Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Pražydo Magnum ir Spalsh
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 02 23, 20:09)
Tikrai neblogi, o kas čia per turtas bigsmile.gif pjauti nereikia schmoll.gif matyt nemačius puvėkų irnesakyk.gif va aš tai parsinešiau doh.gif , sutvarkytas jau rolleyes.gif vartaliojasi permanganato tirpale.

Ačiū visoms už pamokymus,o kas dėl pūvėkų,tai mačiau aš jų užtektinai,prieš pirkdama į kiekvieną vazonėlį nagus kišau lotuliukas.gif tai kituose jau to cebulio kaip ir nerasta,o tuos kur ryžausi nusipirkti aplupti teko ne daug,tik vienas ''obuolinis''puse savęs neteko.
Tik va šiandien jau antra diena po maudynių ir 'velykinio''dažymo,manau jau ryt reiks pradėt įkurdinimą,todėl dar paprotinkit ar tikrai nupjiaut reikia žiedus?
Ir štai dar viena pražydusi gražuolė;
user posted image
user posted image
čia jau vakar rodyta,bet jau pilname gražume,manau tokių turėsiu keleta
user posted image
šitai pagirų niekada nebus per daug........
user posted image
o čia turėtų būti Carina
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 24, 09:26)
4u.gif
O tada kas, jei tikrai schmoll.gif ? Nes man panašumų buvo, bet kad taip jau atitiktų, tai ne.

O tada tikrai ne kas, nes tikrai tikrai, o kaip auginti tą tikrai tai tu tikrai neturi jokio supratimo. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 24 vasario 2013 - 14:44
QUOTE(Lutpede @ 2013 02 24, 11:36)
Pražydo Magnum ir Spalsh

Nuostabūs wub.gif
Pasirodau ir aš su šiandienos ketveriuke smile.gif
user posted image

Pasirodo Apple blossom turiu du ax.gif O ką pasakytumėte apie raudoną, jis toks tamsus ir lyg "aksominis", gal turi kokį pavadinimą?
user posted image

Atsakyti
Na jau žiedų kad užderėjo pas visas, žiedai nuostabūs. Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Lutpede, AŠMAMA, Linetax kiek gražuolių wub.gif visų žiedai nuostabūs wub.gif
šis puslapis turbūt pats spalvingiausias, retai tiek gražuolių vienoje vietoje galima atrasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 02 23, 22:13)
Šios dienos pirkinys

pradžiai toks

išėmus iš vazono

nupjovus žiedstiebį va ką radau

kuo toliau tuo daugiau puvinio

po operacijos

iki rytojaus pagulės vonioj

Oho kaip tu čia pavarei. thumbup.gif Net ir man, (ne)eilinei kaimo bobelei pasidarė aiškiau. O tai tos naktynykės pakrapšto nageliu ir mano, kad to gana. irnesakyk.gif Į kiekvienos temos pirmą puslapį šitą vaizdinę informaciją! Tikrai bus daug mažiau paikų klausimų. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Uzsidegiau ir as siais metais isigyti sia gelyte ax.gif Pralekiau visas savo miesto parduotuves ir nieko panasaus neradau.Negi cia kokia retenybe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 02 24, 17:29)
Oho kaip tu čia pavarei. thumbup.gif  Net ir man, (ne)eilinei kaimo bobelei pasidarė aiškiau. O tai tos naktynykės pakrapšto nageliu ir mano, kad to gana. irnesakyk.gif Į kiekvienos temos pirmą puslapį šitą vaizdinę informaciją! Tikrai bus daug mažiau paikų klausimų. thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 02 24, 14:43)
O tada tikrai ne kas, nes tikrai tikrai, o kaip auginti tą tikrai tai tu tikrai neturi jokio supratimo. irnesakyk.gif

Stepute, pasigailėk, man per daug mįslių user posted image, ir tikrai auginu be jokio supratimo blush2.gif

O šiaip, vien pamačius tą mielą veidelį mane suima nevaldomas myžjuokis, o mažoji, dar neturinti dvejų metų, jau žino, kas yra kassmartass.gif - duria pirštu į ekraną ir sako:- cia Steputė biggrin.gif , o atsisukus į mano žviegimą : - mama, kas yra? (ta r tokia prancūziška wub.gif )
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2013 02 24, 11:36)
Pražydo Magnum ir Spalsh

QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 24, 12:24)
Ir štai dar

QUOTE(Linetax @ 2013 02 24, 16:01)
Pasirodau ir aš su šiandienos ketveriuke  smile.gif

Oi, kad užderėjo thumbup.gif
Lutpede, ypač antras, Ašmama- pirmas ir antras, Linetax- ypač tas dvigubas Picotee wub.gif
Papildyta:

QUOTE(*finy* @ 2013 02 24, 18:31)
Sveikutes,
Uzsidegiau ir as siais metais isigyti sia gelyte  ax.gif  Pralekiau visas savo miesto parduotuves ir nieko panasaus neradau.Negi cia kokia retenybe  unsure.gif

Kartais galima ieškoti, ir ilgai nieko ar nieko doro nerasti, o kartais- oba bigsmile.gif . Dar reikia numanyti, kur galėtų būti ax.gif

Aš šiandien radau wub.gif - būklė įvairi dar neišardžius, bet pavadinimai, jei bus nesumaišyta - Vera, Magnum ir Cybister Rose, dar vienas milžinas, parašyta tik kad oranžinis. Kadangi cybisteris matosi, kad bus tikrai cybisteris (plonulytis žiedkotis), tai yra vilčių, kad ir kiti atitiks. Žiedų ilgai laukti neteks, tik vieną nulaužiau netyčia, bet gal prasiskleis. Ir dar turėsiu fotoreportažą, kai išsikelsiu nuotraukas apie kitas grožybes didis.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 24 vasario 2013 - 19:12
QUOTE(Linetax @ 2013 02 24, 17:01)
Nuostabūs  wub.gif
Pasirodau ir aš su šiandienos ketveriuke  smile.gif
user posted image

Pasirodo Apple blossom  turiu du  ax.gif O ką pasakytumėte apie raudoną, jis toks tamsus ir lyg "aksominis", gal turi kokį pavadinimą?
user posted image

O jau raudono gražumas thumbup.gif spalva žadinanti apetitą ........
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 24, 19:01)
Stepute, pasigailėk, man per daug mįslių user posted image, ir tikrai auginu be jokio supratimo blush2.gif

Na, gerai. Pas tave tikrai amarilis (ne meilenis) belladonna, bet augini tu jį be jokio supračio. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 24, 19:01)
o mažoji, dar neturinti dvejų metų, jau žino, kas yra kassmartass.gif  - duria pirštu į ekraną ir sako:- cia Steputė biggrin.gif

Mat, kaip čia. Pasirodo aš populiari ir tarp forumiečių vaikučių. Kaip miela. ax.gif Nupirk mažajai nuo manęs cebulį. doh.gif Juokauju. Nupirk vilkyškių sūrelį. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 24 vasario 2013 - 19:34