Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Renkame 4u.gif
Timberland
Bodyshop
Talbots nedaug truksta iki freeship...
NIKE
Shopecko
Tanforless
BonTon
Zulily
Carters
PUMA
ChildrensPlace
Belk
Yoox
LaSenza
Disney
Cabelas
Drjays
RL
Uniformadvantage imsiu
Cookieskids
Zennioptical
Target
Cku
LEVI
AE
Forever21
Uniquelyemu
JcrewFactory
Aeropostale
Macys

Temos išparduotuvė 4u.gif

Vyksta gymbuku gryninimo akcija. Prasau siusti pagrindini ir butinai atsargini krepselius, be atsarginiu krepseliu uzsakymai nebus priimami 4u.gif
Gymbuku turi 4u.gif

Katerinka0907 25
Kriisti 50
Kruopa 25
Burbuliuks 25
Agnestar 25
ATrim 25
Supermama 75
Ina 50
Eglaite 25
AML 25
Sveta-79 25
Anerita* 50
Martyna 25
Kukuliukas567 275
Mazhule 75
M00N 25
Doruta 25
RNT 50
Inesiuxxx 25
Vilsta2790 25
Kykute 50
Avonuke 25
Plunksneliuke 25
Emuks 25
Spingalietka 25
Beatek 25
Manjana 25

Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 22, 18:15)
Ugu, nuskambėjo kaip komplimentas močiutei biggrin.gif
Iš tiesų iš arti buvau pritraukus kaklo vaizdą.. tai ten tie blizgučiai ir brungakmeniai vaikus išprovokavo pasakyti garsiai savo nuomonę.. aš pati tokių blizgių bijau visad, bet čia gal net ir dailiai atrodo.. bet ir juokingai nuskambėjo tas jų pastebėjimas.. biggrin.gif

Ką pirksi? nail.gif:

dar bobutiškesnę suknę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioocė @ 2013 01 22, 19:22)
Aš turiu Baffinus ir negaliu jais atsidžiaugti  smile.gif Dabar juos kasdien tampau - su šunimi po pusnis prie -15 vaikštau valandą ir ilgiau, koja nei šlampa, nei šąla. Batai tikrai šilti. Plius, kas man irgi svarbu, nėra sunkūs, nors ir pakankamai gremėzdiški. Bet gi ne prie vakarinės suknios juos pirkau biggrin.gif

Mano modelis http://www.6pm.com/b.....zfcTest=mat:1

Iš JAV visus batus perku 9,5 dydžio. Šitų pusinių nėra. Ėmiau 10 dydį, man vos vos didoki. Tad sakyčiau, kad dydį atitinka  4u.gif

labai aciu uz komentara 4u.gif
vat ir man tokiu uzsireike, kad peda nesaltu pora valandu lauke pabuvus. nes su visais kitais po valandos pirstai jau ima ledeti... doh.gif

o koks jusu pedos ilgis?
svarstau, ar man su 25cm peda 8 dydzio uzteks? ar vistik 9 reiketu g.gif

ir kiek jie mazdaug sveria? kilograma ar daugiau?

ziriu i sita modeliuka, bet prie jo jau maziau laipsniu nurodyta... kazin ar butu tokie pat silti? gal kas turit?
http://www.6pm.com/b...k?zfcTest=mat:1
turbut iki -40° C/ -40° F tinkami tik tie gumuoti modeliukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 22, 19:23)
Mb siunte teciui Baffin, tai tecio atsiliepimai geri, braido po sniega laimingas smile.gif

ir as dairausi i juos, nes jau nebezinau, ka cia autis... su visais batais kojos sala - ir Bearpaw, ir Columbia negelbeja... doh.gif kazkokia suledejus pasidariau visai... unsure.gif

Gafsiuk, neatrenku, ka rasei apie Baffin pora dienu atgal... lens.gif
ar bandyta praktikoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 22 sausio 2013 - 18:36
Junkites prie Timberland.com -20% kodukas dar veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 01 22, 18:31)
o koks jusu pedos ilgis?
svarstau, ar man su 25cm peda 8 dydzio uzteks?  ar vistik 9 reiketu g.gif

ir kiek jie mazdaug sveria? kilograma ar daugiau?

ziriu i sita modeliuka, bet prie jo jau maziau laipsniu nurodyta... kazin ar butu tokie pat silti? gal kas turit?

Mano pėda 26 cm. Šitie batai yra su išimamu įdėklu (veiloku), tai 10 dydžio vidpadis yra 26,5 cm. Dar rašo, kad EUR 41 dydis.

Svėrė 1,45 kg. O jums turbūt 9 dydžio reiktų g.gif

Aš į tą modelį irgi akis blizginau, nes batai gražesni, bet pabijojau, kad su jais gali būti šalta, jeigu lauke ilgai būni.

Atsakyti
QUOTE(Cioocė @ 2013 01 22, 19:43)
Mano pėda 26 cm. Šitie batai yra su išimamu įdėklu (veiloku), tai 10 dydžio vidpadis yra 26,5 cm. Dar rašo, kad EUR 41 dydis.

Svėrė 1,45 kg. O jums turbūt 9 dydžio reiktų  g.gif

Aš į tą modelį irgi akis blizginau, nes batai gražesni, bet pabijojau, kad su jais gali būti šalta, jeigu lauke ilgai būni.

aciu uz patarimus 4u.gif
turbut tada tikrai man 9tuko reiketu...

man irgi tas modeliukas dailiausias is ju siulomu. nes visi kiti baisoki... bet bijau, kad su ajis vistiek salta bus, nes mazesni temperature rating nurodo... turbut vistik reikes rinktis kazkuri gumuota modeliuka.
Atsakyti
Gal kur uzmatet panasaus modelio bliuskuciu ar megztuku?t.y., kad butu su kaspineliu nugaroj.aciu 4u.gif

http://www.loft.com/...questid=2032920
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 22, 17:59)
biggrin.gif  Aš irgi kaip silpnavalė nuslinkau asižvalgyti.. ir čia priėjo liaudies kontrolė, metė žvilgsnį ir kompetetingai (su trimečių kompetencija) pareiškė "čia močiutės suknelė.. ne, ne, ne mamos čia"  bigsmile.gif  Apie šią http://www.bodenusa....Silk-Dress.html Vo tep va  biggrin.gif

gal galit padeti, koki dydi US rinktis jei virsus 42 EU (.)(.) 104, 96. Ir apacia 44-46 su 119 cm g.gif
ir ka raideles reiskia prie dydzio cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelisv: 22 sausio 2013 - 19:06
Sveikos 4u.gif

Kur ieškoti džemperių 10-12 mečiams? Gal kur nors yra nuolaidų? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 22, 18:21)
Merginos, o kaip Levis dydziai ? kas galit patarti ? nes kazkaip as nezinau kokio reikia 102 klubam ir priekyje esanciam autoritetukui  lotuliukas.gif  doh.gif

As turiu straight curve modeliuku pora. Emiau pirma karta, tai pasiemiau 32d, bet siek tiek laisvoki. Imciau dabar 31 mirksiukas.gif
o ta suknute, kur idejot visai miela, bet as bijau imti is Levi's, nes emiau megztinuka toki nesusegama, tai trumpos rankoves doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsmilgė: 22 sausio 2013 - 19:13
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 22, 21:11)
As turiu straight curve modeliuku pora. Emiau pirma karta, tai pasiemiau 32d, bet siek tiek laisvoki. Imciau dabar 31  mirksiukas.gif

tai man tada 30 lotuliukas.gif o ka gero radai ? bigsmile.gif
Atsakyti