Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(Nika23 @ 2013 07 10, 13:13)
Sveiki, per kur uzsakynesit viesbuti, man atrodo pigu su ALL bigsmile.gif ir koks viesbutis?

Pasirinkti galite viena is 4 viesbuciu panasia kaina 3* (t.y. iki 500 eur/3 asm.), arba nuo 680 eur/3asm 4*:
http://www.hotels4u....rchResults.aspx

Jau cia pagal nora, kur labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 07 10, 17:36)
bloga nuoroda  4u.gif

taigi easy: www.hotels4u.com
isiveskit 24-31 rugpj.
asmenu kiek jums reikia, pasirinksit ko norit is maitinimo ir wualia wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Sankvl @ 2013 07 10, 17:58)
isiveskit 24-31 rugpj.

plius pasirinkit rusiavima pagal kaina wink.gif nu kiek dar paaiskinti, manau aisku ir 6 meu vaikui smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sankvl @ 2013 07 10, 18:00)
isiveskit 24-31 rugpj.

Papildyta:

plius pasirinkit rusiavima pagal kaina wink.gif nu kiek dar paaiskinti, manau aisku ir 6 meu vaikui smile.gif

Man Supermamos.lt neina nuotrauku ikelti, ideciau print screen smile.gif
Atsakyti
Gal kas yra buve Nautica Blue Hotel?
man idomu kaip ten su kambariu pasirinkimu ir pan., ten del vaizdo ir auksto ar galima rinktis ir t.t....pas mus Standart tipo skaitosi...

beje paaiskinkit kas yra retoranai a le carte blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(jolcik @ 2013 07 10, 21:06)
Gal kas yra buve Nautica Blue Hotel?
man idomu kaip ten su kambariu pasirinkimu ir pan., ten del vaizdo ir auksto ar galima rinktis ir t.t....pas mus Standart tipo  skaitosi...
beje paaiskinkit kas yra retoranai a le carte blush2.gif

A la carte – maisto pasirinkimas pagal pateiktą valgiaraštį. Dažniausiai viešbučiuose, turinčiuose a la carte restoranus, vakarienei vietą reikia užsisakyti iš anksto. A la carte maitinimas gali būti įskaičiuotas į kelionės kainą arba tiekiamas už papildomą mokestį.
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2013 07 11, 06:17)
Labas rytas  4u.gif
A la carte – maisto pasirinkimas pagal pateiktą valgiaraštį. Dažniausiai viešbučiuose, turinčiuose a la carte restoranus, vakarienei vietą reikia užsisakyti iš anksto. A la carte maitinimas gali būti įskaičiuotas į kelionės kainą arba tiekiamas už papildomą mokestį.

dekui 4u.gif tai kaip suprantu jau reiks aiskintis kaip ten kas i vieta nuvykus blush2.gif kazkur radau info kad su AI, tai viskas iskaiciuota pagrindiniame restorane, o tuose dvejuose esanciuose a la carte tai po viena karta galima nemokamai apsilankyti keliones metu..
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2013 07 11, 13:58)
dekui 4u.gif tai kaip suprantu jau reiks aiskintis kaip ten kas i vieta nuvykus blush2.gif kazkur radau info kad su AI, tai viskas iskaiciuota pagrindiniame restorane, o tuose dvejuose esanciuose a la carte tai po viena karta galima nemokamai apsilankyti keliones metu..

4u.gif
tik siūlyčiau iškarto nuskridus, pirmą dieną užsirezervuoti ten vietas norimai dienai, nes man Egipte pamenu, trečią atostogų dieną nuėjus rezervuotis, vietų nebuvo iki pat išskridimo doh.gif nu bet gal čia taip nebus smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, nes nerandu kiek kainuoja motorolerio nuoma?
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2013 07 11, 20:15)
Gal kas zinot, nes nerandu kiek kainuoja motorolerio nuoma?

4u.gif
kai skaitinėjau straipsnius, buvau radus, kad dienai 15 eurų g.gif

šį rytą vienas lėktuvas iš Vilniaus į Rodą pakilo, sekantis lėktuvas mano yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvilė: 12 liepos 2013 - 08:46
iš vilniaus tik per agentūras? unsure.gif
Atsakyti
Visi tik ruosiasi isvykti arba isvyksta, bet senokai girdejau atsiliepimus gryzusiuju is Rodo 4u.gif Labai idomu, parasykit.
Praejo jau 3 savaites nuo musu keliones i sia sala, bet as dar tebegyvenu graikiska dvasia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2013 07 12, 17:02)
senokai girdejau atsiliepimus gryzusiuju is Rodo  4u.gif 

Ir mes gyvename prisiminimais patirtais prieš tris savaites wub.gif , Su mašina išmalėm salą, aišku ten kur turistų neveža, vaizdelis kartais ne koks buvo smile.gif
O šiaip mums sala paliko gerą įspudį, nuostabi sala,atgaiva sielai ir akims thumbup.gif
pabėgti bent trumpam iš šaltos ir lietingos tėvynės į Rodą tikrai verta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 07 12, 13:18)
iš vilniaus tik per agentūras?  unsure.gif

Gal unsure.gif
Radau http://www.ziptravel...ws/view/id.2848
Atsakyti