QUOTE(DigiDam @ 2013 05 17, 09:15)
Taigi kol kas nutarta kad pinigelius renku as, siulau kita savaite susitikti tame prismos kambaryje, kuriame ir vyks svente ir kas nores gales pinigelius grynais perduoti. O kam neiseina, tada pavedimu man tegu daro. Parasykit man az, as atsiusiu savo duomenis. Nes ir avansa ten reikia palikti. NopiSnopi studijoje svenciant gimtadieni, jei maista imi ne is ju tada reikia susimoketi 30 Lt mokesti. Mes pamastem, kad uz tuos pinigelius galime is ju picos mamytem uzsakyti, gal kai kurie vaikuciai irgi paragaus. Na ir papildomai uogyciu ir sausainiuku kokiu gal jau leis be mokescio atsinesti. Siemet teks apsieiti be sampano manau. Bet ten tokios skanios kavytes. Tai gal kaip nors
Tiek del sventimo vietos
aš tai manau kad jie tikrai leis atsinešti kažką savo ir be mokesčio, gi mato kad esame pastovūs jų lankytojai, nejaugi jau išdrįs paprašyti mokesčio
kadangi nelabai galėsiu prisidėti prie renginio organizavimo tai tikrai palaikysiu viską ką kas sugalvos

o tiesą pasakius ir galva visiškai tuščia, atrodo visos mintys ir idėjos liko kažkur...o galvoje viena mintis - gimdymas ir mažylė...todėl merginos, sorry, kad neprisidėsiu...o avansą galiu pervesti kad ir dabar....
DigiDam užsiminei apie šampaną, tai pagalvojau, kad labai labai jo dabar norėčiau

nes jau pamiršau jo skonį

ir ne tik šampano bet viso alkoholio