Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

QUOTE(Javute @ 2013 02 03, 22:29)
paciu laiku pasitaisei  4u.gif  biggrin.gif

na, tai koki maudomuka issirinkai?  lotuliukas.gif

Šioje vietoje labai tinka SM'e aptiktas perliukas: "man tuo metu buvo aptemus atmintis, nuklydus sąmonė ir susilieję čakros, bet Mokytojas sakė, kad nieko, tuoj pasieksiu Nirvaną ir viskas praeis" Praėjo - suvokiau, kad be jūsų nė žingsnio nežengsiu biggrin.gif

Aš noriu tokio modelio kaip tas, kur Realybei nepatinka leopardinis, o spalvos nežinau doh.gif B sakė nežiūrėt net į maudymkes vidury žiemos lotuliukas.gif lotuliukas.gif vyras irnesakyk.gif nesupranta, kad roges riek ruošti vasarą, o maudymukus - žiemą biggrin.gif
Atsakyti
Kainos dideles del pasiuvimo subtilybiu.... wink.gif.. turiu atskira maudomuka is triumpho... tai jis realiai dvigubas. O tie kur vientisi, tai ir visokie formuojantys figura isiuvai, papildomos medziagos ir t.t. Zodziu ne skuduriukas, o normalus gaminys.. atitinkamai ir kaina.
Atsakyti
Nelabai supratau, kur kainos didelės? Kad kokybiškas maudymukas kainuoja daugiau, dėl įsiuvų, dvigubos medžiagos ir t.t. drinks_cheers.gif Tame puslapyje, kur buvau įkėlusi, tai labai brangiai gausis, nes atskiros dalys atskirai parduodamos + siuntimas/procentai tarpininkei (jos juk ima kažką g.gif) Klausimas, ar Triumpf'e yra konkrečiai tokių modelių g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 02 03, 22:16)
Klausimas, ar Triumpf'e yra konkrečiai tokių modelių g.gif  ax.gif  4u.gif

kai turėsi laiko pavasariop eisim ten pasižvalgyt-sutinki ax.gif man irgi reikia,bo turiu 2 tai vienas baseininis,o iš kito grožiai lauk lipa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 02 03, 23:57)
kai turėsi laiko pavasariop eisim ten pasižvalgyt-sutinki ax.gif man irgi reikia,bo turiu 2 tai vienas baseininis,o iš kito grožiai lauk lipa doh.gif

čia ką nauja tradicija bus - po meet'o siaubti parduotuves lotuliukas.gif MB to ilgai nekentės laugh.gif šiaip tai drinks_cheers.gif , tik reikia, kad iki to laiko noras nedingtų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 02 03, 23:08)
čia ką nauja tradicija bus - po meet'o siaubti parduotuves lotuliukas.gif MB to ilgai nekentės laugh.gif šiaip tai  drinks_cheers.gif , tik reikia, kad iki to laiko noras nedingtų  blush2.gif  biggrin.gif

tai nebijok,ne tokie tie meetai dažni biggrin.gif
Atsakyti
VIDEO "Kaip pasirinkti maudymosi kostiumėlį?" pagal figūros tipą 4u.gif LIETUVIŠKAI mirksiukas.gif

Namine, tai gal orams pašilus dažnesni bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 02 03, 18:40)
manau kad smunka, ir jausites nepatogiai visa laika noresis kelti aukstyn  smile.gif  man ta petnesele persegta per kakla, netgi labai graziai atrodo  4u.gif

Petnešėlė per kaklą netiks turinčioms didelius turtus, nes nuspaus labai.
Neseniai (gal dar dabar yra) buvo Triumfe neblogų maudymukų , už padorią kainą. Ten retai nuolaidos, nes ir be nuolaidų paperka moterys.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 02 04, 10:24)
Petnešėlė per kaklą netiks turinčioms didelius turtus, nes nuspaus labai.

ir seip per kakla butu nepatogu, turincioms didelius turtus, manau geriausia butu dvi tvirtos petnesos drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javute: 04 vasario 2013 - 18:36
Gavau dovanu superini maudoma,ties pilvo sritim toks kaip gorsetas isiutas,nu taip apspaudzia pilva,kad visai to pilvuko nelieka,negaliu atsidziaugt,tik tiek,kad i baseina gaila toki tampyt,tai turiu "darbini"susikomplektavus atskira,nu tipo kur maikute ir kelnaites.
Atsakyti
kas per maudomas? iš kur? g.gif
Atsakyti
drauge parveze is uk,ryt paziuresiu firma kokia,jei gerai prisimenu tai kazkas apie 40 svaru kainavo,pats geriausias maudomukas koki esu turejus,sakiau dar tokio panasaus pasieskosiu,jei kaina labai nesikandzios....
Atsakyti