Mes pries kelis menesius nusipirkom "Gemegos" 5 zonu ortopedini lateksinį, tai nugara man maziau skauda, o nuolaida pasirodo su Ego kortele kitoj parduotuvej galejom gauti didesne. Siaip aš juo patenkinta. Kaina 160+200 cm yra 1100.
Buvau šiandien 'Skrajos" baldų centre Vilniuje, tai sužinojau 'Tempur" skyriuje 2-me aukšte kad butų galima ant maždaug padoraus čiužinio viršaus uždėti 7 cm storio Tempur sluoksnį ir gausis visai nieko toks čiužinys ir kaina mažesnė. O kainuoja 0,80 m ant 2,00 metrų 'gabalas" apie 1400 Lt, o didesni atitinkamai.
Mes taip pat miegame ant lateksinio čiužinio Į nieką kitą jo nekeisčiau. Na o kas dėl iš latekso gaminamų automobilio sėdynių, tai manau, kad lateksas lateksui nelygus... Ir manyčiau, tai labai nevykęs argumentas
visa tema perskaiciau ir taip neapsisprendziau koks geresnis Zinau tik viena, kad ciuzinukui galesim sau leisti nedaugiau kaip 1500 Lt. O norisi pacio pacio geriausio
Na va perskaičau viską, nusprendžiau išleisti iki 1500Lt ir be spyruoklių Padvaisko Laima, pagal kaina atrodo geriau neradau.
Aš norėjau dėti čiužinį ant grindų, bet reikia jį pakelti ant grotelių, yra čiužinys Padvaisko Laima MR Šis čiužinys yra su mediniu rėmu, galvoju gal nereikia jo pakelti galiu dėti jį ant grindų.
Zinau zmoniu,kurie nusipirko tuos ciuzinius ir atsidziaugt negali:nes jiems duodama ilga garantija,yra nestandartiniu ismatavimu (kas su kitais problematiska)
niu pagaliau nors kas nors atsirado, kas apie anuos čiužinius girdėjo. o gal gali tie pažystami daugiau papasakot apie tuos čiužinius? kieti jie ar minkšti? kiek laiko juos turi? ir t.t.
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
ruošiamės pirkti čiužinį. pasiskaitinėjau internete ir mąstau arba apie TEMPUR (kur nuo svorio susminga ir taip lėtai išsipučia atgal svorį nuėmus), arba apie visiškai lateksinį čiužinį. Tačiau niekur nerandu, kad jais tarkim prekiautų viena įmonė, kurios darbuotojas man juos palygintų ir nurodytų vieno ir kito privalumus ir trukumus. Gal kas naudojatės TEMPUR? Kokie privalumai, kokie trūkumai? Ar jis nešildo? Ar jame ne per minkšta? Gal yra kas nors, kas bandė ir vieną ir kitą (turiu galvoje TEMPUR ir visišką lateksą)? Ir dar - ar iš tikrųjų TEMPUR medžiaga skiraisi nuo viskoelastinio poliuretano? ačiū iš anksto.