Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Pamaiva @ 2013 01 24, 12:13)
gaila smile.gif Man labai reikia striukės biggrin.gif Sekmadienį apie -20 žada, o man į bažnyčią, į kapines, brrrr...anerita*, kai tik gausi, iš karto atlėksiu pas Tave  smile.gif

Su kokia žadat nenušalti per toookį minusą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atige @ 2013 01 24, 15:36)
Su kokia žadat nenušalti per toookį minusą? g.gif

Su tokia biggrin.gif http://www.overstock...34/product.html
Niu bent jau kapišonas yra ir ilga, tai vis mažiau šansų sušalt biggrin.gif
O šiaip tai nežinau kas tokią šalčmirę kaip aš galėtų išgelbėti nuo šalčio biggrin.gif nesukurti dar tokie rūbai ir batai turbūt biggrin.gif
Atsakyti
Reikia patyrusiu konsultacijos. Kaip Talbots paltai, ar kokybiski, ar verciau ziureti Jcrew? unsure.gif
Atsakyti
4u.gif panos, gal kur pigiau perkat desigual sukutes???
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2013 01 24, 16:47)
Su tokia biggrin.gif http://www.overstock...34/product.html
Niu bent jau kapišonas yra ir ilga, tai vis mažiau šansų sušalt biggrin.gif
O šiaip tai nežinau kas tokią šalčmirę kaip aš galėtų išgelbėti nuo šalčio biggrin.gif nesukurti dar tokie rūbai ir batai turbūt biggrin.gif

Jei spėsit padėvėti per savaitgalį ir turėsit dar jėgų-būtinai praneškit įspūdžius wink.gif Labai planuojamas būtent toks pirkinukas mano sąraše.
Atsakyti
QUOTE(Atige @ 2013 01 24, 17:05)
Jei spėsit padėvėti per savaitgalį ir turėsit dar jėgų-būtinai praneškit įspūdžius wink.gif Labai planuojamas būtent toks pirkinukas mano sąraše.

turiu - labai geras daiktas. negaliu atsidžiaugti. ir dar turi 2 mano kolegės, kiekvieną kart kai susitinkam - padėkoja biggrin.gif, nes aš joms nupirkau.
Atsakyti
Renkame 4u.gif
Bodyshop
Talbots junkites
NIKE
Shopecko
B&B
VENUS
Tanforless
Sierra -35%
Cookieskids
Modnique
Totsy
Zulily
PUMA
ChildrensPlace -20%
Belk
Yoox
Sephora
Lushusa
LaSenza
Disney
RL
Zennioptical
Cku
AE
Forever21
Uniquelyemu
Aeropostale
Macys

Temos išparduotuvė 4u.gif

Vyksta gymbuku gryninimo akcija. Prasau siusti pagrindini ir butinai atsargini krepselius, be atsarginiu krepseliu uzsakymai nebus priimami 4u.gif
Gymbuku turi 4u.gif

Katerinka0907 25
Kriisti 50
Kruopa 25
Burbuliuks 25
Agnestar 25
ATrim 25
Supermama 75
Ina 50
Eglaite 25
AML 25
Sveta-79 25
Anerita* 50
Martyna 25
Kukuliukas567 275
Mazhule 75
M00N 25
Doruta 25
RNT 50
Inesiuxxx 25
Vilsta2790 25
Kykute 50
Avonuke 25
Plunksneliuke 25
Emuks 25
Wh_water 50
Beatek 25
Manjana 25

Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2013 01 24, 13:19)
Gal galite pamatuoti 4 dydzio vidpadi. Aciu 4u.gif

Neišsiima priklijuotas vidpadis, tai labai nelengva tiksliai pamatuot. Pagal mano matavimus tai 22.5cm, bet ant bato tai rašo 22cm 4u.gif
Atsakyti
Labukas, tuoj desiu Macys.com 4u.gif
Labai reikia prisijungianciu prie RalphLauren.com -10%
Timberland.com -20%
Crocs.com -20%
Ae.com turiu -40% koda. Kodas vienkartinis ir i Ae.com krepsi telpa TIK 25 daiktai. Jei norinciu atsiras daug, kaip ana karta buvo, desiu griztai pagal " first come first serve" taisykle 4u.gif
Taip pat turiu Aerie -40% koduka.
Labai prasau siusti Ae.com atskirai nuo Aerie.com (apatinio trikotazo skyriaus is Ae.com) uzsakymu, jei norite pirkti is abieju. Tai ta pati parduotuve, bet kodai skirtingi ir krepsius desiu skirtingus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 24, 16:55)
koki dydi su kokiom apimtim saketes, nes like tik 2 ir 4 sad.gif kazi ar pildys dar dydziu  g.gif  g.gif

Ajuj bigsmile.gif Nu bet jūs drąsios moterys.. man ji kažkokia per daug atvira.. nu, kaip kombinacija.. vyrui gundyti biggrin.gif Nors nėriniai gražu, bet čia kažkaip per daug jų.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 24, 17:56)
Ajuj  bigsmile.gif  Nu bet jūs drąsios moterys.. man ji kažkokia per daug atvira.. nu, kaip kombinacija.. vyrui gundyti  biggrin.gif  Nors nėriniai gražu, bet čia kažkaip per daug jų.. blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesuper, Tyli upe, nu man ji kaip tik pasirode ne atvira, o su skoniu tokia sexy, nu kur jus matote atvyryma blink.gif Man ji skoningai padaryta, o isikibus vyrui i paranke manau labai tiktu smile.gif

Na kazkas uzsisake, kai gaus gyvai patikslins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 sausio 2013 - 17:09