Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2013 01 24, 20:49)
turėjau galvoje panašiai...
[/img]
tiesiai pas bites biggrin.gif

biggrin.gif Taip tai taip, aš taip ir įsivaizdavau bigsmile.gif
Atsakyti
Junkites prie Aerie.com, dar turiu vietos krepsyje pirkti su -40% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2013 01 24, 19:17)
As jau po pirmo raginimo kaip zaibas moviau i ae, net is telefono sugebejau uzsakyma nusiust biggrin.gif

Aš taip šoviau, kad net rankos virpėjo doh.gif Yra buvę, kad nespėjau.. tai dabar aplink nors ir žemės drebėjimas galėjo būti..
Kvailokai, bet taaaip laukiau tos nuolaidos jau senokai.
Ačiū, Taure notworthy.gif
Atsakyti
80B TAI CIA KOKS AERIE LIEMENUKU DYDIS?
SALE IR TAIKOMA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1JULIANA6: 24 sausio 2013 - 20:13
QUOTE(Melodi @ 2013 01 24, 16:17)
As jau po pirmo raginimo kaip zaibas moviau i ae, net is telefono sugebejau uzsakyma nusiust biggrin.gif

as irgi biggrin.gif is telefo siunciau kazkaip be nuorodu, ale susigaude vistiek , nupirko wub.gif

Pabandziau ir vyrui si kart pajamt, idomu ar tiks, emiau 33/34 dydi g.gif
Atsakyti
niekam jokie gimtadieniai vaikų neartėja? gal šiaip kokia šventė? noriu pirkti iš partyamerica,bet reikia kompanijos biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, gal Rugby greit pirksit greitu laiku? bigsmile.gif davė pagaliau papildomą nuoladą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 24, 18:07)

Gal aptempianti pasijoni nesioti po suknelem kur matet, nes cia dydziu nera
http://www.herroom.c...half-slip.shtml
Atsakyti
QUOTE(Atige @ 2013 01 24, 22:04)
Aš taip šoviau, kad net rankos virpėjo  doh.gif Yra buvę, kad nespėjau.. tai dabar aplink nors ir žemės drebėjimas galėjo būti..
Kvailokai, bet taaaip laukiau tos nuolaidos jau senokai.
Ačiū, Taure notworthy.gif

man panasiai smile.gif per skubejima ne ta spalva parasiau lotuliukas.gif bet spejau istaisyti smile.gif vis ieskojau ko dar reikia smile.gif cia jau tikra liga doh.gif
Atsakyti
HELP! Mergelkos, būkit geros, patarkit, ar gali merinukas megztukas po plovimo pasitraukti kiek? doh.gif Turiu dabar galvos skausmą "parduoti- neparduoti" ax.gif .
Bonton'o golfukus daug gi kas pirkot. Atrodo, kad buvo minėta, jog po skalbimo kažkuriai dydis sumažėjo? g.gif
Atsakyti
jau nupirko aerie?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2013 01 24, 21:42)
HELP! Mergelkos, būkit geros, patarkit, ar gali merinukas megztukas po plovimo pasitraukti kiek?  doh.gif Turiu dabar galvos skausmą "parduoti- neparduoti" ax.gif .
Bonton'o golfukus daug gi kas pirkot. Atrodo, kad buvo minėta, jog po skalbimo kažkuriai dydis sumažėjo?  g.gif

žiūrint kaip skalbsit... man nei kašmyras, nei merino vilna nesusitraukia. Nors skalbiu mašina blush2.gif
Atsakyti