Janudi ir Uranija, kokios grazuoles
žiūriu į Jūsų žiedus ir galvoju, o kažkada šiame forume tik phalaenopsiukų žiedais girdavomės, o dabar kokia pas Jus įvairovė
ir jau pačių pražydintos
QUOTE(skm @ 2013 02 20, 16:39)
žiūriu į Jūsų žiedus ir galvoju, o kažkada šiame forume tik phalaenopsiukų žiedais girdavomės, o dabar kokia pas Jus įvairovė
ir jau pačių pražydintos 
Tai ir jūs prisidedat prie to kad ant palangių auga ne vien tik hibridiniai falenopsiai
QUOTE(Merii @ 2013 02 20, 16:42)
wau kokios gražios
Merginos, ką sakotes iš užsienių? Aš kol kas susilaikau, laukiu ko atsivež e-parduotuvė
Merginos, ką sakotes iš užsienių? Aš kol kas susilaikau, laukiu ko atsivež e-parduotuvė
Aš turiu susirašiusi sąrašiuką, bet palauksiu parduotuvėlės asortimento papildymo, jei ko nerasiu - tada jau sakysiuos, vistiek užsakymas bus siunčiamas tik balandžio mėnesį..
Is tiesu kokie grazus ir ivairus ziedai
Nuostabu, nuostabu ir dar kartą nuostabu
Pirktiniai žiedukai gražūs, bet naminiai dar ir "brangūs"
Aš kol kas nieko neužsisakiau iš LOD užsakymų, bet jau nusižiūrėjau kokių augalų iš kur norėčiau - dar pagalvosiu porą savaitėlių, pasvarstysiu ir jei norai nepasikeis, tada užsisakysiu
O norai mano labai tradiciški ir nekintantys - phalaenopsiai ir raibuolės
Ir šiuo metu žiūriu tik į rūšis - kažkaip hibridai nevilioja (bent šiuo gyvenimo mikromomentu)
Pirktiniai žiedukai gražūs, bet naminiai dar ir "brangūs"
Aš kol kas nieko neužsisakiau iš LOD užsakymų, bet jau nusižiūrėjau kokių augalų iš kur norėčiau - dar pagalvosiu porą savaitėlių, pasvarstysiu ir jei norai nepasikeis, tada užsisakysiu
Gal kaunietes jau pasieme vazoniukus?
QUOTE(cinde @ 2013 02 20, 20:57)
aš dar ne, penktadienį žadu pasiimt
QUOTE(cinde @ 2013 02 20, 19:57)
As pasiimsiu ryt arba poryt. Tolokai man si ZS.
QUOTE(skm @ 2013 02 20, 16:39)
ir jau pačių pražydintos 
Aš irgi vis ateinu pasigrožėt. Stebiuosi kaip merginom pavyksta tokias grožybes pražydint. Man sekasi tik phalenopsiai. Katlėjas ir raibuoles nužudžiau.
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 20, 19:47)
Ir šiuo metu žiūriu tik į rūšis - kažkaip hibridai nevilioja (bent šiuo gyvenimo mikromomentu) 
Man irgi. Tik phalenopsiai ir raibuolės. Tik mano bevardžiukės, iš gėlių bazės susitemptos.
Gal kas žinot kokį gerą phalenopsį hibridą, kad kasom žydėtų.
Ta prasme ne po vieną du žiedelius.
QUOTE(janudi @ 2013 02 20, 17:03)
Mano žydintys hibridukai
QUOTE(Uranija5 @ 2013 02 20, 17:05)
visi žiedai puikūs
QUOTE(Ledum @ 2013 02 20, 22:45)
Gal kas žinot kokį gerą phalenopsį hibridą, kad kasom žydėtų.
Ta prasme ne po vieną du žiedelius.
manau toki nusipirkti nesunku. Vaziuojat i geliu baze ar dar kur ir iskart renkates ta,kuris turi daug ziedu,tiketina ,kad jis gerai priziurimas ir toliau gausiai zydes.
Reiktu nepirkt augalo,kuris turi kelis ziedus, matosi,kad ir jo kiti ,,broliai'' po kelis turi, tai tikrai is tokio nelabai kazka ir ispesit ateityje... Arba matot,kad vieni labai issisakoje - irgi geras variantas namie jie tikrai sakosis, jei pirksit be sakojimusi- tiketina kad ir namie nesisakos arba sakosis mazai.