QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 24, 09:47)
Irmoske senamiescio gyventoja
Labas,
man irgi smagu buvo vakar pasibut
Pasilgau jau tu kalbu
kaip egra kalbet ne apie darba, ne paie kazkokius rupescius, o tiesiog atsipalaiduot ir apie bele ka
Tik sloga prikibo, jau ten bunant jauciau, kad pareina, tai dabar pats smagumas
nu bet Tomai jau praeina
kazkaip siandien nebesijaucia to smogo, tai bent namus pravedinau, kol vaikstinejom lauke
man irgi smagu buvo vakar pasibut
Tik sloga prikibo, jau ten bunant jauciau, kad pareina, tai dabar pats smagumas
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 24, 14:14)
Aha, oras šian kitoks nei vakar.
Šita, o mes gražos negavom, užtat gavom tuos lankstinukus, kur vištiena su baravykais pigiau. Taupysim kitam susitikimui
Gerai, kad Tomutė jau sveikesnė
Šita, o mes gražos negavom, užtat gavom tuos lankstinukus, kur vištiena su baravykais pigiau. Taupysim kitam susitikimui
Gerai, kad Tomutė jau sveikesnė
tai jau kitakart bus kepsniai
QUOTE(Inga83 @ 2013 01 24, 14:36)
ilgai. iki gegužės 31.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 24, 15:39)
tai turim iki kol Inga83 nepagimde susitikt, paskui jai nebus kada, o pavalgyt ir pigiau ir dar su kompanija is SM visad smagu
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 24, 14:39)
nu kad neilgai, nes si myta planavom nuo kokio lapkricio
paskambinau siandien draugei i Kauna pasveikint su gimtadieniu, jau nutrukes tas rysys, atstumas savo daro, bet pradziugino su naujiena, kad ji irgi laukiasi, gimdys liepa, kaip pasidare faina
QUOTE(neringa223 @ 2013 01 24, 15:18)
tai turim iki kol Inga83 nepagimde susitikt, paskui jai nebus kada, o pavalgyt ir pigiau ir dar su kompanija is SM visad smagu 
bet tai kažkaip ir daugiau telpa geroj draugijoj
QUOTE(Inga83 @ 2013 01 24, 15:19)
nu kad neilgai, nes si myta planavom nuo kokio lapkricio
zinant musus tempus, kovo menesi reiks pradet planuot
paskambinau siandien draugei i Kauna pasveikint su gimtadieniu, jau nutrukes tas rysys, atstumas savo daro, bet pradziugino su naujiena, kad ji irgi laukiasi, gimdys liepa, kaip pasidare faina
neber nuotaikos jokiems rimtiems darbams, kuriuos siandien norejau uzbaigt 
tai jau dabar pradėt planuot galime
faina
kol radau naujus namus
Liuks vakar laiką praleidau
Ačiū kompanijai
Bet saldu man dar nuovakar
Kita karta rimtai desertui reiks imti lašinių
Galvoju galvoju, o kodel ne as Neringą veżiau? Juk man visai šalia... CP pasigriebė, turbūt pratesimo važiavot?
Liuks vakar laiką praleidau
Bet saldu man dar nuovakar
Galvoju galvoju, o kodel ne as Neringą veżiau? Juk man visai šalia... CP pasigriebė, turbūt pratesimo važiavot?