QUOTE(Keitlina @ 2013 11 15, 07:08)
Plaukai tikrai sausi gerimo metu

taciau stengiuosi palepint aliejum (kokosu, alyvuogiu), naudoju drekinamaji sampuna ir nenuplaunama drekinama kondicionieriu, tai man plaukai netgi atsigavo sakyciau
O kokios firmos aliejai ir sampunas?Reiketu ir man pradet lepint savo plaukus,nes bijau kad tokiais tempais plaukai bus kaip kempine
Nuo siandien dar atsirado paberimai ant ranku odos neryskiai raudoni,oda siurksti darosi o vos vos menuo praejo nuo gerimo (20mg)
Papildyta:
QUOTE(voverytez @ 2013 11 16, 15:08)
As keleta kartu per savaite ant plauku uzsitepu alieju: ricinos, kanapiu, makadamijos arba alyvuogiu. Plaukai mano taip pat nebe taip riebaluojasi, ankciau plaudavau kasdien, dabar galeciau plauti panasiai kas 3 dienas

po 30 mg. geriu tik 4 diena dar, bet jau pastebejau, kad nuo veido beveik dingo didzioji dalis tu dideliu spuogu. TPFU TPFU TPFU, tikiuosi neprisidziaugsiu per daug

yra vietom pasausejimu, bet veido kremo vis dar nenaudoju, jauciasi, kad lupos jau sauseja gerokai, reikia daznai tepliot. Tiesa, ka naudojat lupom tepti ? As dabar kazkaip carmex labai pamegau , taip pat dar uriage liuksiskas
As naudoju sebamed vazelina lupoms,nors tavo isvarditu nebandziau man sebamed labai gerai padrekina uztenka tik syki i valanda teptis, nes su kitais vargo buvo

Plius sumazejo zaizdeliu salia lupu atsirandanciu.