Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(dymka @ 2013 01 28, 11:31)
sveikos. man pries kelias dienas ligoninej su vaistukais issivale buvo nesivystantis,pries tai geguzes menesi taip pat buvo nesivystantis.
su vyru auginam dvi mergaites,jos puikiai per nestuma isnesiotos,ir gimdymai lengvi,ir gime sveikos,kas dabar pasidare ,neaisku. uzsirasiau pas genetikus vasario devintai,ligonines vedejas pasiule,nes jie negali aaiskint kame priezastis situ nesivystanciu nestumu.
na aisku kaip ir visoms skaudu,ypac dabar antras kartas,net nesitikejau kad gali vel tas pats but,na bet atsigausim,pasistiprinsim issitirsim,ir jei galesim bandysim dar,nes norim trecio vaikelio .

Uzjauciu labai 4u.gif O kodel siuncia is kart pas genetikus? kokius tyrimus jie daro? O nesiule gydytojai issitirti ureaplazmu ir panasiu, nes daznai del ju kartojasi nelaimes?
Papildyta:
QUOTE(ernete @ 2013 01 28, 01:09)
sveikutes, man A atlikta pies gera savaite. Pradejau stipriai kraujuoti, dar plake sirdute, bet ligonineje kita diena ziurejo 3 ginekologai ir patvirtino, kad sirdute nebeplaka, taigi vaisius nebesivyste ir vengiant komplikaciju turejo skubiai atlikti A, kadangi jau su didziausiais kresuliukais bego kraujas..  zinoma, netikejau tuom, atrode jog zeme slysta is po koju, kiek skausmo, asaru, norejosi begti is ligonines..tada mano angeliukui buvo 11sav ir 4d skaiciuojant nuo menesiniu  nestuke.gif . nuo A praejo daugiau nei savaite. ta skausma tramdo mintys apie kito leliuko planavima, abu su MB labai norim kudikelio  4u.gif  mano ginekol sake kad puse metu ne minties apie planavima ir kad iki tol reiktu atlikti genetinius tyrimus.  bet tai taip ilgai  verysad.gif
sakykit, likimo drauges, ka jums minejo ginekologes, po kiek laiko vel galima pradeti planuoti?  wub.gif

O tau gydytoja argumentavo, kodel puse metu butinai laukti? g.gif Nes jei viskas gerai issivale, uzdegimu ar kitokiu pazeidimu nebuvo, tai kam laukti taip ilgai? 4u.gif

Na man leido planuoti po pirmu mmm. Man buvo atlikta A 10 savaite, mazius nustojes vystytis 7 savaitele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hexora: 28 sausio 2013 - 11:27
QUOTE(nimba @ 2013 01 28, 12:14)
Man toks vaizdas kad daktarai megsta visoms siulyti ta sesiu men termina, o kiek realiai jo reik tai klausimas, nes kaip minejau tai kiekvienai individualiai....

Taip, tai tikrai siūloma visoms po A, o realiai... gali pastoti iš karto ir išnešioti, gali ir po metų ir baigsis eiliniu persileidimu. Manau, reikia laukti tiek, kiek patiems norisi, fiziškai moters kūnas atsigauna labai greitai, todėl ką reiškia, kad ''gimda turi atsigauti'', man kol kas nelabai aišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 01 28, 10:31)
sveikos. man pries kelias dienas ligoninej su vaistukais issivale buvo nesivystantis,pries tai geguzes

Dymka, užuojauta 4u.gif
Papasakok prašau plačiau dėl ko tie genetiniai tyrimai? Dėl pasikartojančio nesivystančio? Kokie tyrimai bus skirti gal iš anksto žinai? O gal kur yra pasiskaityti apie vizitą pas genetiką po persileidimų/nesivystančiu.
Purpurine, dar viena mergytė irgi iškrito iš rugpjūtinukų, kuri pradinį puslapiuką kūrė...

Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 28, 13:24)
Taip, tai tikrai siūloma visoms po A, o realiai... gali pastoti iš karto ir išnešioti, gali ir po metų ir baigsis eiliniu persileidimu. Manau, reikia laukti tiek, kiek patiems norisi, fiziškai moters kūnas atsigauna labai greitai, todėl ką reiškia, kad ''gimda turi atsigauti'', man kol kas nelabai aišku  g.gif

Realiai manau jau kai prasideda ciklas reiskias gimda pasiruosus. As irgi nesuprantu tu gimda turi atsigaut, bet taip sako... g.gif Mes su vyru nutarem prasedim nuo pirmuju mm, tada mazdaug zinosim kada O ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2013 01 28, 13:28)

Purpurine, dar viena mergytė irgi iškrito iš rugpjūtinukų, kuri pradinį puslapiuką kūrė...

Kiek daug is rugppjucio mergaiciu jau neteko... as viena is ju ir matau kaip skaicius auga. Kazkoks siaubas. Cia gal metu laikas koks netinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 01 28, 12:30)
Realiai manau jau kai prasideda ciklas reiskias gimda pasiruosus. As irgi nesuprantu tu gimda turi atsigaut, bet taip sako... g.gif Mes su vyru nutarem prasedim nuo pirmuju mm, tada mazdaug zinosim kada O ir pan.

Po A daznai siuloma laukti puse metu, man po A pirmas ciklas reguliarus, ovuliacija irgi tiksliai tuo laiku kada ir turejo buti. Vadinasi, jau viskas pasiruose net per pirma cikla. As ir nesuprantu ko laukti...
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 01 28, 13:34)
Po A daznai siuloma laukti puse metu, man po A pirmas ciklas reguliarus, ovuliacija irgi tiksliai tuo laiku kada ir turejo buti. Vadinasi, jau viskas pasiruose net per pirma cikla. As ir nesuprantu ko laukti...

Menesines vyksta, organizmas dirba savo darba, o kada jums planuot cia jusu pasirinkimas, daktaras gali tik patart pasiulyt...
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 01 28, 12:38)
Menesines vyksta, organizmas dirba savo darba, o kada jums planuot cia jusu pasirinkimas, daktaras gali tik patart pasiulyt...

drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 01 28, 11:31)
Papildyta:
Kiek daug is rugppjucio mergaiciu jau neteko... as viena is ju ir matau kaip skaicius auga. Kazkoks siaubas. Cia gal metu laikas koks netinkamas g.gif

Turbut ne gimda turi atsigaut o visas organizmas, bet greiciau, kad galvelej nebutu bardako g.gif bet, mano atveju, man gine sake po pirmu normaliu mm galima startuot. Siandien kaip tik einu pasirodyti pirma kart po A pas gine, jau dvi savaites praejo, kazi ar nieko ten blogo nepridirbo g.gif
Beje, Nina_del_viento vakar su drauge snekuciavaus, tai ji uzsimine, kad jos bendradarbe neteko mazylio 20 nestumo savaite 2012 liepos menesio pabaigoje, o va dabar birzeli gimdys kita..puses metu kaip supratau nelauke ir kolkas viskas gerai..tik nezinau nieko del ko ji prarado savo leliuka, nei kokiu priemoniu dabar emesi. unsure.gif
Zinai, ir as pagalvojau, kad kazkaip labai daug merginu, ir pamastau, kad netinkamas laikas buvo g.gif tos bangos saules visokios gal cia jos prisidejo prie stiek daug nesekmiu..nors gal tai tik sutapimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 28 sausio 2013 - 13:20
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 28, 14:17)
Zinai, ir as pagalvojau, kad kazkaip labai daug merginu, ir pamastau, kad netinkamas laikas buvo g.gif  tos bangos saules visokios gal cia jos prisidejo prie stiek daug nesekmiu..nors gal tai tik sutapimas.

Aš manau, kad susideda daug dalykų...
Kalbėsiu kaip tarka, bet...manau, tais senais laikais, kai dešrelėse būdavo mėsa, o ledai iš pieno, mažiau įvykdavo visokių bėdų. O gal tiesiog nežinojom kiek jų buvo, nes mūsų dar nebuvo arba buvom mažos ir tuom nesidomėjom.
Tiesiog kai pažiūriu į tai, kiek vaikų dabar alergijas (anksčiau tikrai to nebuvo) turi, suvokiu, kad mūsų gyvenimo būdas taip viską koreguoja. Ir ne tik maistas.
Žodžiu, gal nusišnekėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 28, 15:17)

Zinai, ir as pagalvojau, kad kazkaip labai daug merginu, ir pamastau, kad netinkamas laikas buvo g.gif  tos bangos saules visokios gal cia jos prisidejo prie stiek daug nesekmiu..nors gal tai tik sutapimas.

As cia biski ne i tema lotuliukas.gif Kada tos saules bangos buvo?
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 28, 14:17)
Beje, Nina_del_viento vakar su drauge snekuciavaus, tai ji uzsimine, kad jos bendradarbe neteko mazylio 20 nestumo savaite 2012 liepos menesio pabaigoje, o va dabar birzeli gimdys kita..puses metu kaip supratau nelauke ir kolkas viskas gerai..tik nezinau nieko del ko ji prarado savo leliuka, nei kokiu priemoniu dabar emesi. unsure.gif

Žiūrėsim kaip čia bus, manau, kad specialiai neplanuosim, bet ir nesisaugosim, lauksim kada jau pats leliukas panorės pas mus ateiti ax.gif
O baimių bus visada, ar dabar pastojus ar po metų. Iš pradžių bus baimė ar vystosi, po to ar anksti nepabėgs, vėliau ar neįvyks vėlyvas persileidimas... Neįmanoma visko pamiršti kas įvyko ir lauktis vaikelio lyg niekur nieko... Ir tai normalu, jei būtų kitaip, jau tada tai tikrai reikštų, kad su smegenėlėmis ne viskas susitvarkę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 28, 15:44)
Žiūrėsim kaip čia bus, manau, kad specialiai neplanuosim, bet ir nesisaugosim, lauksim kada jau pats leliukas panorės pas mus ateiti  ax.gif
O baimių bus visada, ar dabar pastojus ar po metų. Iš pradžių bus baimė ar vystosi, po to ar anksti nepabėgs, vėliau ar neįvyks vėlyvas persileidimas... Neįmanoma visko pamiršti kas įvyko ir lauktis vaikelio lyg niekur nieko... Ir tai normalu, jei būtų kitaip, jau tada tai tikrai reikštų, kad su smegenėlėmis ne viskas susitvarkę  ax.gif

Pilnai sutinku
Atsakyti