Kaune
"Ollo" parduotuvė priešais Mcdonald.
Lonas
Gemega
Fey&Co
Metzeler
Istikball
Trivilita
Berods tiek ir viskas po vienu stogu. Galite pasitikrinti internete.
Siaubas nemaniau, kad taip sunku
issirinkti ciuzini
siaip ne taip issirinkome baldus dabar suku galva
del ciuzinio. o issileisti labai stipriai taip pat
nenorime...
issirinkti ciuzini

siaip ne taip issirinkome baldus dabar suku galva
del ciuzinio. o issileisti labai stipriai taip pat
nenorime...

Nu jo perskaiciau visa tema...
Ale, kad apsispresciau koki ciuzini pirkt ir kokios firmos, tai nelabai iseina...
Be to ir finansai riboja...Kiek kol kas teko zvalgytis, labiausiai patiko Magija6..O lateksiniai man pasirode nepatogus, per minksti, per daug neiprasti...Gal dar kokiu komentaru????

QUOTE(Niki @ 2006 07 05, 11:08)
o mes štai buvom nusipirkę lateksini čiužinį, tai gana kietas, tik jį vartyti reikia, nes drėgmės bijo. Šiuo metu įsigijom kažką panašaus į Tempur tik už žymiai mažesnę kainą (pagalves irgi) tai miegas ištikro nepalyginamas, net vaikams labai patinka ant mūsų lovos gulėti
Beje kas perkat Tempur produkciją, tikrai permokat 3 kart mažiausiai, verčiau pasižiūrinėkit internete visko elastinių produktų, tik tankis turėtų būti kaip Tempur - 5 lb. Žinoma yra rizika siunčiantis iš kitos šalies, tačiau gavus apsimokės tikrai 
O Gemegos atstovai Panevėžy yra SBA idėjos namams, Nemuno gatvė 18.
Sėkmės renkantis savo "ramų miegą"

O Gemegos atstovai Panevėžy yra SBA idėjos namams, Nemuno gatvė 18.
Sėkmės renkantis savo "ramų miegą"

Mes turim tempur ciuzini ir turiu alia panacia pagalve, niu atrodo tikrai panasiai, zinoma ne taip reguoja i siluma(silpniau) ir yra daug kietesne negu tempur pagalves. Nes visi bando padaryti kazka panasaus, bet nelabai gaunasi. Kai atsiukeliu daznokai net skauda ausi nuo jos, ji dar yra su eterniais aliejais(tas malonu)... Ir siaip patarimas, pagalves pirkite tik su ciuziniais, nes su kitais(ypac kietais) tikrai nera to jausmo ir gero miego, koks turetu buti.
As uz gera miega

QUOTE(zis @ 2006 07 27, 13:42)
lateksiniai man pasirode nepatogus, per minksti, per daug neiprasti...Gal dar kokiu komentaru???? 

Man taip pat, kažkaip per minkšti, o dar turint omeny, kad miegant, nuo kūno šilumos jie dar suminkštėja... Tai ir neapsisprendžiam...
QUOTE(IGu @ 2006 07 31, 22:29)
Man taip pat, kažkaip per minkšti, o dar turint omeny, kad miegant, nuo kūno šilumos jie dar suminkštėja... Tai ir neapsisprendžiam...
Joooooooooo
Žiūriu aš į jus žmones ir stebiuosi. Nuo kada lateksas reaguoja į šilumą, kas man galėtų paaiškinti?
Jeigu norite žinoti, tai aš jums blyn drėbsiu : kuo kietesnis "ORTOPEDINIS" čiužinys tuo jis prastesnis anatomine ir ortopedine prasme. O su pigiais spyruokliniais arba nespyruokliniais, bet "NEORTOPEDINIAIS", atvirkščiai, kuo kietesnis tuo ilgiau tarnaus(dažniausiai).
Ypročiai yra keičiami, o fizikiniai dėsniai ne. Jeigu norite gero efekto iš "ORTOPEDINIO" čiužinio ir neesate sunkūs žmonės, tai žiūrėkite į vidutinius ar minkštesnius čiužinius. Garantija, kad žymiai geriau išsimiegosite, rečiau teks vartytis naktį nuo šono ant šono, nebus užspaudžiamos kraujo apytakos zonos salyčio taškuose, netirps galūnės to pasekoje, miegas bus pilnavertiškesnis. 95% visų žmonių, kurie buvo įsitikinę, kad jiems kietas yra patogiausias, pabandę visiškai pakeitė savo nuomonę.
Tik perspėju, ši čiužinių kategorija viena iš brangiausių.
QUOTE(Zoran @ 2006 08 01, 09:14)
Nuo kada lateksas reaguoja į šilumą, kas man galėtų paaiškinti?
Na vadinasi dezinformacija suklaidino...
QUOTE(Zoran @ 2006 08 01, 09:14)
Jeigu norite gero efekto iš "ORTOPEDINIO" čiužinio ir neesate sunkūs žmonės, tai žiūrėkite į vidutinius ar minkštesnius čiužinius.
O jei norim gero efekto, bet esam labai skirtingo sudėjimo ir svorio žmonės?
QUOTE(IGu @ 2006 08 01, 14:12)
Na vadinasi dezinformacija suklaidino...
Reiktu rasti koncensusa tarp judviejų.
Teisingiausia sau - reiktų pirkti du atskirus čiužinius kiekvienam pasirinkus.
Pagaliau iveikiau visa tema ir matau, kad galiu su protingu zmogumi pasisneketi apie ciuzinius.
Zoran, prasau patarti koki ciuzini geriausia rinktis jeigu nori maksimalaus komforto
Pinigai turi mazai reiksmes. Turiu omenyje lateksini ar poliuretanini?
As jau pasimeciau po tiek komentaru ka geriausia rinktis..
Zoran, prasau patarti koki ciuzini geriausia rinktis jeigu nori maksimalaus komforto

QUOTE(Zoran @ 2006 06 21, 23:05)
Visu pirma nuomone miegoti kietai kaip ant lentos yra pasenusi kaip pasaulis. Antra, ant kieto pagrindo stuburas gadinamas ne ka prasciau nei ant duobeto. Trecia, ant kieto pagrindo zmogus verciamas dazniau vartytis, nes kitokiu atveju jam tirpsta galunes ir kitos uzspaustos vietos. Vienintele teisinga padetis ant kieto pagrindo, tai miegas ant nugaros visa nakti nekeiciant pozicijos, o po nugara netoli subines padeta speciali pagalve, kad atsikeles nevaiksciotum susikuprines.
Toliau apie naturaluma.
Kas tai yra kokoso plausas? Tai augalo, kuris specialiai auginamas, isorine zieve.
Laukai-miskai, kur auga kokosai, yra purskiami kaip ir visos kitos kulturos pesticidais.
Toliau jie yra specialiai apdirbami, kad nesiveistu jokie grybeliai ar kitokios parazitines anomalijos. Tam, kad kokosas neissiskirtu, jis yra klijuojamas klijais, kadangi mes esame trecioji salis, tai sis kokosas keliauja is lenkijos, o klijai treciosioms salims paprastai turi sudetyje daugiau formaldehido nei priklauso, kas ka besistengtu irodyti as nepatikesiu i priesinga.
Jeigu yra tokiu zmogeliu kurie siais laikais tiki i labai gera kokybe pigiai, i "naturaluma" tokiu medziagu ir ju gydomasias savybes, bei tai, kad kieciau yra sveikiau, tai turbut tiki ir i seneli salti.
Uzuojauta jums. ( Nors as jum pavydziu, tiek nedaug reikia iki pilnos laimes)
Toliau apie naturaluma.
Kas tai yra kokoso plausas? Tai augalo, kuris specialiai auginamas, isorine zieve.
Laukai-miskai, kur auga kokosai, yra purskiami kaip ir visos kitos kulturos pesticidais.
Toliau jie yra specialiai apdirbami, kad nesiveistu jokie grybeliai ar kitokios parazitines anomalijos. Tam, kad kokosas neissiskirtu, jis yra klijuojamas klijais, kadangi mes esame trecioji salis, tai sis kokosas keliauja is lenkijos, o klijai treciosioms salims paprastai turi sudetyje daugiau formaldehido nei priklauso, kas ka besistengtu irodyti as nepatikesiu i priesinga.
Jeigu yra tokiu zmogeliu kurie siais laikais tiki i labai gera kokybe pigiai, i "naturaluma" tokiu medziagu ir ju gydomasias savybes, bei tai, kad kieciau yra sveikiau, tai turbut tiki ir i seneli salti.
Uzuojauta jums. ( Nors as jum pavydziu, tiek nedaug reikia iki pilnos laimes)
Viespatie, koks Jus bjaurus snobiskas zmogus ! Ne visi juk gali pirkti ciuzinius kainuojancius tukstancius. Uzuojauta Jums, itariu labai sunku Jums, tokiam priekabiam gyventi siam pasauly, jei toks daiktas kaip ciuzinys jums atrodo pasaulines reiksmes dalykas

QUOTE(picolo @ 2006 08 20, 02:30)
Pinigai turi mazai reiksmes. Turiu omenyje lateksini ar poliuretanini?

Ziurėti šituos jei abu esate nesunkesni nei 90kg:
Čiužinys ARUBA, Metzeler firmos- minkštas, patogus, ortopedinis(7 zonų);
Čiužinys ATHENA, Lono importas - minkštokas, ortopedinis(7 zonų), viskoelastinio porolono viršus.
Jei mėgstate kietai ir bijote, kad minkštai jums labai nepatiktų, tai tada
Čiužinys MEDEA, Lono importas, ortopedinis(7 zonų), viskoelastinis viršus(plonas sluoksnis).
Visi šie čiužiniai kainuoja virš 2000Lt dviguliai, priklausomai nuo dydžio.
Papildyta:
QUOTE(Inga555 @ 2006 08 20, 18:41)
Viespatie, koks Jus bjaurus snobiskas zmogus ! Ne visi juk gali pirkti ciuzinius kainuojancius tukstancius. Uzuojauta Jums, itariu labai sunku Jums, tokiam priekabiam gyventi siam pasauly, jei toks daiktas kaip ciuzinys jums atrodo pasaulines reiksmes dalykas 

Aš esu šiek tiek snobiškas, tą pripažystu. Esu labai priekabus daug kam, bet tai teigiamas bruožas, esu kartu ir labai atlaidus. Jeigu jums miego kokybė gyvenime nėra ganėtinai svarbus daiktas tai ko į šį forumą atsibastėt ir čia komentuojate. Ir toliau į tai nekreipkite dėmesio, telydi jus ramybė. Man giliai nusi... kaip jūs jaučiatės ir ant ko miegate bei kur prioritetus formuojate, bet jei žmogus klausia informacijos, o aš netyčia turiu laiko ir galiu jam atsakyti, aš tai ir darau.
Ziurėti šituos jei abu esate nesunkesni nei 90kg:
Čiužinys ARUBA, Metzeler firmos- minkštas, patogus, ortopedinis(7 zonų);
Čiužinys ATHENA, Lono importas - minkštokas, ortopedinis(7 zonų), viskoelastinio porolono viršus.
Jei mėgstate kietai ir bijote, kad minkštai jums labai nepatiktų, tai tada
Čiužinys MEDEA, Lono importas, ortopedinis(7 zonų), viskoelastinis viršus(plonas sluoksnis).
Visi šie čiužiniai kainuoja virš 2000Lt dviguliai, priklausomai nuo dydžio.
Aciu uz patarimus, kaip suprantu Lono ciuziniai pakankamai aukstos kokybes, nes mes pasimete tarp Tempur ir Lono. Ne visada juk kaina lemia komforta, daznai mes uz daug ka permokam

[/quote]
beje o kaip penelope ar kalope?
kaip suprantu cia vienas zmogus turi sverti ne daugiau 90 kg.?