Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 01 29, 12:17)
Oi pasigincyciau su Jumis biggrin.gif ,bet labai nemegstu daug rasyti biggrin.gif o ir tema paskui issiples ,tad daugiau nerutuliosiu 4u.gif
O kritika priimti tikrai reikia moketi ax.gif cobre vida777 gal dar atsimenate mane,kaip jautriai suregavau y pastabas savo miegamui? ax.gif Praejo daug metu biggrin.gif dabar gal taip nereguociau jau,bet atsimenu buvau tokia uzgauta.....gal del to,kad net y az buvo rasoma biaurastis,nezinau ar is pavydo ar pykcio,ir nuo tada nekeliau daugiau foto.
...............bet pazadu kelti ateityje biggrin.gif ....

Buvau pamirsusi, nes po to kazkaip nepastebejau asmeniskumu is tavo puses kitu nariu atzvilgiu. Tuo tarpu kiti iskart suskirsto zmones i savus ir priesus ir progai pasitaikius vis bando kibti i atlapus, net tada, kai tas ju neliecia biggrin.gif
Ka nors keitei miegamajame?

Man tai isimintinesne diskusija buvo del tavo berniuko lovos biggrin.gif Vis pamastau, kaip ten jus isirengete jo kambari bigsmile.gif
Atsakyti
TuDa,norejau paklausti ar siame kambaryje miega kas ar tik sveciams laikote?
Nes ant spinteliu ir palanges nieko nepadeta biggrin.gif ,as taip nemoku,mb mane vis pristabdo,nes randu ka padeti.Beje miegamasis musu apie-+30kvadratu,ir ten nera spintos,tai man vis norisi erdve primazinti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 01 29, 12:28)
Buvau pamirsusi, nes po to kazkaip nepastebejau asmeniskumu is tavo puses kitu nariu atzvilgiu. Tuo tarpu kiti iskart suskirsto zmones i savus ir priesus ir progai pasitaikius vis bando kibti i atlapus, net tada, kai tas ju neliecia  biggrin.gif
Ka nors keitei miegamajame?

Man tai isimintinesne diskusija buvo del tavo berniuko lovos  biggrin.gif  Vis pamastau, kaip ten jus isirengete jo kambari  bigsmile.gif

Oi neklausk,geda... blush2.gif padetis tokia pat.Sia vasara planuoju nulupti tapeta,ir deti ,,ne vaikiska,, nes berniukas jau vyrukas,ir pats rinksis ko nori.
Miegamasis patobulintas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 01 29, 12:21)
patarčiau pirmiausia griaut sienas ir pasididinti kambarį. 

pagal dauguma lietuviu tai mum apskritai visa nama reiktu nugriaut doh.gif pamenu kaip pirstais bade, kai parasiau kad i 100kv sutalpinau 4 atskirus kambarius, vonia su wc, atskira wc (cia isvis buvo nesuprantama kam tokioj "skylej" du wc doh.gif ) ir dar virtuve su valgomuoju ir svetaine cool.gif bet neimu i plaucius.. man gyvent reiks biggrin.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 01 29, 12:22)
Apie tuos 14 kv. m. Bent mums jų tikrai pakanka, kad tilptų visi miegamojo kambariui reikalingi baldai lotuliukas.gif

geras, tikrai maniau kad jis didesnis bigsmile.gif kokio plocio lova g.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 29, 11:22)
Apie tuos 14 kv. m. Bent mums jų tikrai pakanka, kad tilptų visi miegamojo kambariui reikalingi baldai lotuliukas.gif

Man grazi miegamojo sienu spalva wub.gif Ziuriu linkstu prie to, kad sienas daryti tamsias, o baldus sviesius. Tuomet ir lubu apvadai dar graziau atrodo
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 01 29, 12:21)
ojej..jeigu Jusu miegamasis tik 10 kv.m. tai patariu tikrai nestatyti lovos, arba tada jau kokia tik viengule - kaip nors jau bandykit issimiegot, nes kitaip kambari per daug uzkrausite, o jeigu dar spinta planuojate deti - neturiu zodziu.. patarčiau pirmiausia griaut sienas ir pasididinti kambarį.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jus ziuredama i TuDa ir savo miegamus matote kazkokius skirtumus ar ne? Cia siaip labai idomu g.gif Nes ispudis toks, kad ko gero nesupratote nei zodzio is to ka rasiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 29, 12:31)
geras, tikrai maniau kad jis didesnis  bigsmile.gif  kokio plocio lova  g.gif

smile.gif apie ka ir eina kalba - kvadratai tie patys, o erdve visai kita .
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 29, 12:31)
geras, tikrai maniau kad jis didesnis  bigsmile.gif  kokio plocio lova  g.gif

Tas kambarys neturi ir tų pilnų 14 kv.m. Lova 1,80*2,00 ir tai yra mūsų miegamasis. Daiktų ant palangių pas mane nėra nė viename kambaryje- nukrautos palangės, man jau praeitas etapas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 29 sausio 2013 - 12:39
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 01 29, 12:30)
Miegamasis patobulintas. mirksiukas.gif

Fotkiu nebutina, man miegamasis, kai jau jis gyvenamas, tai labai intymu, kazkaip nebesifotografuoja biggrin.gif , bet gal gali papasakoti, ka keitei ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 01 29, 14:36)
Jus ziuredama i TuDa ir savo miegamus matote kazkokius skirtumus ar ne? Cia siaip labai idomu  g.gif  Nes ispudis toks, kad ko gero nesupratote nei zodzio is to ka rasiau  g.gif

matau..ji ikele 3 nuotraukas, o as 1 . cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 01 29, 12:36)
smile.gif  apie ka ir eina kalba - kvadratai tie patys, o erdve visai kita .

drinks_cheers.gif bet man pas TuDa dvelkia provansu o ten ten klasika... tai sakykit ka nort bet klasika visada sunkiau atrodo g.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 01 29, 12:36)
Tas kambarys neturi ir tų pilnų 14 kv.m. Lova 1,80*2,00

na sveikinu su puikiu rezultatu wub.gif

visokiu niekuciu man truksta, bet as turbut dar tame apkrautame etape lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 29, 12:39)
tai sakykit ka nort bet klasika visada sunkiau atrodo  g.gif

nebutinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 01 28, 17:15)
Man labai grazu 2 variantas, kaip nuotraukoj  4u.gif

Norejau parasyt 3 variantas kaip nuotraukoj, o parasiau 2 doh.gif
Atsakyti
Va TuDos namai man laabai patinka. Praktiskai galeciau ateiti ir gyventi patenkinta. Viskas grazu neperkrauta skoninga.

QUOTE(Donna felice @ 2013 01 29, 12:17)
*Dea, normali ta mano reakcija buvo... man rodos zmogaus instinktas yra toks - paaiskinti savo veiksmus.  jeigu tu kažką darei, vadinasi darei tą sąmoningai..ir tarkim kitas tą tavo sprendimą sukitikuoja - natūralu, kad tu atsikerti, kodėl taip darei ir kodėl buvo toks sprendimas. Tiesiog paaiškini, juk gal žmogus ne taip suprato, gal todėl neteisingai įvertino.
**Be abejo, jeigu kalbėsime apie patinka ar nepatinka, tai čia jau nėra ką argumentuot, bet kai parašo, kad per daug aukso, tai bandai tu jo ieškot kur tas per daug, kai tik vienas aukso spalvos veidrodis visam bute kabo...

Kritikuoja juk ne veiksmus, kritikuojama butent patinka/nepatinka poziuriu. Visi supranta kad cia jusu namai ir jums ten grazu.

As tai dar maciau sienu apvadus auksuotus, veidrodzius auksuotais remais berods du tikrai. Tie suskirstyti veidrodziai nepatiko man. Miegamajam spintos rastas kazkaip norisi kad susisauktu su tapetu rastu (ir taip ziurejau ir kitaip gal susisaukia jis tik as nematau?). Virtuvej ir vonioj spinteliu kojos tekintos ir visi tie priraitymai nepatiko. Bet cia mano nuomone, ne man ten reiks gyventi.

Atsakyti