ačiū labai Girl_not_4_you, kad patarė imti merino kardiganą XS (nes buvo sakančių, kad reiktų ir M.. tai maišiausi labai), tiko idealiai
pirmas pirkinys iš j.crew - nenuvylė.
QUOTE(karolinc' @ 2013 01 22, 21:57)
Liemene, bent jau man, tikrai labai verta demesio
labai grazi ir daug kur pritaikoma 
O kaip jos dydis? Jei tinka S dydžio drabužiai, tai tiks S liemenė?
nieko nesuprantu kodel man neleidzia nieko cituoti
o jums viskas normaliai? matau kitos cituojat
inga1234 silkinuke labai faina tikrai. o buna ju kitu spalvu ir kokiu? gal kas zinot
kazkaip neuzmaciau as jos anksciau
inga1234 silkinuke labai faina tikrai. o buna ju kitu spalvu ir kokiu? gal kas zinot
imeskit kas nors nuoroda tos trispalves rankines
QUOTE(Citrinukė @ 2013 01 22, 23:23)
O kaip jos dydis? Jei tinka S dydžio drabužiai, tai tiks S liemenė?
taip
QUOTE(inga1234 @ 2013 01 22, 23:57)
Gavau siandien J crew, pasidalinsiu savo ispudziais Gavau silkinuke 6 dydis idealiai visus silkinukes 6 dydi turiu, medziaga stora labai man
Mano navy spalvos
http://www.jcrew.com...59569/59569.jsp
Taip pat Gavau silkinuke su vistom, gal but tikejausi stebuklo, bet net nezinau ar paliksiu sau, 1 silkinuke patiko labiau
Taip pat Gavau kasmyrini golfa M dydi bet man didelis, gal kas gali parasyti po skalbimo ar pasitrauks
?
Taip pat Gavau silkinuke su vistom, gal but tikejausi stebuklo, bet net nezinau ar paliksiu sau, 1 silkinuke patiko labiau
Taip pat Gavau kasmyrini golfa M dydi bet man didelis, gal kas gali parasyti po skalbimo ar pasitrauks
Labai grazi silkinuke
QUOTE(enura @ 2013 01 22, 23:56)
nieko nesuprantu kodel man neleidzia nieko cituoti
o jums viskas normaliai? matau kitos cituojat
kazkaip neuzmaciau as jos anksciau
Buna ivairiu, bet ne tiek daug kaip Blythe, maciau nude vakar buvo Mano dydis, bet nezinojau ar tiks, tai bijojau uzsakyti dabar labai noriu
QUOTE(Master @ 2013 01 23, 00:40)
Mano krutine 92-93, bet gal dar priklauso nuo peciu, as visas silkinukes turiu 6 dydzio
QUOTE(inga1234 @ 2013 01 22, 22:56)
Gavau siandien J crew, pasidalinsiu savo ispudziais Gavau silkinuke 6 dydis idealiai visus silkinukes 6 dydi turiu, medziaga stora labai man
Mano navy spalvos
?
As turiu kasmyrinius golfus S ir M d, tai nelabai daug kuom skirias, ir skalbiantis tikrai siek tiek pasitrauks
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 22, 17:47)
Super wife, pakomentuokit dar prašau megztuką su kaspinu dideliu...ar su 88 cm.jums tik tik ar yra laisvumo? nes mąstau kokį imti su 89 cm., nes jei pasitrauks po skalbimo, kad nebūtų per ankštas 
Krutine tikrai tilptu iki 90cm,bet jeigu rankos stambesnes netilptu,imciau Jusu atveju S dydi,kita karta ir sau S pirkciau,nes jeigu pasitrauks nezinau ar tilpsiu i rankoves
QUOTE(Citrinukė @ 2013 01 22, 19:15)
Labai grazus,as pardaviau savo,neprilipo man,bet siaip-groziu,grozis. As dar kokia diena su daug kaspinuku nufotkinsiu ten irgi superinis grozis
Papildyta:
QUOTE(karolinc' @ 2013 01 22, 21:56)
Liemene, bent jau man, tikrai labai verta demesio
labai grazi ir daug kur pritaikoma 
O gal nuoroda turit?Labai grazi ji ir man
Labai patiko pilkas megztukas is naujos kolkcijos su ruzavu uzrasu,kas cia man pasidare
MErginos netingekit pasiskaityti bent du puslapius atgal del smutkiu,tas pats per ta pati
QUOTE(super_wife @ 2013 01 23, 08:52)
As ir noreciau tos liemenes nuorodos