Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

QUOTE(ointriga @ 2013 01 23, 12:38)
laba visoms ,o kiek pripliurpet ,leksiu skaityti karsta.gif
beje kuri cia 40mete save nuraso gun_bandana.gif ,sitas skaiciukas ir man ne uz

Gal netiesiogiai, bet kaip suprantu Skambanti tyla...jaučia diskriminaciją, kad nededam foto su brandesnių moterų stiliukais...
Atsakyti
Aš labai gerai prisimenu kai buvau vaikas ir šventėm krikštomamos 30 - metį, man atrodė toks siaubas, kokie jie visi seni.
O dabar man atrodo, kad nuo 30 - ties tu jau įgijus šiokią tokią gyvenimo patirtį, supratimą ir t.t. todėl manau, kd aš kuo darausi VYRESNĖ tuo tampu ne tik protingesnė, bet ir gražesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 01 23, 13:06)
Gal netiesiogiai, bet kaip suprantu Skambanti tyla...jaučia diskriminaciją, kad nededam foto su brandesnių moterų stiliukais...

bigsmile.gif oi nekreipkit dėmesio , bubuliuoju, biggrin.gif
QUOTE(judvai @ 2013 01 23, 13:12)
Aš labai gerai prisimenu kai buvau vaikas ir šventėm krikštomamos 30 - metį, man atrodė toks siaubas, kokie jie visi seni.
O dabar man atrodo, kad nuo 30 - ties tu jau įgijus šiokią tokią gyvenimo patirtį, supratimą ir t.t. todėl manau, kd aš kuo darausi VYRESNĖ tuo tampu ne tik protingesnė, bet ir gražesnė mirksiukas.gif

Tikrai taip. Mano amžius man patinka, ir kai organizuojami tik jaunimo vakarėliai nesuprantu kodėl manęs nekviečia biggrin.gif
Dėviu džinsus, maikes, aišku ir elegantiškus apdarus, darbe nėra dres kodo, nereik kostiumėlių, tuo džiaugiuosi, nes nemėgstu švarkų, jie man kažkaip prideda metų. Mėgstu susagstomus megstukus. Dėl papuošalų- turime su dukra tuos pačius kai kuriuos, bet didžioji dauguma jau atskirai, nebetinka paprasta bižuterija, jau noriu nedaug, bet tikrai gerų, kokybiškų papuošalų.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 23, 12:25)
bigsmile.gif  oi nekreipkit dėmesio , bubuliuoju,  biggrin.gif

Tikrai taip. Mano amžius man patinka, ir kai organizuojami tik jaunimo vakarėliai nesuprantu kodėl manęs nekviečia  biggrin.gif
Dėviu džinsus, maikes, aišku ir elegantiškus apdarus, darbe nėra dres kodo, nereik  kostiumėlių, tuo džiaugiuosi, nes nemėgstu švarkų, jie man kažkaip prideda metų. Mėgstu susagstomus megstukus. Dėl papuošalų- turime su dukra tuos pačius kai kuriuos, bet didžioji dauguma jau atskirai, nebetinka paprasta bižuterija, jau noriu nedaug, bet tikrai gerų, kokybiškų papuošalų.

o kas yra geras ir kokybiskas papuošalas?
pas mane yra visokiu ,pradedant sidabro grandinelemis,baigent ,net nezinau g.gif auksu ,ranku darbo papuošalais,bet as manau ,kad juos reikia derinti ,as prie vakarines sukneles nesidedu kuklios sidabro grandineles ,o pav uzsimetu onikso kolje ,ir to kolje nesidesiu einat i parduotuve su džinsais,duonos pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 23, 13:25)
bigsmile.gif  oi nekreipkit dėmesio , bubuliuoju,  biggrin.gif

Priimsim kaip sveiką jumoro dozę.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2013 01 23, 13:38)

Tai ko gero geras ir yra geras. Na ne koks iš prekybcentrio už 2,99 ar 5,99.
Pvz prie kai kurių drabužių, tarkim lino man gražu gintaras, mėgstu įdomesnio dizaino, arba mamos jaunystės. Jau tikrai neužsidėsiu dekupažuotų auskarų ax.gif , tikrai jokio plastiko pigaus. Nors mačiau užsienio parduotuvėse gražių apyrankių plastiko, medinių, kurios tinka prie mano turimų skarų ar pamušalo biggrin.gif . Dažniausiai pasipuošiu sidabro auskarais , liko 4-eri nešiojami, apyranke, laikrodžiu.
Grandinėlė nukeliavo į antrą planą.
Patinka juodi perlai, kažkada nusipirksiu, turiu baltus, tai jais rečiau puošiuos, net nežinau kodėl.
Jau dirbtiniais perlais nesipuošiu schmoll.gif

Neturėjau minty , kad kasdienai reik įmantrių papuošalų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 23 sausio 2013 - 12:57
QUOTE(ointriga @ 2013 01 23, 13:38)
pas mane yra visokiu ,pradedant sidabro grandinelemis,baigent ,net nezinau  g.gif auksu ,ranku darbo papuošalais,bet as manau ,kad juos reikia derinti ,as prie vakarines sukneles nesidedu kuklios sidabro grandineles ,o pav uzsimetu onikso  kolje ,ir to kolje nesidesiu einat i parduotuve su džinsais,duonos pirkti mirksiukas.gif

Šiai dienai pasirodysiu nuobodi - nešioju tik vestuvinį žiedą, visi kiti ilsisi... laukia savo eilės...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 01 23, 13:57)
Šiai dienai pasirodysiu nuobodi - nešioju tik vestuvinį žiedą, visi kiti ilsisi... laukia savo eilės...

O man vestuvinis mažas biggrin.gif
ilsisi...........
gal norėčiau trolių, ar Nosa bet brangu bliamba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 23, 11:48)
A panos rukot?
Sako rukanciu mazesnis apetitas, nes vieoj kasnio - cigarete cool.gif
As kai nerukanti tai nzn kaip is tikro?
O tose foto kur parduotuviu monekenes ir realios moteros skiriasi, nes jos stambesnes tai ri duoda kita vaizda, bet vistiek pakankamai graziai, tikrai ten jos atrodo rolleyes.gif

As rukiau pries 3 metus,meciau ir tada ziaaauriai daaug svorio priaugau,nes kazkuom reikdavo cigarete pakeist ir tai dazniausiai budavo maistas.O kai rukydavau,tai budavo dienom nevalgydavau,uztekdavo cigareciu ir kavos.

QUOTE(Bekasė @ 2013 01 23, 12:03)
as beveik sekmingai ( beveik, nes numeciau prie 2 metu ir dabar yra vel po keliu saldziu menesiu, sugryze 4 kg) buvau numetusi 10 kg. Bet tada saziningai tris menesius vakare suvartodavau tik tirsta vaisiu kokteili ( sausu pusryciu dribsniai, bananas, sultys, naturalus jogurtas ir dar kokiu vaisiu/uogu imaklinti) + atsilenkimai.
Bet - treniruoklis suluzo ir kitam vyras nepasiraso (atseit uzima vieta namuose - pagal ji jeigu jo nenaudoji per diena daugiau nei kelias valandas, jisai tik uzima vieta), o gaminant vakariene as neatsispiriu jos nevalgyti ( juolab, kad pagrindinis valgymas pas mane dazniausiai buna vakare - va sito niekaip negaliu perorientuoti).
O kad valgant nerealiai skaniai gali kristi svoris, as jau seniausiai netikiu.
Nors visada gali buti isimciu - parasyk prasau savo meniu.

I aprangos tema - gal uzmatete kur ne internetu siustis formuojanciu apatinius, kad butu apacia sortuku tipo (o ne trikampis, nes kai ir ugis yra, tai tada reikia arba imti dideli, kuris nieko neapspaudzia, arba apspaudzianti, bet jisai tada i sedmenis isirezia) ir eitu iki virsaus - nebutinai liemenele uzsibaigtu, gali buti ir iki krutu, bet tada jau su  petneselemis
na kazkas panasaus, tik patys sortukai gali buti trumpesni
user posted image
migle, lauma ir etam neturi - jau ieskojau tenais

Kaune tai Urmo bazej,kaip tik mama nusipirko labai kokybiski ir visokiu modeliu ir dydziu yra ir kaina nesikandzioja.
Atsakyti
Labas.

O siaube kiek jūs pripliurpėt, šakės.
Ir kokių grožių pridėjot į temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mačiau kažkas klausė ar rūkom, tai va, aš vis dar rūkau... doh.gif doh.gif Beeet. Niekada nebuvo, kad vietoj kąsnio cigaretė. Pavalgai - rūkai. Pavalgai - rūkai. Tai be šansų, kad svoris kristų doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Bandau mesti dabar, tai gi baisu, valgau kaip už tėvynę blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 23, 13:59)
O man vestuvinis mažas  biggrin.gif
ilsisi...........
gal norėčiau trolių, ar Nosa bet brangu bliamba  doh.gif

Sitais uzsikreciau pries keleta menesiu biggrin.gif

O daugiau nesioju vestuvini zieda, ir mazus auksinius auskarus. Na dar troliai. Sidabro neturiu - atidaviau sesei, nesiojau kai neipirkau aukso biggrin.gif O ir kazkaip negrazu dabar man, gerai sako kad liutams auksas tinkamiausias biggrin.gif
Dekupazuoti - kartais grazu paziureti bet sau nepritaikau, negerai tiesiog su jais jauciuosi - bandziau keleta prisijaukint ir atiteko sesei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 01 23, 12:57)

Man buvo toks metas. O dabar vel nesioju grandineles (MB per kaledas dvi padovanojo), nesibodziu ir paprastais (t.y. be ypatingos prabos) papuosaliukais pasipuost. Bet siaip mano papuosalu skonis specifinis, paprastu bezdeluskiu neikisi. Todel neturiu daug papuosalu.

Kai rukiau, sveriau maziau. Bet klausimas ar ta cigarete tikrai priaugino svorio, nes panasiau, kad priaugino seslesnis gyvenimo budas ir MB, kai pradejom gyventi kartu.
Atsakyti