Įkraunama...
Įkraunama...

Šlovė ir turtai

user posted image



„Šlovė ir turtai“ – tai pirmas Lietuvos televizijų istorijoje realybės šou, kuris bus transliuojamas su N-14 ženklu. Tai - nežabotų aistrų kupinas šou, kuriame bus galima tapti garsiais, populiariais ir turtingais. Šou nugalėtojas pelnys ne tik šlovę, bet dovanų gaus ir įspūdingą prizą – net 50 tūkstančių litų.

Realybės šou dalyviai apsigyvens prabangiame name sostinėje, kurio matomiausioje vietoje po stikliniu gaubtu spindės lagaminas su pinigais – viliojančiais 50 tūkstančių litų.

Dalyvių tikslas – tapti ir garsiu, ir turtingu. Gal vienas iš jų naujo realybės šou metu gaus pasiūlymą vesti laidą? Gal taps dainininku? Žurnalų viršeliai spindės jų nuotraukomis, jie ne tik gyvens kaip tikros žvaigždės, bet ir mokysis žvaigždėmis būti. Šou dalyviai bus vedami į žvaigždžių vakarėlius, jiems organizuojami susitikimai su garsenybėmis.

Būsimos žvaigždės turi mokėti viską. Todėl realybės šou dalyviai nuolat gaus užduotis, kuriose galės tobulinti savo talentus. Naujo šou dalyvių laukia jau pasamdyti geriausi dainavimo, retorikos, vaidybos, šokio ir kitų sričių mokytojai. Užduočių ir pamokų metu realybės šou dalyviai nersis iš kalio, kad kuo labiau patiktų LNK žiūrovams, nes nugalėtoją renka jie.

Kelias į šlovę kartu su konkurentais nebus lengvas. Kaip nesuderinamų charakterių, skirtingos pasaulėžiūros žmonėms seksis gyventi viename name su viliojančiu prizu – 50 tūkstančių litų? Čia netrūks nei intrigų, nei rietenų, nei meilės trikampių, nei aistrų. Čia nebus tik vieno dalyko – cenzūros.
Atsakyti
Paziurejau pora seriju ir mano nuomone tai kazkoks "buduliu" sou su kalejimo zargonu (kaip pvz; "sestas" ir pan.). Graudu ziureti. Na bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(medlina @ 2013 01 24, 12:47)
Paziurejau pora seriju ir mano nuomone tai kazkoks "buduliu" sou su kalejimo zargonu  (kaip pvz; "sestas" ir pan.). Graudu ziureti. Na bet cia tik mano nuomone.

Sutinku, Gureviciute atrodo tokia perlenktai griezta, na tikras sadomazochistu dziaugsmas! Apie dalyvius, tai net nekyla ranka rasyt. Tikejaus kazko geresnio, gi prizas visai nemazas-50k lt. Ir dar klausimas, ar ir Jums atrodo,kad ex Dascenko turi balsa?!
Atsakyti
Na Bui tikrai gerai padainavo, balsą turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisvebe @ 2013 01 24, 15:25)
Ir dar klausimas, ar ir Jums atrodo,kad ex Dascenko turi balsa?!

cool.gif

Kažkokia tragedija,užmečiau akį,galvojau,kad kažkas įdomaus bus doh.gif Labai tikiuosi, kad ne visas mūsų jaunimas toks yra.Ir kur ritasi pasaulis unsure.gif
Atsakyti
Na ka dar vienas suo prasideda cool.gif , kazkoks kosmaras, blink.gif uzteko pirma serija paziureti, vien ka reiskia kaip vyras persirenges moterimi soko blink.gif
Tikrai, kad linksma bus toliau doh.gif
Atsakyti
pažiūrėjau internete,nu kraupuma... doh.gif persirengęs moterimi vyras mantai personažas ir tiek,bet va merginos..nežinau ar įmanoma dar labiau save pažemint?galvojau kad jau visiškai pasižemino save radžio šou,bet pasirodo ne..čia kaip sakoma,jei esi duobėj imi kastuvą ir kasi urvą.. doh.gif doh.gif neįsivaziduoju,kur po tokio šou įmanoma bus darbą rasti doh.gif doh.gif

50 000 vajėėė kokie pinigai doh.gif doh.gif doh.gif už tokį pažeminamąjį šou čia kaip 2lt man doh.gif doh.gif jau geriau ariu parom,kad uždirbti tokią sumą,nei dalyvauti ten.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
yra toks posakis "kiekvienas durnius savaip durniuoja" smile.gif jei jiems priimtina, jų reikalas. Jei mums nepriimtina - galim perjungt kanalą. biggrin.gif Kažkur komentarą mačiau (ten apie Radžio laidą buvo) , kad "pažiūrėjus į dalyvius protingesniais pasijaučia, todėl ir žiūri " . Žiurėjau Š&T pirmas dalis. Nepatiko vedėja. Trūksta jai kažkokio išlaikytumo ar ko. Bunkė ir tai, bendravime su dalyviais, daug geriau atrodė. Kas čia dar biggrin.gif Tas vyras vaidinantis moterį, man nekliūna (skaityti pirmą posakį) . Neteisiu nei vieno smile.gif Pažiopsau į "Lietuvišką realybės (tragi)komediją" ir tiek. Man dėl to, kad pažiūriu - neskauda, tikiuosi ir tiems kas nežiūri, dėl manęs pažiūrinčios irgi neskauda smile.gif ))
Atsakyti
QUOTE(Drugeliss @ 2013 01 25, 01:45)
Na ka dar vienas suo prasideda


suo suo kaip jus sakot, suvaryti i viena buda ir uzdaryti, tai durnystes ir krecia
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Baisiau nei baisu..Dėl žinomumo žmonės taip žemai puola doh.gif

Vaiva number 1 thumbup.gif
Atsakyti
Na naujo nieko nepasakysiu, mano nuomonė panaši kaip ir jūsų. Tik pamaniau kai kas gerai prasisuko, puse metų pas Radži dabar čia, būstas yra valgyt yra ir gyveni sau. biggrin.gif
O šiaip ar lietuvėlėje nėra žmonių kad tas pačias personas surinko? Juk kiek LNK puslapyje norinčių dalyvauti anketų.
Atsakyti