Aiu Say uz knygute, reiks griebti jauti uz ragu!
Skaičiau atbuline tvarka... susipainiojau... bet va koliazai nerealus, visi savaip patraukia aki... labai mamamgutes berots patiko. Dar berniukas ant laiptu fantastinis, toks zemiskas ir svajingas kartu, ir tos vilnones labai smagios
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 24, 20:32)
Skaičiau atbuline tvarka... susipainiojau... bet va koliazai nerealus, visi savaip patraukia aki... labai mamamgutes berots patiko.
smagumėlis
QUOTE(Rico @ 2013 01 24, 16:17)
Dar Eurika buvo,
dar esu esu
QUOTE(Kikirike @ 2013 01 24, 15:22)
na tarkim kaip čia
nuostabus oortretai ir sviesa
QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 16:01)
Labai graziai pratesei
QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 16:09)
Super
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 24, 16:53)
Gal ir skaitėt
Aptikau straipsnį. Skaitant ir šypsotis norėjosi, ir ašaros riedėjo. Fotografas pie prasmingiausią savo darbą:
http://www.lrytas.lt...=kiti_saltiniai
http://www.lrytas.lt...=kiti_saltiniai
Labai paliecia... Aciu, kad pasidalinai
QUOTE(Rico @ 2013 01 24, 17:39)
Papildyta:
Teka, fokusas ne visai tikslus...
Papildyta:
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 24, 20:46)
Uzskaitau
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2013 01 24, 12:52)
Man labai patiko
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 14:18)
Man patinka, bet rankena vagia demesi, kirpciau po ja
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 15:22)
apie mokytojus
Smagiai, filosofiskai ir teisingai surasei
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 24, 16:52)
2ND,
Uzskaitau
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 24, 17:53)
man šiek tiek kyla klausimas kas yra buitiakas tokia tinkama?
Patinka. Tinka ne vien buitiakui, nes paliecia stipriau
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 24, 19:23)
PBP, toj foto paprasciausias inhaliatorius, mus toks ne karta isgelbejo nuo antibu kosejant. Jei su juo nesusidurus, gali vaizdas ir baisokas pasirodyt, atrodo vaikas labai baisiai serga (tikiuosi taip nera
).
aha ten inhaliatorius turim bėdų, tai jis labai dažnas svečias, kažkaip nepagalvojau prieš dėdama kad asocijacijos bus labai blogos, bet tik dėl to kad man tai kasdienybė, supratau kad ieškosiu kito kadro
QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 22:32)
Anton Corbijn Foto Diuseldorfe
Kaip smagu!!!
QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 11:40)
Man būtų labai įdomu
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 24, 15:44)
Aš už!
QUOTE(Tynka @ 2013 01 24, 17:49)
Man irgi būtų labai įdomu Patinka kelionių ir gatvės fotografija.. Aš visai gal norėčiau apsimesti, kad keliauju ir išeiti į vietines gatves pafotkinti
Sukuriau nauja tema SM grupeje Flickr - Kelioniu ir gatves fotografijos kampelis. Prasom dalyvauti, su foto ir su idejom
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 10:06)
Ryto skaitiniai, giliai rekomenduoju paskaityti
suprantat, va vakar su savom merginom bendraudama suvokiau, kad techninius dalykus viena moka geriau, kita blogiau, bet visos išmoks maždaug vienodai. o va tas gilesnis matymas, pajautimas - kitas dalykas. aš bent jau su saviškėmis tai ir stengsiuosi akcentuoti. man pačiai naudinga bus. ne tas mokytojo - mokinio santykis, o bendradarbiavimas, bendrumas, keitimasis idėjomis, nuomonėmis, požiūriais, literatūra ir pan.
suprantat, va vakar su savom merginom bendraudama suvokiau, kad techninius dalykus viena moka geriau, kita blogiau, bet visos išmoks maždaug vienodai. o va tas gilesnis matymas, pajautimas - kitas dalykas. aš bent jau su saviškėmis tai ir stengsiuosi akcentuoti. man pačiai naudinga bus. ne tas mokytojo - mokinio santykis, o bendradarbiavimas, bendrumas, keitimasis idėjomis, nuomonėmis, požiūriais, literatūra ir pan.
Aciu uz skaitinius, buvo labai idomu ir naudinga. Ir dar tokie visokie skaitiniai mane zavi tuo, kad atrandi visokios netiketos papildomos info. As pvz sikart atradau Alphonso Lingis - labai idomus zmogus ir idomios foto.
Del gilesnio matymo ir pajautimo - butent to ir noretusi ismokti. Su technine puse, jauciu, kad galiu daugmaz susitvarkyti, bet to nebeuztenka...
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 11:05)
jei atvirai, tos foto yra geresnės negu Delicious darytos, bet ne blizgančios ir nėra pats geriausias ir dievintinas pvz. Mano tokia nuomonė.
O gal turetum kokiu sektinu pavyzdziu gatves fotografijos?
QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 11:40)
Mangute, berods, rašė vakar, kad neįmanoma keliaut neturint daug pinigų. Nesutikčiau. Galima, jei tik didelis noras yra Ir nebūtina toli nukeliaut, kad kelionių nuotraukos su palmėm ir žydrom jūrom puoštų asmeninį kelionių fotografijos albumiuką. Pradėkim nuo savęs, taip sakant, nuo savo Lietuvos, nuo savo miesto, kaimo, vienkiemio.
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 12:18)
Siandien bandziau igyvendint buitiako minti, bet aisku kaip norejau nepavyko ir isvis nezinau ar kazkas pavyko
Man visai patinka, bet i kasdienybes kategorija kazkaip nelabai... daugiau i portretu.
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 13:27)
Labai idomios mintys, nors ir ne naujos, kazkada Maceina domejausi, nemazai skaiciau. Bet vis tiek idomu. Tik jau kaip norejosi rasybos klaidas istaisyti...
QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 14:01)
Atnesu foto koliazu zaidimui
Gaiviai
QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 14:09)
Ką gi, bandau rodyti koliažą
Labai grazi sviesa. Ir tikrai jauku.
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2013 01 24, 15:39)
Aciu
Isvis, kaip faina, kad temoj pastaruoju metu tiek daug veiksmo, tiek daug informacijos, ir nuotrauku padaugejo
QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 15:43)
Buitiakas.
Grazu...
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 24, 15:53)
man šiek tiek kyla klausimas kas yra buitiakas tokia tinkama?
As tai noreciau sakyti, kad ne...
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 24, 18:34)
Šiandien ieškojau ieškojau tos saulės - neradau, bet radau kai ką kita - linijas:
Man norisi nukirpti ta tamsu medi desinej, ar kas ten. Is likusios dalies visai idomi abstrakcija galetu gautis.
Papildyta:
Panos,labai reikia pagalbos
vasario 7 dieną švenčiu savo 18 gimtadienį,buvau susiradus fotografę,bet ji ranką lūžo,tai atsakė man šiandien,gal kuri galėtumėt pafotografuot? labai profesionalių tikrai nesitikiu,veiksmas vyks Klaipėdoj,kur išnuomotas limuzinas,jis nuveš į Palangą,ten noriu mini fotoseijos ir vėl atgal į Klaipėdą. veiksmas vyktų apie 21h,kuri galėtų ,prašau parašykit į až,už darbą bus užmokėta
lauksiu
Idėjau visą , nekarpyta foto.
Anna ir dievulis..
Mamagute, man patiko. Spalviškai ir šiaip gražus pratęsimas
Anna ir dievulis..
QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 22:26)
Idėjau visą , nekarpyta foto.
Anna ir dievulis..
labai graži, labai.Anna ir dievulis..
Nežinau kokie pokyčiai tavo gyvenime nutiko, bet nerealiai pasikeitė foto. Žavu.
Papildyta:
QUOTE(krispuka @ 2013 01 24, 21:59)
Mano mazylis besisupdamas kresle uzmigo vakar
kadangi tik viena akutė matosi ir pusė veiduko, suabstraktėja foto. Šiaip visai įdomiai, nors aš labiau lnk paprastumo, klasikos linkusi.
Nepamiršk išsisaugoti originalus. Po kurio laiko praeis noras šitaip spalvas keisti, tai norėsis originalių. Tad būtinai išsaugok.
nepagyriau, Mamagutes koliažas irgi nerealus. Šaunuolės, pasistengėt.