacia imoka,tik prasitest mokejimo laika?

man atrodo, kad cia tik banke jums gali atsakyt duos ar ne.
Juk priklauso kokios jusu pajamos ir kokios paimtos sumos/palukanos, etc.
Atsakyti