Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ačiū Fabianai už J.Crew 4u.gif

tik gaila, kad vėl kriaušytės neliko man verysad.gif bet dar neprarandu vilties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2013 01 27, 16:26)
Kiek teko tureti, tai jos siauros ir ilgesnem kojom mergytems  biggrin.gif
maniskei kiek pamenu nei i vienas netilpo...

Na mano nera kudute tikrai biggrin.gif Bet ilga, gal reikia paimti pora pabandymui. Man svarbu tik kad gumas virsuje pilvuko nespaustu, butu platesnis.
Atsakyti
nieks siu megztuku nekomentuoja, niekas neturite, kaip jie ar smagus, ploni storesni ? didinti ar atitinka dydzius ? wink.gif

http://factory.jcrew...~~~~~/23151.jsp

Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 01 27, 15:42)
nieks siu megztuku nekomentuoja, niekas neturite, kaip jie ar smagus, ploni storesni ? didinti ar atitinka dydzius ? wink.gif
http://factory.jcrew...~~~~~/23151.jsp

Aš šito laukiu-neradusi komentarų apie jį, ėmiau įprastinį savo dydį – M.Žiūrėsiu, kaip bus ax.gif

Aš irgi Fabukui dėkoju už pagautas jcrew taškuotukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 27 sausio 2013 - 15:46
QUOTE(fule @ 2013 01 27, 15:42)
Ar  6 pm turite papildomą koduką ?
rolleyes.gif

Jungiuosi prie klausimo smile.gif gal yra koks 6pm kodukas? Labai rupi vieni batukai ...
Atsakyti
Parduodu nuostabų VIX maudomuko viršų S - 110 Lt wub.gif

user posted image

Gaila, bet man didokas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 01 27, 14:13)
Kaip Gymboree pedkelnes maziukems, ar geros? 0-6 men dydis toki ir atitinka, nera kokios mazos labai?

jei norit kasdien devet, tai jos netiks, jos pasipuosimui, nes kokybe nepasakyciau, kad labai gera 4u.gif
Atsakyti
Laba, gal 6pm koki koduka turite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 27, 16:04)
as 29 uzsisakiau, pas mane dauguma dzinsu tokio dydzio, kai kurie i laisvesne puse.
klubai pas mane ~99cm, bet liemuo tai nelieknas,reik sportuot blush2.gif
jei jusu liemuo lieknas, tai ir 28 turetu tikti manau.

ir mano nelieknas (virš 70 cm., pilvas likęs po nėštumo), žiūriu nėra nei 28 nei 29 d.
Atsakyti
Megaites, ar paimtumet siandien www.childrensplace.com?
ten lyg is 25 proc. nuolaida viskam, bet galioja tik siandien (jei as gerai suprantu) smile.gif
Atsakyti
Gal kas siuntėsi iš MACYS Tommy Hilfiger moterišką švarkelį? įdomu, ar padidinti ar ne, nes kažkada kelnes pirkau 6 dydžio, tai 10 atitiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 01 27, 16:01)
ir mano nelieknas (virš 70 cm., pilvas likęs po nėštumo), žiūriu nėra nei 28 nei 29 d.

vat sunku is tiesu spet, kuris geriau butu - geriausia abu matuotis smile.gif bet jei visko po 2 pirkti doh.gif rizikuojam visada.
28 lyg nebuvo, buvo 29 ir 25 ar 26.
is tall 26 ir 27.
bet jos tokios iki kauliuku, nes normalus vidines siules ilgis 28'', o tall tik 30'' 4u.gif

jetus, kaip dabar visko lauksiu rolleyes.gif
Atsakyti