Sveiki, ka tik siandien is Rodo. Viskas nuostabu. Viesbutis Mitsis yra ant juros kranto, puikus. Bet, juros pakrante tai sudetinga kas nemoka plaukti. Maziems vaikams is vis neisivaizduoju kaip ten maudytis. Krantas akmenys, dugnas akmenys, dideles bangos pastoviai ir staigiai gilu. Gal tik baseinai lieka, bet nuvaziuot i graikija, ir maudytis chlorkej... Cia jums spresti. Maudymosi tapkutes kas maudysis ne pro sali, ju ten pirkti pilna. O siaip, viskas super.
Nesitikejau rasti toki grozi Rode. Kazkada buvau Kipre, tai man pasirode labai siaip sau.
Zodziu, mano patarimai butu tokie, ka butina aplankyti: Rodo senamiestis, Lindos miestas ir graiku nacionalines muzikos ir sokiu koncertas, kuris vyksta kiekviena treciadieni 20.30val. Rodo mieste, kulturos namuose po atviru dangum "RODOM", kuris prie Rotuses. Bilietas kainuoja 8 EUR , bet jie nacionaliniais kostiumais ivairiu regionu soka ir dainuoja. SUPER

Koncertai vyks iki pat rugsejo menesiO. Nueikit, nepasigailesit

Ir sale puiki, dar vaisina vynu. Puikus vakaras.
I Lindos miesta galima nuvaziuot autobusu. Apie val kelio, kaina i viena puse 5 EUR. Ten pasivaiksciot be jokiu gidu gera val ir galima autobusu grizti vel i Roda. Autobusai daznai vaziuoja. As nemegstu grupiu

Bet butinai nuvaziuokit, nerealiai grazu