Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Merii, gražuolis Manii wub.gif

...............

Keletas naujesnių žiedeliukų ir pas mane rolleyes.gif Margutė geltonai violetinė "karvytė" niekaip nenustoja žydėt - naujus pumpurėlius auginasi be jokių pertraukų thumbup.gif

user posted image

Phalaenopsis schilleriana x stuartiana buvo išleidęs nemažą žiedyną, jau pumpurai buvo sukrauti, bet per Naujų šventimą svečiai pradarė langą norėdami kažką iš virtuvės pasiimt (labai patogu lakstyt maršrutu virtuvės langas - kubilas biggrin.gif ) ir per keletą dienų pumpuriukai nudžiuvo, nes tuomet temperatūra buvo gal minus penkiolika, o gėliukas stovi ant palangės būtent ties varstoma lango vieta doh.gif

Laimė, kad du pumpuriukai ištvėrė tą išbandymą šalčiu ir išsiskleidė thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Phal. Elegant Charms šimtu procentų pasirodė, kad jis yra tikrai toks, koks ir turi būti

user posted image

Laukiami linksmos raibuolių trijulės žiedeliai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Fantastiškos gražuolės, gaila tos kur apšalo, nes labai gražį.. wub.gif
Ale sugalvok tu man pro langą begiot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 25, 18:54)
Fantastiškos gražuolės, gaila tos kur apšalo, nes labai gražį.. wub.gif
Ale sugalvok tu man pro langą begiot  lotuliukas.gif

Dėkui wub.gif

Bėgiojo tai pro priepirčio duris, bet maistą ir gėrimus labai patogu prie lango prilėkus pasiimt - jei kas virtuvėje yra, tai prilekia ir paprašo, kad kažką atidarę langą paduotų doh.gif

O aš net nepagalvojau apie tai ir nei gėlių patraukiau, nei įspėjau, kad lango atidaryt nevalia doh.gif
Atsakyti
Mumrikai, Jūsų gėlės kaip visada nuostabios, bet ir vazonėliai kaip dera su gražutėm orchidėjom, kad negaliu atsidžiaugti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Stebėjau mumriką ax.gif , labai gražūs vazonėliai, ir gyventojai labai gražūs, ir virtuvė labai gražį, viskas taip gražiai suderinta.. Šaunuolė... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2013 01 23, 21:31)
Tikrai kad įspūdingai žydi  thumbup.gif

mumrikai ačiū už naują temutę  4u.gif

loretulka, gal galite prieš cituojant žinutes ištrinti nuotraukas, nes kitaip gaunasi labai griozdiškos žinutės.. ax.gif

Atsiprasau, nemoku siusti žinučių, nežinau visko, kaip padaryt schmoll.gif ir pati matau, kad nevykusiai čia padarau, bet kad man kitaip nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Mumrikai kur pirkote Phalaenopsis schilleriana x stuartiana ? jau grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 01 24, 18:38)
Idomu kada jau sulauksim uzsiprenumeruoto zurnaliuko  rolleyes.gif

Jau šiandien šviežutėlį kvepiantį dažais pasiėmė iš spaustuvės - laukite paštininko mirksiukas.gif http://www.orchids.l...h...5&start=135
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 25 sausio 2013 - 20:51
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 25, 17:54)
Ale sugalvok tu man pro langą begiot  lotuliukas.gif

Kaip prajuokino komentaras lotuliukas.gif

Manasis charmas wub.gif

[attachmentid=226551]
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2013 01 25, 20:50)
Jau šiandien šviežutėlį kvepiantį dažais pasiėmė iš spaustuvės - laukite paštininko  mirksiukas.gif  http://www.orchids.l...h...5&start=135

thumbup.gif bus gimtadienio dovana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 01 25, 17:41)
Phalaenopsis schilleriana x stuartiana
Laimė, kad du pumpuriukai ištvėrė tą išbandymą šalčiu ir išsiskleidė thumbup.gif

Phal. Elegant Charms šimtu procentų pasirodė, kad jis yra tikrai toks, koks ir turi būti

Ar man taip tik atrodo ar žiedas taviškio schilleriana x stuartiana baltesnis, nei mūsiškių atitikmenų pirktų ermitaže? g.gif

wub.gif

QUOTE(loretulka @ 2013 01 25, 20:15)
Atsiprasau, nemoku siusti žinučių, nežinau visko, kaip padaryt  schmoll.gif  ir pati matau, kad nevykusiai čia padarau, bet kad man kitaip nesigauna blush2.gif

Svarbiausia neištrinti laužtiniuose skliaustuose esančių "quote" priekyje žinutės ir pabaigoje, o viską kas yra tarp jų galima trinti, paveiksliukai dažniausiai pažymėti [img ]

QUOTE(Oli_vija @ 2013 01 25, 21:50)
Jau šiandien šviežutėlį kvepiantį dažais pasiėmė iš spaustuvės - laukite paštininko  mirksiukas.gif  

thumbup.gif lauksim biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2013 01 25, 21:52)
Manasis charmas  wub.gif

Baltai pavydžiu jūsiškių gražuolių wub.gif, tikiuosi ir man pavyks kada nors tokį sumedžioti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 25 sausio 2013 - 21:29
QUOTE(mumrikas @ 2013 01 25, 16:41)
Merii, gražuolis Manii wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tina, nepaprastai gražus, net klaviatura limpa lotuliukas.gif
Atsakyti