Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(Zylute1 @ 2013 01 27, 21:09)
Ar įmanoma Lietuvoje nusipirkti Rodo žemėlapį?  ax.gif

Pernai pirkom Žemėlapių pasaulyje, čia
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2013 02 02, 19:14)
Pernai pirkom Žemėlapių pasaulyje, čia

Ačiū 4u.gif

Keliu temą. thumbup.gif

Kas dar į Rodą? group.gif
Atsakyti
Skrendam su Ryanair balandžio 1-8 d., gyvensim 3 skirtingose vietose, butuose. Kai užsakinėjau tuos butus, nustebau, kaip Rode pigu. Išsinuomosim mašiną iš pirmo buto šeimininkų (jie siūlo kelias mašinas), 20 eur para, Fiat Grand Punto, pilnas draudimas, vaikiška kėdutė. Gal kas nors dar keliauja savarankiškai ir turi kokių patarimų? Mes pirmąsyk.
Atsakyti
Sveiki,o kur uzsakinejot butus,kokios kainos? ax.gif ax.gif Mes ruosiames i Roda irgi,aktualu autonuoma, 20 euru tai tikrai pigu,noreciau ir as tokiu kainu smile.gif Gal tie buto savininkai nuomoja ne tik pas juos gyvenantiems? Mes atostogausim 2 viesbuciuose,kelias dienas Blue bay waterpark, kelias dienas Pefka Garden hotel. Kai busim Pefkoj noresim su nuomota masina pasivazineti ir ja palikti oro uoste...
Jei Rynairo kainos pigesnes butu lietuviai kaip mat pakeltu Rodo, Koso ekonomika:) Is supermamu forumo,man ispudis,kad visi uzsakineja pacius brangiausius viesbucius, ir labai sureiksmina. Aisku idomu, kur papulsi, tuo labiau,kai brangiai uzmoki... Bet tikrai idomu isgirsti ir kitu ispudzius atostogaujant arba pigesniuose viesbuciuose,nuomojant butus irpan. Pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
O kokios tos Ryanair kainos į Rodą? Mes ne iš Lietuvos skrendam, už 4 žmones sumokėjau 440 eur (pirmyn agal) iš viso.

Pasirinkau Anelia Boutique Studios & Apartments (Falirakis) (pažiūrėkit per booking.com) butą 4 žmonėms (60 kv. m), 3 dienoms, 142 eur iš viso, su pusryčiais. Jie ir mašinas nuomoja, nebūtina pas juos gyvent. Atveža ir paima iš oro uosto tą mašiną.

Kitas butas Nicholas Beach Studios (Lardos), butas 6 žmonėms (90 kv.) be maitinimo, 3 dienos iš viso 180 eur.

Paskutinę naktį nakvosim Rodo senamiestyje, Hotel Attiki, keturvietis, 89 eur, su pusryčiais.

Vienu žodžiu matematika paprasta, skrydis, nuoma, gyvenimas. Dar kuras ir maistas (kuris Rodo kavinėse ir restoraniukuose yra nebrangus, mano nuomone, kai lyginu su kitais kurortais). Neketinam pliažuose daug būti, labiau norim pavažinėt, pažiūrėt salą, apleistus pajūrius ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 07 vasario 2013 - 12:50
Mes zmogui uz lektuva mokejom po 700 lt (sausio viduryje), dabar ape 1000 zmogui nepilnai siekia...Oapie jusu mineta butuka pasnipinesiu del nuomos, mums reiketu 5 dienom.
Mano dar vaikai mazi, tai be plezu aisku neapsieisim,bet ir pavazineti norisi.
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 02 07, 13:11)
Mes zmogui uz lektuva mokejom po 700 lt (sausio viduryje), dabar ape 1000 zmogui nepilnai siekia...Oapie jusu mineta butuka pasnipinesiu del nuomos, mums reiketu 5 dienom.
Mano dar vaikai mazi, tai be plezu aisku neapsieisim,bet ir pavazineti norisi.

Oho, tikrai dvigubai brangiau nei iš Vokietijos skrist...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2013 02 07, 14:18)
Oho, tikrai dvigubai brangiau nei iš Vokietijos skrist...

Tai jau tikrai šiemet kainos, lyginant su ankstesniais metais, nėra džiuginančios, o ir Ryanair visai ne pigių skrydžių bendrovė pasidarė schmoll.gif
Atsakyti
o galkas peka is agenturu lektuvo bilietus, charterinius reisus?Kokios kainos,gal kas domejotes, gal pigiau nei Rainiai. Ir turbut galima pasirinkti keliones trukme, nes 7 d. lyg ir per mazai, 14 gal ir prailgs. Nors jau nusipirkau bilietus, bet ateiciai smalsu..
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 02 07, 15:51)
o galkas peka is agenturu lektuvo bilietus, charterinius reisus?Kokios kainos,gal kas domejotes, gal pigiau nei Rainiai. Ir turbut galima pasirinkti keliones trukme, nes 7 d. lyg ir per mazai, 14 gal ir prailgs. Nors jau nusipirkau bilietus, bet ateiciai smalsu..

Aš nepirkau, tačiau žinau kas pirko iš Novaturo kai tik pasirodė pasiūlymai, dar lapkričio mėn. atrodo, ir tikrai mokėjo mažiau nei rainiuose kai pasirodė bilietai. Ateičiai taip pat žinosiu, kad reikia pasidomėti ir tokiais variantais, dabar nesusimąsčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2013 02 07, 15:29)
Aš nepirkau, tačiau žinau kas pirko iš Novaturo kai tik pasirodė pasiūlymai, dar lapkričio mėn. atrodo, ir tikrai mokėjo mažiau nei rainiuose kai pasirodė bilietai. Ateičiai taip pat žinosiu, kad reikia pasidomėti ir tokiais variantais, dabar nesusimąsčiau smile.gif

Iki gruodžio vidurio buvo juokingos ir Rainių kainos. Jie išsidirbinėja ir sukelia kainas, nes yra paklausa. Draugai pirko pačioje gruodžio pradžioje, tai skrydis su viešbučiu 4* AII išėjo žmogui nepilnai 1000Lt. Pernai aš pirkau analogišką kelionę sausio pradžioje, tai kainavo vos 1000Lt, o jau kovo gale į tą viešbutį kainavo virš 1800Lt. Tad reikia nesnaust ir iš anksto susiplanuoti atostogas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svidux: 07 vasario 2013 - 19:18
Pernai buvo pernai. Siais metais bent jau mano datai nebuvo ne litu pigiau, tik brango. O ir skrydziu kainos atsirado tik gruodzio pab. cool.gif Is kur jus matet iki gruodzio vidurio?
Atsakyti