Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(Shviesele @ 2013 01 23, 18:36)
Dekui visoms pasisakiusioms..  4u.gif 100procentinis aiskumas dar neatejo, bet jauciu, kad teks saut i 0-ini..  g.gif

siandien vakare turesiu jau 0 ir 00 dydzius, galesiu parasyti ismatavimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 01 23, 18:54)
siandien vakare turesiu jau 0 ir 00 dydzius, galesiu parasyti ismatavimus mirksiukas.gif

na, kartais tie ismatavimai, nieko nereiskia, reik ziureti realiai kaip ant kiekvienos figuros konkreciai "gula " tos cafe capri 4u.gif
nes as is pradziu pg ismatavimus su 95 cm buvau 0 dydi papirkusi, galvodama, kad tiks..deja... ax.gif
Atsakyti
Zinau, kad labai daug buvo kalbeta, bet gal kas gali palyginti kriause ir suniuka su burbuliniu tippiu ar atitinka dydziai, nes tippi Gavau M ir didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 23, 18:34)
As su 90 cm uzsisakiau S dydi ta geltona medvilnini po desine smile.gif Idomu, tiks?  smile.gif
O kokie Jusu ismatavimai? 4u.gif

Tiks smile.gif Mano apie 87-88cm, man reiktu xs istikro, nes ir nesioju dauguma xs, bet kadangi patinka laisvesni, tai ir is S neiskrentu, tiesiog jis man laisvas.

QUOTE(Zivukas.d @ 2013 01 23, 18:50)
ismatuokit, jei nebus sunku
aciu  4u.gif

ir dar to rausvo megztuko, ten koks?  blush2.gif

per krutine geltonojo medvilninio apie 44cm, o rausvojo merino apie 45cm. Jei tikra S nesiojat, tai pats tas, zodziu, mano akimis, atitinka dydi.

Rausvasis merino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 23 sausio 2013 - 18:22
QUOTE(sielio @ 2013 01 23, 17:45)
Rankinė šauni ir oda manau tikrai kokybiška,nesudėvima lotuliukas.gif ,bet man asmeniškai norėtųsi jos didesnės rolleyes.gif

QUOTE(zuvyte:) @ 2013 01 23, 17:54)
Ta pati pastebejima turiu - tie trys skyriai.. na pradzioj atrode viskas ok, o dabar jau po truputeli pradedu nebetilpti. Kas megstat dideles rankines, tai sioji nera labai talpi  ax.gif

o man ji kaip tik atrodo tokia nemaža, talpi, visos kitos rankinės mano buvo didesnės, tai pasiklysdavau pati, apie vyrą nebekalbu, pastoviai nervuodavosi, jei ką paprašydavau surasti biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, gavau siandien Factory pencil skirt in colorblock sijonuka, 4-as dydis. Sakyciau man jis toks ant ribos, gal 6-as ir geriau butu. Tiksliu ismatavimu savo nezinau, bet pries antra nestuma buvo 73/96, dabar gal koks comas kitas daugiau g.gif neturiu centrimento normaliai issimatuot

pats sijonukas nors ir vilnonis (70% vilnos), taciau nestoras, malonus, su pamusalu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 01 23, 20:48)
Nu va, gavau siandien  skirt in colorblock[/url] sijonuka, 4-as dydis. Sakyciau man jis toks ant ribos, gal 6-as ir geriau butu. Tiksliu ismatavimu savo nezinau, bet pries antra nestuma buvo 73/96, dabar gal koks comas kitas daugiau  g.gif neturiu centrimento normaliai issimatuot

pats sijonukas nors ir vilnonis (70% vilnos), taciau nestoras, malonus, su pamusalu

as su 74/95 laukiu 4 d...kazi tiks g.gif sisip atrodo mielas, ar jis tiktu vasaros vesioms dienoms, ar jau per storas butu?
ir per kur Jums norisi labiau laisvumo, per klubus, ar liemeni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 23 sausio 2013 - 20:00
QUOTE(super_wife @ 2013 01 23, 19:53)
Labai graziai atrodo,gal ir noretusi vos laisvesnio,bet nepasakyciau,kad labai barska smile.gif

tikiuos kad iki vasaros kelis kg numesiu ir viskas bus ok biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 01 23, 19:54)
as su 74/95 laukiu 4 d...kazi tiks g.gif sisip atrodo mielas, ar jis tiktu vasaros vesioms dienoms, ar jau per storas butu?
ir per kur Jums norisi labiau laisvumo, per klubus, ar liemeni?

oi, tada tikrai geras bus, nes mano danau kad siek tiek daugiau dabar
sijonukas manau labau saltesniems orams, nes vis gi vilnonis, nors ir plonas, vasara gali buti per karsta, nes su pamusalu. Nors kai musu tokios vasaros tai negali zinot biggrin.gif

O man siek tiek norisi laisvesnio per liemeni gal, nes nera taip kad jau labai isirezes ar spaustu, bet siek tiek laisvumo norisi
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 23, 20:03)
na, kartais tie ismatavimai, nieko nereiskia, reik ziureti realiai kaip ant  kiekvienos figuros konkreciai "gula " tos cafe capri 4u.gif
nes as is pradziu pg ismatavimus su 95 cm buvau 0 dydi papirkusi, galvodama, kad tiks..deja... ax.gif

Pritariu, kad reikia žiūrėti kaip ant figūros „gula”. Prisiskaičius komentarų pasiėmiau 2 dydį net negalvodama, o su 96 cm vos vos įsibraškinu. Laukiu 4 bus matyti.

Aš pirkau regular, gal Tall dydžiu didesnės? Taip kaip sijonai 4 atitinka petite 6.? g.gif

O kai yra rūbo išmatavimai, tai aš išsimatuoju panašų savo rūbą ir palyginu.
Atsakyti
As siandien gaydziau burbulini tipi sand spalvytes, bet xs negavau, o xxs pabijojau imtis su 88 cm per krutine... Reikes rytoj pagaudyti
Atsakyti
zodziu gavau kelnytes, man su klubais 89 cm capri in wool tai 0 dydis didelis, o va 00 geros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 01 23, 20:58)
zodziu gavau kelnytes, man su klubais 89 cm  capri in wool tai 0 dydis didelis, o va 00 geros mirksiukas.gif

thumbup.gif pagal mane taip ir turejo buti,bet viskas kaip ir visos sako priklauso nuo bendru apimciu koju/liemens ir panasiai ax.gif
Atsakyti