QUOTE(dymka @ 2013 01 28, 11:31)
sveikos. man pries kelias dienas ligoninej su vaistukais issivale buvo nesivystantis,pries tai geguzes menesi taip pat buvo nesivystantis.
su vyru auginam dvi mergaites,jos puikiai per nestuma isnesiotos,ir gimdymai lengvi,ir gime sveikos,kas dabar pasidare ,neaisku. uzsirasiau pas genetikus vasario devintai,ligonines vedejas pasiule,nes jie negali aaiskint kame priezastis situ nesivystanciu nestumu.
na aisku kaip ir visoms skaudu,ypac dabar antras kartas,net nesitikejau kad gali vel tas pats but,na bet atsigausim,pasistiprinsim issitirsim,ir jei galesim bandysim dar,nes norim trecio vaikelio .
su vyru auginam dvi mergaites,jos puikiai per nestuma isnesiotos,ir gimdymai lengvi,ir gime sveikos,kas dabar pasidare ,neaisku. uzsirasiau pas genetikus vasario devintai,ligonines vedejas pasiule,nes jie negali aaiskint kame priezastis situ nesivystanciu nestumu.
na aisku kaip ir visoms skaudu,ypac dabar antras kartas,net nesitikejau kad gali vel tas pats but,na bet atsigausim,pasistiprinsim issitirsim,ir jei galesim bandysim dar,nes norim trecio vaikelio .
Uzjauciu labai

Papildyta:
QUOTE(ernete @ 2013 01 28, 01:09)
sveikutes, man A atlikta pies gera savaite. Pradejau stipriai kraujuoti, dar plake sirdute, bet ligonineje kita diena ziurejo 3 ginekologai ir patvirtino, kad sirdute nebeplaka, taigi vaisius nebesivyste ir vengiant komplikaciju turejo skubiai atlikti A, kadangi jau su didziausiais kresuliukais bego kraujas.. zinoma, netikejau tuom, atrode jog zeme slysta is po koju, kiek skausmo, asaru, norejosi begti is ligonines..tada mano angeliukui buvo 11sav ir 4d skaiciuojant nuo menesiniu
. nuo A praejo daugiau nei savaite. ta skausma tramdo mintys apie kito leliuko planavima, abu su MB labai norim kudikelio
mano ginekol sake kad puse metu ne minties apie planavima ir kad iki tol reiktu atlikti genetinius tyrimus. bet tai taip ilgai
sakykit, likimo drauges, ka jums minejo ginekologes, po kiek laiko vel galima pradeti planuoti?

sakykit, likimo drauges, ka jums minejo ginekologes, po kiek laiko vel galima pradeti planuoti?

O tau gydytoja argumentavo, kodel puse metu butinai laukti?

Na man leido planuoti po pirmu mmm. Man buvo atlikta A 10 savaite, mazius nustojes vystytis 7 savaitele.