Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

o as ketvirta (pilka) kostiumeli tikrai apsirenkciau thumbup.gif kitu tai ne kazkaip man jos daugiau vyresnem atrodo ax.gif nors man paciai netoli 40 ,bet as jom per jauna lotuliukas.gif
Atsakyti
kokie skirtingi skoniai bigsmile.gif thumbup.gif aš tai pirmą ir antrą suknelę į darbą laisvai nešiočiau, nors man iki 40 m. dar augti ir augti, o tas 4 kostiumėlis man labai bobutiškas atrodo, iš serijos, kai bandoma įdomiau kažką užsidėti, kad pasijauninti blush-anim-cl.gif 4u.gif
Atsakyti
Geriausias būdas pasirinkti, kas tinka - pasimatuoti mirksiukas.gif

Be to, rūbas yra rūbas, svarbu, kas širdy mirksiukas.gif

Man gal amžiaus krizė - iš sijonų ir suknių neišlipu g.gif Nors prieš kelis mėnesiu dar mėgstamiausias rūbas buvo džinsai, kelnė ir pan. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2013 01 28, 01:24)
Geriausias būdas pasirinkti, kas tinka - pasimatuoti mirksiukas.gif

Man gal amžiaus krizė - iš sijonų ir suknių neišlipu g.gif  Nors prieš kelis mėnesiu dar mėgstamiausias rūbas buvo džinsai, kelnė ir pan.  blink.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif

Gal ir amžiau krizė, svarbu, kad viskas išeina į gerą mirksiukas.gif
Atsakyti
Va dabar norėčiau tokio, bet mano kojos per trumpos ir nesveikos, nebegaliu aukštakulnių kol kas avėti verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 01 28, 02:10)
aš turiu kelis tokius drabužėlius ir man visai gražiai jie atrodo, kai žiūrima iš priekio, bet užtenka pasisukti šonu ir kyla grėsmė per prievartą būti išvežtai į gimdymo namus doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir man zinoma tokia gresme
Papildyta:
Realybe,spalva pirmosios butinai kita rinksiuos, nes man tokios nespalvotos labai netinka, sakau gal kokia zalia kaip anos sukneles nuotraukoj, ar kokia slyva g.gif
Papildyta:
vaivaj, o man visi drabuzeliai ikelti patiko thumbup.gif visus drasiai deveciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita-78: 28 sausio 2013 - 08:18
Oi, kokių gražių vaivaj suknelių įkėlėt.
Visas klasikines nešiočiau smile.gif .
Nors ir aš keliauju mažais žingsneliais link 40, tačiau kiek save prisimenu biggrin.gif , suknelės visada buvo mano silpnybė.
Su metais keičiasi tik suknelių modeliai.
Tik vienų suknelių niekad nenešioju (taip pat maikučių) - be rankovių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judvai: 28 sausio 2013 - 08:38
Šiandienos internetinės apžvalgos "prie kavos" rezultatas:

1) Apranga paslepianti figūros trūkumus 4u.gif

2) Dolfeisė pasirodė su siaurais džinsais (Man visai patinka ši mergina,nes rengiasi neiššaukiančius, neproginius, nepuošnius rūbus, toks laisvalaikio stilius pasisėdėjimams su draugais.)
user posted image

3) Labai patiko, tad norėčiau pasidalinti su visomis čia esančiomis "keturiasdešimtmetėmis senutėmis":

Pasaulio sveikatos organizacijos požiūris į amžių: iki 44 metų esi jaunas, iki 59 m. vidutinis amžius, iki 74 senyvas, iki 89 senas, nuo 90 m. ilgaamžis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Pasaulio sveikatos organizacijos požiūris į amžių: iki 44 metų esi jaunas, iki 59 m. vidutinis amžius, iki 74 senyvas, iki 89 senas, nuo 90 m. ilgaamžis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va čia super mintis
Atsakyti
Zaliaake, ačiū už palankų amžiaus identifikavimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prašom prašom cool.gif bet čia gi ne aš biggrin.gif čia pasaulio sveikatos organizacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Atejo man siuntinukas is LR, blyn biški ne tas spalvas įkišo. Bet lyg viskas tinka. Neturėjau laiko gerai išsimatuoti per pietų pertrauką, bet megztukai liuks smile.gif
Atsakyti