Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

Sveiko,ak jau pavasaris,nors paziurejus pro langa atrodo,kad ziema doh.gif
atejau pasyti pagalbos blush2.gif noriu vasarai nusipirkti lengva,ilga suknele wub.gif bet nezinau koki modeliuka rinktis doh.gif mano negrazios rankos,peciai platoki ir ties pazastimis storos rankos ir dar krutine didele doh.gif gal galetumete patarti kaip issirinkti suknele kuri pasleptu mano trukumus doh.gif sukneles noriu paprastesnes,kasdienines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mochera: 30 kovo 2013 - 17:35
Mochera, gal padės apsispręsti wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dar mačiau anksčiau merginos duskutavo apie maudymosi kostiumėlius, štai čia jų daug ir tikrai kokybiškų, yra plus size, maskuojantys ir t.t. Kaina, mano nuomone taip pat gana padori (iki 20 svarų tikrai galima ką nors rasti) -
http://www.tkmaxx.co.....ys_price=6:20
problema tik, kad nesiunčia į Lietuvą, bet prie didelio noro galima susirast tarpininkus.
Atsakyti
Wunderbar,labai aciu uz nuotraukytes,pirma ir paskutine nuostabios wub.gif toje nuorodoje radau trumpesniu sukneliu didesniu dydziu wub.gif
Atsakyti
Paskutinė nuostabi wub.gif
o bolero ir šiaip puikus dalykas - ir rankas pagražina ir krūtinę paryškina wub.gif
Atsakyti
man pirma butent tokio rasto wub.gif ,labai grazi ir vasariska taip ir isivaizduoju einancia save papludimiu wub.gif
Atsakyti
o kur tokiu rasti pirkti? g.gif
Atsakyti
Suknelės pagal figūros tipą

http://www.moteris.l...a.d?id=59665627
Atsakyti
Į albumą įdėjau suknelę. Reikia patarimo. Klausimas po nuotrauka ax.gif
Atsakyti
o atsakymą čia galima rašyti ar irgi po nuotrauka? ax.gif
Papildyta:
Atsakymas:

user posted image (į spalvą nekreipiam dėmesio mirksiukas.gif )

beje, suknelės spalva labai graži wub.gif
Atsakyti

i 
Komercija forume draudžiama

Atsakyti
Straipsnis "Aprangos gudrybės: paplonink taliją"
Atsakyti
patarkit, ar Kauno urme arba Gariūnuose galima nusipirkti suknelę vestuvėms mamai.
Atsakyti