Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(godukxas @ 2013 01 25, 21:27)
Manau kad klasikiniai tinka ir mergaitėms ir berniukams  g.gif tik spalva reikia tinkama berniukui pasirinkti mirksiukas.gif

as irgi taip manau smile.gif
tik kazkaip neuzfiksavau, kad berniukams kas pirktu ax.gif

bet siaip bent mano ugg'ai tai labai slidus doh.gif bet aisku siaip tai man jie labai patinka wub.gif

QUOTE(porcik @ 2013 01 25, 21:27)
Sveikos:) ieskau pagalbos. Ieskau tarpininkes Jav, kuri galetu persiusti siuntini. Ta prasme as nusipirkciau pati ir sumokeciau, nusiusciau tarpininkes adresu Jav, o ji man galetu kaip nors atsiusti ir as atsiusciau pinigus iskart per paypal uz siuntima ir tarpininkavima? Ar butu imanoma su kuo nors susitart?

jums adreso niekas neduos ax.gif jo jums ir nereikia smile.gif
Visos uzsakymu salygos pirmame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 25, 22:21)
merginos, kaip 7 For All Mankind dzinsu dydziai - imat kaip visus kitus ar mazinti/didinti 4u.gif

Aš kaip tik prieš kelias d užsisakiau vienus jų džinsus, ėmiau dydį kaip įprastai. Nors girdėjau, kad konkrečiai mano modelis ganėtinai tamprus smile.gif kalbu apie šiuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 25 sausio 2013 - 21:50
Turim pradėtus rinkti užsakymus:

www.dsw.com
www.timberland.com
www.aeropostale.com
www.zales.com
www.swarovski.com
www.bloomingdales.com - 25% nuolaida
www.rugby.com
www.polo.com - 10% nuolaida
www.guess.com
www.ae.com - 15% nuolaida
www.macys.com
www.gnld.com - trūksta iki nemokamo siuntimo
www.walgreens.com - trūksta iki nemokamo siuntimo
www.dillards.com - reikia bent 1 užsakymo
www.victoriassecret.com
www.theperfumespot.com
www.iherb.com
www.delias.com
www.lasenza.com
www.skinstore.com
www.desigual.com
www.nyxcosmetics.com
www.amway.com
www.fisher-price.com
www.juicycouture.com
www.fragranceshop.com
www.sierratradingpost.com
www.sigmabeauty.com
www.starbucksstore.com
www.gap.com
www.gymboree.com
www.carters.com
www.seekairun.com
www.crocs.com
www.yoox.com
www.drjays.com
www.hautelook.com
www.factory.jcrew.com - 40% nuolaida

Junkitės ir prie čia nepaminėtų parduotuvių, pirksim viską, kas susirinks (arba nereikia laukti prisijungiančių) 4u.gif

BENDRA TEMOS IŠPARDUOTUVĖ

QUOTE(Aisuru @ 2013 01 25, 17:48)
Nusiunčiau užsakymą, jei tik iš Bearpaw.com perkat...  blush2.gif

Perkam smile.gif

QUOTE(JustMantė @ 2013 01 25, 19:21)
Fabianai už šiandienos JCREW gaudymą

4u.gif

QUOTE(eLBė @ 2013 01 25, 20:06)
Ar turite uzsakymu is Ruelalos?

Ten nemokamas siuntimas smile.gif

QUOTE(vaiciciaku @ 2013 01 25, 20:11)
Fabiana buckis tau uz J.Crew  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 01 25, 21:15)
kombinezona su voku - 2 viename - kad galima butu norint prasegti kojytes i kedute arba susegti i voka, Columbia nerekomenduoju - man nepatiko, mazai plunksnu, neproporcingas dydis  doh.gif rankoves ilgos, kojytes trumpos  doh.gif nors pirkau savo panai 24 dydi  ax.gif uzlenkus kojeles jokios silumos nuo vaikui nesuteikia  doh.gif

http://www.cabelas.c...bunting-1.shtml

As pukinius Gapus atradau tik kai jaunele jau metuku buvo - vaiksciojo, tai tada jie vistiek kruta ir gerai. O tas miegmaisiuka turejau tada lenkiska su vilna naturalia. Tai gulejimui buvo super - niekad nesusaldavo. Tiesa, kailinius tepukus uzdedavau dar. Ir pamiegodavo po valanda kita prie minuso normalaus:). O jau nuo vaiksciojimo pradzios pukiniai kombiai prasidejo.
Atsakyti
junkites prie www.drjays.com , perkant už 75 dolerius ir daugiau, 25% nuolaida, nuo clearance prekių -50% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Fabiana,2013 01 25, 21:58
Ten nemokamas siuntimas
[/quote]
Nebereikia blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
galima jungtis prie carters? kaip suprantu išpardavimo prekėms dar papildoma 20% nuolaida bigsmile.gif
Atsakyti
ajajaj, vel kazkaip istryniau citatas doh.gif

Jottauute, labai aciu, fainas visai, bet ne tai, ko as noreciau blush2.gif

rapoja, jcrew faini paltukai, viena turiu, patenkinta juo esu. O ta is bluefly buvau nusipirkusi, bet nebuvo mazesniu dydziu, emiau 6, smarkiai paskendau ir issiunciau ji atgal. Tokio visai noreciau, jei rasciau mazesni.

Kazkas klause apie hautelook, renkam uzsakyma, labai laukiam prisijungianciu drinks_cheers.gif

Atsakyti
Atsiprašau, žinau, kad gal juokingai nuskambės, bet pirmą kartą noriu prisijungti ir nesuprantu kodėl yra dvi kainos viršutinė MSRP ir sekanti price. Tai kuri bus tikra? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2013 01 25, 16:53)
Atsiprašau, žinau, kad gal juokingai nuskambės, bet pirmą kartą noriu prisijungti ir nesuprantu kodėl yra dvi kainos viršutinė MSRP ir sekanti price. Tai kuri bus tikra?  g.gif  blush2.gif

reikia ziureti i ta antra kaina, mazesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 01 25, 23:56)
reikia ziureti i ta antra kaina, mazesne  4u.gif

thumbup.gif ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2013 01 25, 23:03)
As pukinius Gapus atradau tik kai jaunele jau metuku buvo - vaiksciojo, tai tada jie vistiek kruta ir gerai. O tas miegmaisiuka turejau tada lenkiska su vilna naturalia. Tai gulejimui buvo super - niekad nesusaldavo. Tiesa, kailinius tepukus uzdedavau dar. Ir pamiegodavo po valanda kita prie minuso normalaus:). O jau nuo vaiksciojimo pradzios pukiniai kombiai prasidejo.

Ir man gap pasirode kur kas praktiskesnis drinks_cheers.gif kitiems metams savo grazuolei nupirkau drinks_cheers.gif jei kada lauksius antro jau zinau ko noresiu biggrin.gif
Atsakyti