Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(Letali @ 2013 01 24, 18:37)
labai grazus  wub.gif  , bet rankovytes tokios ant ribos jau  doh.gif
reiskia jie mazinti    unsure.gif

Ju toks stilius, jie gi ir raso kad bracelet sleeves,kas reiskia jos trumpesnes.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 01 24, 16:16)
Galu gale sulaukiau savo svajoniu megztuko. Kas dar neturit ir negailit nemazu pinigu, rekomenduoju.

Nu išvesit mane iš proto su tokiom nuotraukom doh.gif Taip jau visko noriu, o dar kai pamatau vaizdelius, tai... Jau laukiu tokio taškuoto kašmyriuko wub.gif
Bet švarkutis kokio grožio bigsmile.gif Labai labai viskas gražiai tinka.
Papildyta:
http://www.jcrew.com...ljOr1HhR6FAhIFg
Atsakyti
Aleja.lt , puikus pirkiniai ir dar puikiau atrodote. 4u.gif Jeigu galite, parasykite savo ismatavimus ir ugi ? Tada galima butu orentuotis svarkiuku dydziuose. blush2.gif
Atsakyti
Na, jei ismatavimai nuo paskutiniu matavimu nepasikeite, tai esu apie 167 ugio, 83-60-85
Kadangi peciai siauri, tai 00 marskiniai dideli man, visko reik petite00. Gerai kad ugis ta leidzia wink.gif

Labai aciu visoms uz pagyras. Nu bet cia mano metu labiausiai vyke pirkiniai.. Del svarko as net i ukmerge vaziavau smile.gif Aciu pardavejai uz kantrybe blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 24 sausio 2013 - 22:06
QUOTE(kavamale @ 2013 01 24, 23:31)
Aleja.lt, fantastiskai atrodote bigsmile.gif  kaip visada reklama padarot, kad visos uzsimano biggrin.gif  net nebuciau atkreipus demesio i ta svarkiuka, bet ant jusu jis nerealiai atrodo wub.gif

drinks_cheers.gif Aleja.lt wub.gif

Kaip manote merginos, kokio dydzio reiketu to svarkiuko su 94 cm krutine ir platesniais peciais? Galvoju apie 8 dydi g.gif
Atsakyti
Vakar parsinešiau šio grožio XS dydį - su savo 70B push up vos įsibraškinau, tai galiu rašyti - atitinka dydį:

user posted image

Šiandien medžiosiu kitą spalvą smile.gif

Alėja, Jūs šaunus Jcrew modelis thumbup.gif
Tik gaila, kad ne ant visų mūsų tie patys Jcrew drabužiai taip šauniai atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 25 sausio 2013 - 08:21
Kaip sis salikelis? Vertas demesio?
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jNHgUVK
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2013 01 25, 10:34)
Kaip sis salikelis? Vertas demesio?
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jNHgUVK

maciau gyvai, ne mano skoniui aisku...bet silkas,maza skaryte jei yra prie ko derinti, kaina su 40% iseina labai grieko verta 4u.gif

Kuti man jei ne tas nestuke.gif likes tai jau buciau i zmogu panasi .. nu gal iki pavasario wub.gif

Pupen, man pvz tobulo kuno moterim netinka kai per daug aptraukti rubai, drauge mano 1.8 50kg liekna labai bet kai uzsideda rubus aptrauktus kaip kaulu vyniotinis,nebe moteris- atrodo.

Nors visiskai sutinku,lieknas but gali kiekvienas turintis noro,valios ir uzsispyrimo - tada 95% rubu graziai nuguls

labai noreciau jusu patarimo,gal kuri turite 8 ar 10 sio grozio... nzn kuri man imti, pavasariui,kai busiu strainesne imsiu..bet vis tiek nzn kiek skirias dydis cm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 25 sausio 2013 - 10:48
Nzn,Inga,bet su didele krutine sie modeliai nelabai tinka..bent jau mano drauge tokio modelio leopardine pardave iskart,pamacius kaip ziurisi...Ties krutine puciasi,susikisa ,tada virsutine dalis kaip balionas...o perpirko tada kita,tai jai,berniukisko sudejimo nerealai ziurejos..

O turit kas ka nors su spalvos pavadinimu PAGODA BLUE? Kaip ji realiai? Kiek ziuri,skirtinga ji,kai kur kaip retro jade,kai kur dangiska...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 25 sausio 2013 - 11:01
Merginos gal kuri turite nuoroda sio salikelio 4u.gif
kur baltas su melsvu 4u.gif , kur prie gyvatinio salio ir geltono, per viduriuka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 01 25, 12:08)
Merginos gal kuri turite nuoroda sio salikelio  4u.gif
kur baltas su melsvu  4u.gif , kur prie gyvatinio salio ir geltono, per viduriuka  biggrin.gif

ten gyvatinis šalikėlis ax.gif ta pati nuoroda, kaip ir tigrinio ax.gif
čia
Papildyta:
pamėtėkit kokių nuorodų gerų, vertų gaudymo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 25 sausio 2013 - 11:12
QUOTE(SaiMita @ 2013 01 25, 11:12)
ten gyvatinis šalikėlis  ax.gif  ta pati nuoroda, kaip ir tigrinio  ax.gif
čia

Ne,ji turbut turi mintyje Alejos ,t.y.melynas kur
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jMl6LN2
Atsakyti