Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Steputė- užjūrio princas !!! Nemylimas, bet tuo pačiu geidžiamas ir laukiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, graži nauja tema, šaunuolė moderuojanti karalienė 4u.gif
o ir prastuomenė nesnaudžia, jumoriuko įmeta, linksmiau paskaitinėt lotuliukas.gif
dėl princo - čia geras, iš tikro, kur garantija, kad tai ji, o ne jis (taip ir įsivaizduoju -baltas žirgas, o ant jo raitelis su mečete rankose lotuliukas.gif )

Merginos, tiek grožių pridėjot, nuostabios foto atgaiva akims, giriu visas iš karto wub.gif
Maniškiai tinginiauja, tik Exotic Star augina smailą pumpurą, kiti nė krust.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2013 01 24, 18:01)
Steputė- užjūrio princas !!! Nemylimas, bet tuo pačiu geidžiamas ir laukiamas  mirksiukas.gif

bigsmile.gif išaiškinta 4u.gif Teks keist vardą, bus STEPUKAS wub.gif mylimas irnesakyk.gif
Atsakyti
Naujoji tema ir graži, ir linksma smile.gif

Passadena paįvairino palangę smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=vera.vera,2013 01 24, 17:42]
Naujoji tema ir graži, ir linksma smile.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 01 24, 17:42)

[img]h

Kaip gražiai skleidžiasi, iš šono- kaip vandens lelija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 01 23, 22:11)
Skelbiu amarilių temos valdančiąją koaliciją:
1. AMARRILE - depresuojantis pusdievis.

2. ICE TEA - karalienė motina.

3. LUTPEDĖ - valdančioji karalienė (ji pasakė AMEN).

4. GIZZB - moderuojanti karalienė.

5. PEMPĖ - tiesiog paukštė.

Likusieji - prastuomenė.
P.S. Temos puošmena priklauso prastuomenei.  irnesakyk.gif

Čia įvyko kažkokia klaida- aš nieko nevaldau schmoll.gif , net vyrą su vaikais suvaldyti sunkoka blink.gif blink.gif . Bet pasijutau labai pagerbta lithuania.gif
Atsakyti
Turiu klausimą iš prastuomenės galiorkos. Net 2 mano amarilės nusprendė miegoti. Kambaryje, kur stovi šilta, net labai. Ar jas į rūsį ištremti? Rūsyje temperatūra dabar 5-7 laipsniai šilumos?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 23, 20:19)
Ačiū, GIZZI5, už naujus namelius tokiai, sakyčiau, vienai gražiausių, jei ne pačiai gražiausiai temai SM  4u.gif
Papildyta:
Man nesimato unsure.gif

Tai ir negali matytis, nes nuotraukos nebuvo.Gavau tik nedidelius svogūnus , nuimtus nuo žydinčio augalo.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2013 01 25, 09:28)
Turiu klausimą iš prastuomenės galiorkos. Net 2 mano amarilės nusprendė miegoti. Kambaryje, kur stovi šilta, net labai. Ar jas į rūsį ištremti? Rūsyje temperatūra dabar 5-7 laipsniai šilumos?

Jei namuose nėra kokios tamsesnės vėsios vietelės, tai nešk į rūsį
vera.vera
Labai gražus žydėjimas 4u.gif
Atsakyti
vera.vera labai gražūs žiedai. wub.gif
Atsakyti
dėkui visoms už gražius žodžius aciuks.gif
bepigu girtis naujokais, kurie prifarširuoti ir jokių pastangų beveik nereikia juos pražydinti biggrin.gif
po gero mėnesio jau turėtų džiuginti ir naminiai žiedai ax.gif kurie parsikraustė iš rūsio, jau kiša nosiukes rolleyes.gif
Atsakyti