Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(mozelė @ 2013 01 28, 13:38)
Iš anksto atsiprašau už kvailus klausimus, bet norėčiau sužinot, kaip reikėtų laistyti žydintį amarilį?

Į lovelį iš apačios ar žemę iš viršaus (bijau, kad pradės pūti)?

Kaip dažnai?

Ir ar daryt ką, kai vieni žiedai jau baigia nužytėt, bet kiti dar tik ateina. Ar juos nuskabyt, ar pailkti natūraliai nukristi?

Labai ačiū.

Jei pasodinta vazone su daug dugno skylučių, tai per apačią, o jei tik viena skylutė- per viršų, tik jokiu būdu neapliejant svogūno. Dažnumas- kai viršus tikrai sausas, o patikrinus pirštu, jau ir gilėliau drėgmės nesijaučia. Aš nužydėjusius žiedus nuskinu, o kotą palieku patį nuvysti, bet, jei labai estetikai trukdo, tai ir nupjaunu, tik pjūvio vietą pasausinu servetėle ir padezinfekuoju medžio ar vaistinės trupinta anglimi.

Oi, atsakymo jau būta biggrin.gif , nesuskubau. Gal labai nesiskirs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 sausio 2013 - 13:53
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 28, 14:46)
Info pirmame puslapyje. Nepasikuklinkit perskaityti

Tikrai nepasikuklinau. Galvojau, kad gausiu truputį išsamesnės info. Dar kartą atsiprašau, už kvailus klausimus.
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 28, 14:51)
Jei pasodinta vazone su daug dugno skylučių, tai per apačią, o jei tik viena skylutė- per viršų, tik jokiu būdu neapliejant svogūno. Dažnumas- kai viršus tikrai sausas, o patikrinus pirštu, jau ir gilėliau drėgmės nesijaučia. Aš nužydėjusius žiedus nuskinu, o kotą palieku patį nuvysti, bet, jei labai estetikai trukdo, tai ir nupjaunu, tik pjūvio vietą pasausinu servetėle ir padezinfekuoju medžio ar vaistinės trupinta anglimi.

Oi, atsakymo jau būta biggrin.gif , nesuskubau. Gal labai nesiskirs 4u.gif

Labai jums ačiū už išsamų atsakymą!
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 28, 10:07)
na štai šiandien jau išsiskleidė smile.gif

gražus žydėjimas thumbup.gif praeitais metais įnirtingai ieškojau šio gražuoliuko, o dabar jau turiu visą šeimynėlę Aplle blossom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 28, 10:55)
Lady Jane ant nediduko kotelio kuplūs žiedai

Jewel ant aukštesnio koto kaip trimitukas, nuostabutis nuostabutis wub.gif

kokie fainuoliai wub.gif wub.gif Jewel tikras trimitukas wub.gif
mano Lady Jane dar poilsio zonoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 28, 14:46)
gal kuri auginate toki?

Ar tik ne gėlių saloj tokį matėt? Kaip tik šiandien buvau užsukus, vienas žydėjo su lygiai tokia etikete. Raudonas ir tiek, man gražu, bet specialiai nepirkčiau, nebent vietoj kokio nors sužydėtų, nes raudonų ojo joi per tiek metų kiek prikaupiau doh.gif Bet vistiek labai džiaugiuosi kiekvienu žiedeliu.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 28, 16:31)
Ar tik ne gėlių saloj tokį matėt? Kaip tik šiandien buvau užsukus, vienas žydėjo su lygiai tokia etikete. Raudonas ir tiek, man gražu, bet specialiai nepirkčiau, nebent vietoj kokio nors sužydėtų, nes raudonų ojo joi per tiek metų kiek prikaupiau doh.gif Bet vistiek labai džiaugiuosi kiekvienu žiedeliu.

as cia Silutej maciau sita gelinej vienoj, pirkau dovanu.
Kai prazys, pati matysiu kas per riaudiona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 28, 12:46)
oi, kas cia vel vyksta  wub.gif  wub.gif
gal kuri auginate toki?

Aš toki pati auginu, bent jau etikete tokią pati buvo pridėta prie šio amarilio ax.gif Va šitas maniškis, kuriam taip ir nepritaikiau veislės, nes etikėtėje nieko nerašo... Bet atvaizdas ten ir tikrovėje manau aiškiai vis dėlto skyriasi
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 28, 20:03)
Aš toki pati auginu, bent jau etikete tokią pati buvo pridėta prie šio amarilio ax.gif  Va šitas maniškis, kuriam taip ir nepritaikiau veislės, nes etikėtėje nieko nerašo... Bet atvaizdas ten ir tikrovėje manau aiškiai vis dėlto skyriasi
user posted image
user posted image

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Pražydo pas mane Kolibri serijos amarilis pirktas Senukuose, bet kotas tai soras, o žiedo skersmuo beveik 18 cm 4u.gif
http://public.fotki....1572.html#media
http://public.fotki....1573.html#media
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2013 01 29, 14:54)
Pražydo pas mane Kolibri serijos amarilis pirktas Senukuose, bet kotas tai soras, o žiedo skersmuo beveik 18 cm  4u.gif 
http://public.fotki....1572.html#media
http://public.fotki....1573.html#media

Labai gražus thumbup.gif . Man atrodo, Lutpede tokį rodė. Arba panašų.
Atsakyti
Pražydo pas mane Kolibri serijos amarilis pirktas Senukuose, bet kotas tai soras, o žiedo skersmuo beveik 18 cm  4u.gif 

labai gražus kolibriukas wub.gif
tokį ir aš pirkusi, bet maniškis buvo apie 10cm skersmens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 29, 16:18)
Labai gražus thumbup.gif . Man atrodo, Lutpede tokį rodė. Arba panašų.

friends.gif
Lygiai toks pats
Pagal viską turėtų būti Alasca tik žiedai didoki, bet gal dėl to, kad gerai pamaitintas svogūnas. Mano auga antras žiedstiebis. Žiūrėsiu kokio dydžio dabar jie bus.
Dar panašus ir į Alfesco, bet ano tai svogūnai žymiai didesni ir nebūtų priskirtas prie kolibrių, nors aš doh.gif vis mėginu susigaudyti kuo tie kolibriai nuo sonatini skiriasi
Mano žaliasis tai panašus į Green Dragon, bet dar negavau patvirtinimo. (Bent aš taip manau)
http://s018.radikal....44d1429b965.jpg
Laukiu Ice tea pasirodymo ir nuomonės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 29 sausio 2013 - 17:23
Pražydo pas mane Kolibri....

Labai gražus... wub.gif
Atsakyti