Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(Aleja.lt @ 2013 01 27, 21:25)
Ji turi du skyrius. Vienas su uztrauktuku, kitas su tuo segruku kur matosi prieky. Ta,e kur su uztrauktuku dar skyrelks telefonui yra.

Turi? Patenkinta ja? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2013 01 27, 20:40)
Ryt nuolaideles jau nebebus  g.gif ?

Offer valid on the purchase of final sale items in J.Crew stores or at jcrew.com from January 21, 2013, 12:01am ET through January 29, 2013, 11:59pm ET.

As turiu dvieju spalvu baby brompton. Man ji labai patogi ir ganetinai talpi.Telpa tel.,uzrasu knygele,skaitykle, nedidele kosmetine, pinigine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 27 sausio 2013 - 20:02
QUOTE(Linutelia @ 2013 01 27, 19:26)
Turi? Patenkinta ja?  bigsmile.gif  4u.gif

Turiu. Man kaip ir anj joje telpa dukrytes pampersas atsarginis, didele pinigine, akiniu deklas, telefonas. Dar toks maziukas vandens buteliukas tilpo (be visai maziukas, 0,33l turbut). As ja patenkinta. Turiu sviesia. Vasarai ji super. Ziema as megstu dideles. Ir vasara dideles megstu, bet kartais norisi mazytes, tai si ideali.
Atsakyti
Sveikutės, smile.gif

Norėčiau pasitikslinti dėl S tippi dydžio.
Gal kuri žinot ir galėtumėt pasakyt išmatavimus? Štai tokis

Lyg menu, kad 44 cm jų yra per krūtinę. Ar teisingai? smile.gif
Atsakyti
mamukai priminkit ar kriause atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 28, 11:06)

Sake man atrodo,kad maziausia kriausyte is tu visu buldogu,paryzieciu,cia jeigu mana atmintis neslubuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 01 28, 10:28)
Sveikutės, smile.gif

Norėčiau pasitikslinti dėl S tippi dydžio.
Gal kuri žinot ir galėtumėt pasakyt išmatavimus? Štai tokis

Lyg menu, kad 44 cm jų yra per krūtinę. Ar teisingai? smile.gif

man su 90 S kaip tik

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 28, 11:06)

kiek pamenu jie nedidinti. Ir rankovės siauros
Atsakyti
Kriause yra mazesne uz paryziete, bet dydis mazdaug atitinka. O rankoves siauros yra megztuko su vista. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 01 27, 18:51)
Man šiandien ją nupirko, jei apsigalvosiu tai parašysiu jums  biggrin.gif  4u.gif

Kokią spalvą? Mačiau lyg ryža buvo? O kažin juodą įmetą? g.gif
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 01 27, 20:16)
Turiu. Man kaip ir anj joje telpa dukrytes pampersas atsarginis, didele pinigine, akiniu deklas, telefonas. Dar toks maziukas vandens buteliukas tilpo (be visai maziukas, 0,33l turbut). As ja patenkinta. Turiu sviesia. Vasarai ji super. Ziema as megstu dideles. Ir vasara dideles megstu, bet kartais norisi mazytes, tai si ideali.

O šviesi čia ta ryža ar buvo dar kokia šviesesnė?
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 01 28, 11:20)
Kriause yra mazesne uz paryziete, bet dydis mazdaug atitinka. O rankoves siauros yra megztuko su vista.  smile.gif

Va kur teisingiausias atsakymas biggrin.gif
Dabar atgaminau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 01 28, 11:20)
Kriause yra mazesne uz paryziete, bet dydis mazdaug atitinka. O rankoves siauros yra megztuko su vista.  smile.gif

na va praktiškai sugedęs tel gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 01 28, 11:09)
Sake man atrodo,kad maziausia kriausyte is tu visu buldogu,paryzieciu,cia jeigu mana atmintis neslubuoja g.gif

o lyginti M kazi tippi ir kriause ar nebus jie vienodi?
rankoves siauros tai nebijau tik vat del platumo jos g.gif
Atsakyti