gal kas žinote kaip atrodo pehnelopsis ,pink dragon?

O jau kiek groziu pridejot
Man aisku idomiausia buvo pamatyt phal. palens. Super, kad jis taip gausiai zydes
Ps mane kolkas vienas ziedstiebis naminis lenda ir tai bus pirmasis zydejimas. Jau kaip laukiu.
Papildyta:
Grazus hibridukas

Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2013 03 03, 17:03)
Phal. maculata x equestris

Grazus hibridukas

QUOTE(Merii @ 2013 03 03, 13:04)
Šainus pirkinys

QUOTE(Katleja1 @ 2013 03 03, 17:26)

QUOTE(sara26 @ 2013 03 03, 17:49)
Tikrai įdomus gamtos "pokštas"

QUOTE(Dantiste @ 2013 03 03, 18:03)
Mano vakarykščiai pirkinukai:

QUOTE(Merii @ 2013 03 03, 18:28)
jau Paph. delenatii vinicolor `Black` x self žiedo kamuoliukas matosi, ryt visai išsiskleis
, bet koks kreivas žiedkotis, gal reikėjo rišti 

Labai nefotogeniskas, bet realybej labai grazus su savo bumbulais. Ot buna nereikliu augaliuku
[attachmentid=227210]

[attachmentid=227210]
QUOTE(Tina* @ 2013 03 04, 11:02)
Labai nefotogeniskas, bet realybej labai grazus su savo bumbulais. Ot buna nereikliu augaliuku

oho, koks geris

QUOTE(Tina* @ 2013 03 04, 12:02)

koks gražuolis

QUOTE(saulele 1 @ 2013 03 03, 18:54)
nesi apie tokį girdėjusi

QUOTE(Tina* @ 2013 03 04, 12:02)

Prašom nepriekabiaut - fotogeniškas augaliukas ir net labai

QUOTE(saulele 1 @ 2013 03 03, 18:54)
o kas čia per augalas? ne tik negirdėjus ,,pink dragon'', bet ir ,,pehnelopsio''

Tina - wowwwww

Papildyta:
QUOTE(Katleja1 @ 2013 03 03, 17:26)
labai grazus. mano palens irgi jau zydi.
QUOTE(Dantiste @ 2013 03 03, 18:03)
puikus pirkiniai

Aš šiandien atsiėmiau užsakytus "mumi" vazonėlius - gavau visus, kiek norėjau
Nei daug, nei mažai, bet galiu savo ūkelį su laiku praplėst dar dvidešimčia nedidelių orchidėjų ir penkiomis didesnėmis

Aciu uz pagyras mano sviesoforiniam epidendrui
mumrikas, oho tavo planai kokie
as tai net mintyse taip planuot bijociau
daug, oi daug jau visko pas mane...
Ir zinot kokia isvada sau pasidariau paskutinemis dienomis, daugiau neprasidesiu su visokiais mazais augaliukais, kuriems n metu iki zydejimo. Geriau per metus nusipirksiu kelis, bet suaugusius ir is patikimo tiekejo, tarkim tokio kaip italai. Tvarkiau nuotraukas, tai ko tik as neturejus ir ko tik naturalios atrankos ranka pas mane nepasiekus. Tikras Miciurinas esu, tik va neturiu milijono eksperimentams.

mumrikas, oho tavo planai kokie

Ir zinot kokia isvada sau pasidariau paskutinemis dienomis, daugiau neprasidesiu su visokiais mazais augaliukais, kuriems n metu iki zydejimo. Geriau per metus nusipirksiu kelis, bet suaugusius ir is patikimo tiekejo, tarkim tokio kaip italai. Tvarkiau nuotraukas, tai ko tik as neturejus ir ko tik naturalios atrankos ranka pas mane nepasiekus. Tikras Miciurinas esu, tik va neturiu milijono eksperimentams.