Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

gal kas žinote kaip atrodo pehnelopsis ,pink dragon? smile.gif
Atsakyti
Katleja1 nu jau tavo ekspozicija..... wub.gif wub.gif wub.gif
Merii labai lauksim rytdienos veiksmo iš Paph. delenatii vinicolor `Black` x self 4u.gif
Atsakyti
O jau kiek groziu pridejot wub.gif Man aisku idomiausia buvo pamatyt phal. palens. Super, kad jis taip gausiai zydes thumbup.gif Ps mane kolkas vienas ziedstiebis naminis lenda ir tai bus pirmasis zydejimas. Jau kaip laukiu.
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2013 03 03, 17:03)
Phal. maculata x equestris wub.gif

Grazus hibridukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 03, 13:04)
Naujokė Neofinetia falcata Dongcheonhong   wub.gif   iš LOD

Šainus pirkinys thumbup.gif

QUOTE(Katleja1 @ 2013 03 03, 17:26)
Ateinu ir aš savo pavasariškų žiedelių pasirodyt  4u.gif

wub.gif O jau ryškumas, o jau gražumas wub.gif

QUOTE(sara26 @ 2013 03 03, 17:49)
atnešiau pasirodyt vieno savo phalaenopsio neįprastą žieduką smile.gif

Tikrai įdomus gamtos "pokštas" biggrin.gif

QUOTE(Dantiste @ 2013 03 03, 18:03)
Mano vakarykščiai pirkinukai:

thumbup.gif

QUOTE(Merii @ 2013 03 03, 18:28)
jau Paph. delenatii vinicolor `Black` x self žiedo kamuoliukas matosi, ryt visai išsiskleis  smile.gif , bet koks kreivas žiedkotis, gal reikėjo rišti  mastau.gif

wub.gif Būtinai pademonstruok iš visų pusių šį gražuoliuką kai pilnai išsiskleis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 03 kovo 2013 - 23:55
Labai nefotogeniskas, bet realybej labai grazus su savo bumbulais. Ot buna nereikliu augaliuku thumbup.gif

[attachmentid=227210]

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 03 04, 11:02)
Labai nefotogeniskas, bet realybej labai grazus su savo bumbulais. Ot buna nereikliu augaliuku  thumbup.gif

oho, koks geris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 03 04, 12:02)
Labai nefotogeniskas, bet realybej labai grazus su savo bumbulais. Ot buna nereikliu augaliuku  thumbup.gif

koks gražuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 03 04, 11:02)

Koks fainas ir ryškus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele 1 @ 2013 03 03, 18:54)

nesi apie tokį girdėjusi g.gif Visai gali būti, kad tai tiesiog prekybininkų triukas ir jų susigalvotas pavadinimas, o hibrido tokiu oficialiu pavadinimu ir nėra, nes jie būtų, tai visagalis googlas tikrai rastų g.gif

QUOTE(Tina* @ 2013 03 04, 12:02)

Prašom nepriekabiaut - fotogeniškas augaliukas ir net labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele 1 @ 2013 03 03, 18:54)

o kas čia per augalas? ne tik negirdėjus ,,pink dragon'', bet ir ,,pehnelopsio'' g.gif g.gif

Tina - wowwwww wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Katleja1 @ 2013 03 03, 17:26)

labai grazus. mano palens irgi jau zydi.

QUOTE(Dantiste @ 2013 03 03, 18:03)

puikus pirkiniai 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien atsiėmiau užsakytus "mumi" vazonėlius - gavau visus, kiek norėjau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nei daug, nei mažai, bet galiu savo ūkelį su laiku praplėst dar dvidešimčia nedidelių orchidėjų ir penkiomis didesnėmis bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras mano sviesoforiniam epidendrui flirt.gif

mumrikas, oho tavo planai kokie bigsmile.gif as tai net mintyse taip planuot bijociau biggrin.gif daug, oi daug jau visko pas mane...

Ir zinot kokia isvada sau pasidariau paskutinemis dienomis, daugiau neprasidesiu su visokiais mazais augaliukais, kuriems n metu iki zydejimo. Geriau per metus nusipirksiu kelis, bet suaugusius ir is patikimo tiekejo, tarkim tokio kaip italai. Tvarkiau nuotraukas, tai ko tik as neturejus ir ko tik naturalios atrankos ranka pas mane nepasiekus. Tikras Miciurinas esu, tik va neturiu milijono eksperimentams.
Atsakyti